Teşekkürler hocam peki yeni kasa için hangi lastiği tavsiye edersiniz araştırmama rağmen bir türlü uyan lastik bulamadım
Teşekkürler hocam peki yeni kasa için hangi lastiği tavsiye edersiniz araştırmama rağmen bir türlü uyan lastik bulamadım
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:15 ----------
Elimden geldiğince kimseyi kırmamaya çalışıyorum. Zira buradaki çoğu üye neredeyse çocuğum yaşında.
Herkese elinizden geldiğince yardımcı olduğunuz içinde asıl ben size teşekkür ederim.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Arkadaşlar iyi günler sizlere bir sıkıntımdan söz etmek istiyorum. Apache 2012 rtr motorumun debriyajına basınca motor ekranının altında bulunan (N) yani boş ışığı yanıyor. Motorcuya gösterdim çözemedi. Bu konuda bilgisi olan varsa rica etsem yardımcı olurmuç
herkes bildiği kadarını paylaşıyor hocam teşekkür ederim böyle düşünmeniz sevindirici..
yeni kasa için ne desem yalan hocam
Bugün ön dişli kapağını söküp orda kalan yağı pisliği temizleyeyim dedim.. zira zincir ses yapıyordu yağlı olduğu halde.. söktüğümde 8 bin km olmasına rağmen kkatran gibi olmuştu ki asla yağsız kullanmam ve motul ipone zincir yağı kullanıyorum..
14 olan ön dişlimide uzun yolda aylardır kullanıyordum.. 13 orjinal dişlimi taktım açmışken, şehir içinde biraz daha serilik lazım bana.. giderken yine takarım uzun yollara
Zinciride gerince farkettim ki zincirimde gerilcek çok az yer kalmış.. neredeyse sürekli artçılı kullanılan 20bın km sonunda zincir artık salmaya başlamış kendini.. son bi kez gerdikten sonra yenisiyle değiştiririm artık..
Bence arada sırada temizleyin zincirin bu kısmını
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Bugun Motul C2 zincir yagi spreyi ile fabrika cikisi zincir yagini degistirdim. Oncesin de C1 ile tertemiz yaptim. Biraz fazla kacirdim sanki donerken vicik vicik seker yapismasi gibi ses geliyor. Yagladiktan sonra bi' 15 dakika kadar bosda calistirdim heryerini kendi yaglasin diye. Fazla yaglari atar umarim.
Arkadaşlar benim motor yeni kasa kırmızı renk sağa sola yatmaları var bir kaç çizik var ama öyle mide bulandıran çizikler değil. 8000 kmde satsam en son kaça gider?
arkadaşlar lastik değiştiricem ön arka takım istiyorum metzeler var kafamda ama 2014 modele uyuyormu tam çözemedim uymuyorsada hangi marka ve boyuutta almam gerekiyor ist avrupa sarıyerde oturuyorum yardımcı olabilecek usta veya bayi tanıdığı olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen.
tşkler
bendeki tvs 2012 model 17 bin de allaha hamd olsun hic devrilme olmadi hic olmaz insallah servis bakimlari garanti boyunca yapildi garanti bitince kendim değistiriyorum yağ vs ne kadar eder kirmizi renk koruma demirleri kappa canta 46,ltre deri benzindeposu kilifi ve ruzgarliklar vs ederi nedir piyasada
günaydın arkadaşlar bir haftadır debriyaj balatası arıyorum hiç bir yerde bulamadım tvsparça.com suratmotor.com bizim burda coşkun motor usta motor ki bunların hepsi servis hiçbirinde yok acil lazım naapcaz yaa
Lastik icin Buz Motoru aradim michelin pilot sport icin artik uretilmiyo yok dediler street varmis on arka montaj dahil 600 lira dedi. :S
http://www.motosikletparcalari.com.t...150-motosiklet
Burada var görünüyor bir aramakta fayda var
Ya isotların parça satış sitesi var dediniz.. link atmadı kimse.. Hani nerde satış sitesi ? birisi link atsın Allah için
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Enes daha önce link attım gibi geliyor ama belkide yanılıyorumdur.
http://www.tvsparca.com/
buradan çıkmaz ise; bir önceki sayfa linki :
http://www.tvsturkiye.com/tvs-online-satis.asp
buradan da çıkmaz ise ana sayfanın üzerinde yedek parça diye bir bölüm var.
http://www.tvsturkiye.com/
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)