Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Idikut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE 2013
    Teşekkürler hocam peki yeni kasa için hangi lastiği tavsiye edersiniz araştırmama rağmen bir türlü uyan lastik bulamadım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    TVS Apache RTR 150
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aküde ki fazla suyu tahliye etmek için boşta kalsın sağa sola değmesn o ..

Yeni kasanın 17 jantnda sorun olur sanırım.. orjınal ebatlı bı markaya bakın derım.. eskı kasada bile tam anlamıyla uymuyor bana kalırsa kullanıyorum metzeler ama..

Hocam görmeden bişey dememiz zor.. aklıma o kadar çok sebep geliyorki..

Hocam öncelikle forumda hala senin gibi nazik insanların kaldığını gördükçe seviniyorum..
    Sorunun cevabına gelcek olursak .. Kontağı aç aynı anda 2 tuşa basılı tut 10 sn kadar uzun bi süre.. Kırmızı servis ışığı yanıcak böyle 2 sn kadar sürekli.. sonra hemen kapat kontağı.. tekrar aç sönmüş olur ışık..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

Bu arada çinden sipariş etmiş olduğum 35w35 hs1 Beyaz ampülüm , Gaz sabitleyicim gelmişti.. onları taktım motora.. güzel yıkadm pakladım felan.. Amppül beyaza yakın bi renk oldu yandığı zaman.. yanmadığı zamanlarda mavi renkli olduğu için far tasınıda mavi yapıyor hoş bir görüntü oluşuyor.. bembeyaz yaptım sonunda tüm aydınlatmayı ^^
    Gaz sabitleyicide bileği yormadan yol yapmaya yarıyor.. baya sevdim.. uzun yolda çok işime yarıyacak gibi duruyor..

http://i.hizliresim.com/Amdqb7.jpg

Anneme branda tarzı bişey alıcam dedim, oda bana bu dantelli çarşafı verdi sağolsun ev zaten bahçeli korumalı kilitli kapı fln.. hem buralarda hırsızlıkta olmaz öyle istanbul gibi ^^ işimi görür dedim örttüm :D
    http://i.hizliresim.com/YB7l9a.jpg
    Enes sende olmasan kimden öğreneceğiz bilmiyorum

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı omerfari adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------

Aküde ki fazla suyu tahliye etmek için boşta kalsın sağa sola değmesn o ..

Yeni kasanın 17 jantnda sorun olur sanırım.. orjınal ebatlı bı markaya bakın derım.. eskı kasada bile tam anlamıyla uymuyor bana kalırsa kullanıyorum metzeler ama..

Hocam görmeden bişey dememiz zor.. aklıma o kadar çok sebep geliyorki..

Hocam öncelikle forumda hala senin gibi nazik insanların kaldığını gördükçe seviniyorum..
    Sorunun cevabına gelcek olursak .. Kontağı aç aynı anda 2 tuşa basılı tut 10 sn kadar uzun bi süre.. Kırmızı servis ışığı yanıcak böyle 2 sn kadar sürekli.. sonra hemen kapat kontağı.. tekrar aç sönmüş olur ışık..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:34 ----------

Bu arada çinden sipariş etmiş olduğum 35w35 hs1 Beyaz ampülüm , Gaz sabitleyicim gelmişti.. onları taktım motora.. güzel yıkadm pakladım felan.. Amppül beyaza yakın bi renk oldu yandığı zaman.. yanmadığı zamanlarda mavi renkli olduğu için far tasınıda mavi yapıyor hoş bir görüntü oluşuyor.. bembeyaz yaptım sonunda tüm aydınlatmayı ^^
    Gaz sabitleyicide bileği yormadan yol yapmaya yarıyor.. baya sevdim.. uzun yolda çok işime yarıyacak gibi duruyor..

http://i.hizliresim.com/Amdqb7.jpg

Anneme branda tarzı bişey alıcam dedim, oda bana bu dantelli çarşafı verdi sağolsun ev zaten bahçeli korumalı kilitli kapı fln.. hem buralarda hırsızlıkta olmaz öyle istanbul gibi ^^ işimi görür dedim örttüm :D
    http://i.hizliresim.com/YB7l9a.jpg
    Elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum. Zira buradaki çoğu üye neredeyse çocuğum yaşında.
    Herkese elinizden geldiğince yardımcı olduğunuz içinde asıl ben size teşekkür ederim.
    EneS_Turker bunu beğendi.
    Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...

fedora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE / 2014
    Alıntı chosenwar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor freni yapmış olabilir diyecektim fakat Debriyajı da sıkman fayda etmediyse ve ses yükselmeye devam ettiyse gaz teli takılmış olabilir.
    teşekkürler,
    Ön frene saygı duyuyorum

Motosikleti
    YZF R-25
    Arkadaşlar iyi günler sizlere bir sıkıntımdan söz etmek istiyorum. Apache 2012 rtr motorumun debriyajına basınca motor ekranının altında bulunan (N) yani boş ışığı yanıyor. Motorcuya gösterdim çözemedi. Bu konuda bilgisi olan varsa rica etsem yardımcı olurmuç

Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı erhanmehmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar iyi günler sizlere bir sıkıntımdan söz etmek istiyorum. Apache 2012 rtr motorumun debriyajına basınca motor ekranının altında bulunan (N) yani boş ışığı yanıyor. Motorcuya gösterdim çözemedi. Bu konuda bilgisi olan varsa rica etsem yardımcı olurmuç
    Çok ilginç.
    Daha önce hiç duymadım.
    Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Alıntı chosenwar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Enes sende olmasan kimden öğreneceğiz bilmiyorum
    herkes bildiği kadarını paylaşıyor hocam teşekkür ederim böyle düşünmeniz sevindirici..

Alıntı Idikut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler hocam peki yeni kasa için hangi lastiği tavsiye edersiniz araştırmama rağmen bir türlü uyan lastik bulamadım
    yeni kasa için ne desem yalan hocam

Bugün ön dişli kapağını söküp orda kalan yağı pisliği temizleyeyim dedim.. zira zincir ses yapıyordu yağlı olduğu halde.. söktüğümde 8 bin km olmasına rağmen kkatran gibi olmuştu ki asla yağsız kullanmam ve motul ipone zincir yağı kullanıyorum..
    14 olan ön dişlimide uzun yolda aylardır kullanıyordum.. 13 orjinal dişlimi taktım açmışken, şehir içinde biraz daha serilik lazım bana.. giderken yine takarım uzun yollara
    Zinciride gerince farkettim ki zincirimde gerilcek çok az yer kalmış.. neredeyse sürekli artçılı kullanılan 20bın km sonunda zincir artık salmaya başlamış kendini.. son bi kez gerdikten sonra yenisiyle değiştiririm artık..
    Bence arada sırada temizleyin zincirin bu kısmını

TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Bugun Motul C2 zincir yagi spreyi ile fabrika cikisi zincir yagini degistirdim. Oncesin de C1 ile tertemiz yaptim. Biraz fazla kacirdim sanki donerken vicik vicik seker yapismasi gibi ses geliyor. Yagladiktan sonra bi' 15 dakika kadar bosda calistirdim heryerini kendi yaglasin diye. Fazla yaglari atar umarim.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    Arkadaşlar benim motor yeni kasa kırmızı renk sağa sola yatmaları var bir kaç çizik var ama öyle mide bulandıran çizikler değil. 8000 kmde satsam en son kaça gider?

TURAN.RTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 FAZER
    4 / 4.5 arasi gider kardeş...

arkadaşlar lastik değiştiricem ön arka takım istiyorum metzeler var kafamda ama 2014 modele uyuyormu tam çözemedim uymuyorsada hangi marka ve boyuutta almam gerekiyor ist avrupa sarıyerde oturuyorum yardımcı olabilecek usta veya bayi tanıdığı olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen.

tşkler

Alıntı byjrsln adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar lastik değiştiricem ön arka takım istiyorum metzeler var kafamda ama 2014 modele uyuyormu tam çözemedim uymuyorsada hangi marka ve boyuutta almam gerekiyor ist avrupa sarıyerde oturuyorum yardımcı olabilecek usta veya bayi tanıdığı olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen.

tşkler
    Ben de lastik arayisi icindeyim herkes baska bisey diyor kafam benim de cok karisik. Kendi arastirmalarim sonucu eger ucuz alternatif istiyorsan Metzeller veya Sava var onun disinda Michelin Pilot Sporty ve Pirelli MT serisi var.

Motosikleti
    apachi rtr 150
    bendeki tvs 2012 model 17 bin de allaha hamd olsun hic devrilme olmadi hic olmaz insallah servis bakimlari garanti boyunca yapildi garanti bitince kendim değistiriyorum yağ vs ne kadar eder kirmizi renk koruma demirleri kappa canta 46,ltre deri benzindeposu kilifi ve ruzgarliklar vs ederi nedir piyasada

drej73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 2011 (Raş)
    günaydın arkadaşlar bir haftadır debriyaj balatası arıyorum hiç bir yerde bulamadım tvsparça.com suratmotor.com bizim burda coşkun motor usta motor ki bunların hepsi servis hiçbirinde yok acil lazım naapcaz yaa

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı drej73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar bir haftadır debriyaj balatası arıyorum hiç bir yerde bulamadım tvsparça.com suratmotor.com bizim burda coşkun motor usta motor ki bunların hepsi servis hiçbirinde yok acil lazım naapcaz yaa
    Camgöz motor un sitesine bakabilirsiniz. Kargo ile gönderiyorlar

drej73 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 2011 (Raş)
    Alıntı sailor33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Camgöz motor un sitesine bakabilirsiniz. Kargo ile gönderiyorlar
    oradada bulamadım!

Lastik icin Buz Motoru aradim michelin pilot sport icin artik uretilmiyo yok dediler street varmis on arka montaj dahil 600 lira dedi. :S

sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Alıntı drej73 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oradada bulamadım!
    http://www.motosikletparcalari.com.t...150-motosiklet

Burada var görünüyor bir aramakta fayda var

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Ya isotların parça satış sitesi var dediniz.. link atmadı kimse.. Hani nerde satış sitesi ? birisi link atsın Allah için
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Ya isotların parça satış sitesi var dediniz.. link atmadı kimse.. Hani nerde satış sitesi ? birisi link atsın Allah için
    Enes daha önce link attım gibi geliyor ama belkide yanılıyorumdur.

http://www.tvsparca.com/

buradan çıkmaz ise; bir önceki sayfa linki :

http://www.tvsturkiye.com/tvs-online-satis.asp

buradan da çıkmaz ise ana sayfanın üzerinde yedek parça diye bir bölüm var.

http://www.tvsturkiye.com/

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler