Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    fuarda netleşir gülüm........
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR 600 F
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al gülüm ver gülüm bende senı kurtlar vadısındekı BULUT'a benzetıyodum abı
    carpe diem

Motosikleti
    Alıntı erman_erkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al gülüm ver gülüm bende senı kurtlar vadısındekı BULUT'a benzetıyodum abı
    Bulut memati bide MIRO nun hastasıyım bende...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    CBR 600 F
    Bulut memati bide MIRO nun hastasıyım bende...
    mıro tam keko be abı at gıtsın onu
    carpe diem

Motosikleti
    SATILDI
    s.a arkadaşlar,düzce ye gelen ilk apache motorunu ben aldım,ve yaklaşık 2 ay kadar gelmesini bekledim.tvs apache yi almamın sebebi diğer bu tarz ve benzeri motorlardan farklı bir estetik görünümü ,performansı ve kaliteli malzeme kullanılması.Aynı zamnda ekonomik ve şehir ici motoru tabir edebileceğim bir motorsiklet olduğu ve bazı arkadaşlarımızın tavsiyeleri üzerineydi.Rodaj dönemi içinde 1000.km ye kadar fazla sıkıştırmadım şöyle diyim 90 km/h ı geçmedim,1000 km den sonra hayli bir sıkıştırdım canını alırcasına,13,5 beygir lik motora göre gayet iyi bir performansı var diyebilirim.1. 2. 3. 4. vitese kadar ilgi cekici bir zevk veriyor,aynı zamndada bu vitesler arası cok kısa geldi bana,yani gaza normal bir şekilde bastığınızda vitesler hemen bitiyor seri olması ataklığı ön planda.2500km geldiğinde mobil sentetik T1 yağ koyduk,iridyum performans buji taktık ve ön zincir dişlisini değiştirdik,orjinal dişli 13 dişli idi 15 dişli taktık.
    O gün birlikte aldığımız dayı oğlu ile düzceden bolu dağına doğru yol aldık,ferformansın birazdaha artığını söyleyebilirim fakat 15 dişli takmam vites arasını cok açtı yani dayımın oğlu yanımda 5. vites 95km/h ile giderken benim motorum 3. vites bu hızla gidiyordu ama redline de iken yüksek devirde,biraz daha gazladığımızda düz yolda 115 km hıza ulaştığımda 4. vites de iken 5. vitese aldığımda motorun hızı düştü yani anladımki 15 dişli ağır geldi motora.Bolu rampasında dayı oğlunun hayli arkasında kaldım o 3.4. vites cıktığı yerleri ben 2 ile cıkmak zorunda kaldım
    Metro tesislerinde durduğumuzda benimle dalga geçmeye başladı arkada kalıyorsun diye,o bu şekilde bir değişiklik yapdımı bilmiyordu.neyse bayır aşağı sallandıktan sonra inanın belki inanmassınız km saati 160km hıza ulaştı ve dayımın oğlu arkamda kayboldu.Sonra da sen beni nnasıl gectin diye sormaya başladı Anlattım durumu.
    Daha sonra 15 dişlinin motoru fazla yıprattığı ve kaliteli bir hızlanma süresi olmadığı icin 15 dişliyi 14 e cevirmeye karar verdim ve 14 dişli taktık 14 dişlidede istediğim gibi bir fark bulamadım ama 15 e göre cok iyi.
    Orjinal 13 dişlisini bozduğumdan dolayı istanbul daki EROL arkadaşımdan orjinal bir dişli istedim sağolsun 3 gün icinde gönderidi,hatırladığım kadar fiyatı 15 ytl idi. ve şu an 13 dişli kullanıyorum en idiali bence buymuş
    Motorumdan gercekten memnunum .
    Bazı kusurlarını şöyle sıralayabilirim tam gaz yapıldığında vibrasyon olması ama bu vibrasyonu kesinlikle çin motorları gibi sanmayın rahatsız edici değil.
    Orjinal olan ön koruma demiri bir kac kez kırıldı bu sanırım tüm apache lerde aynı biraz kalitesiz celik kullnılmış.
    Lastiklerin dubleks olmayışıda çok kötü bir seçim.
    Diğer bir konuda km saatinin kısa zamn icinde ampulleri kesmesi.
    Şu an motorum 9000 km de tespit ettiklerim ve yaşadığım sorunlar bunlar.
    Şunu da sölemek istiyorum motorun denge olayı harika denilecek kadar üstün,Kısaca o fiyata o motor gercekten iyi.
    [B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!

Motosikleti
    selamlar...İSOTLAR grubu aradım...RTR 160 gelmeyecekmiş...bilginiz olsun...yetkili Barış AKDENİZ....

Motosikleti
    tvs apache
    ...65.000 km de motor kitledi.. 500 ytl param gitti bunu saklamayı ahlaki bulmadığım için dürüstçe sizlerle paylaşmak istedim .neticede kimse parayı kolay kazanmıyor ..(oh bee vicdanım rahatladı)...
    ....paranoyak olman takip edilmediğin anlamına gelmez:cherry:...

Motosikleti
    Şu an yok...
    herkese selamlar...ben yeni katıldım...ybr 125 ve cbf 250 kullanıcısıyım.

Apache de kullandım ve çok hoşuma gitti.aletin yol tutuşu ve dengesi gayet iyi.yaşadığım yer küçük olduğundan dolayı apache sahiplerini de tanıyorum.memnun olmayan yok.sürerken keyif veren bir motor.ivmelenme de tatminkar...

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı asphaltkowboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...65.000 km de motor kitledi.. 500 ytl param gitti bunu saklamayı ahlaki bulmadığım için dürüstçe sizlerle paylaşmak istedim .neticede kimse parayı kolay kazanmıyor ..(oh bee vicdanım rahatladı)...
    Usta nerelerdesin yaa..Nasılsın? ne alemdesin..Anlatsana durumu..Nasıl ve neden oldu bu durum???
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

heredot1923 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns200
    selam herkese apache me topcase taktırmak istiyorumda topcase için ek demir takmak gerekiyor demir işini halleden varsa paylaşırsa sevinirim
    maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    yahuu arkadaşlar RTR 160 satışa sunuldumu bilen,gören,duyan varmıkine acep....

Motosikleti
    TVS Apache
    Takan mı var ya...Allah allaaah..

Fetotr kardeş alınmayasın sözüm sana değil, sözümüzü takmayanlara

Motosikleti
    Alıntı Sabırküpü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Takan mı var ya...Allah allaaah..

Fetotr kardeş alınmayasın sözüm sana değil, sözümüzü takmayanlara
    haco ben yarın bakıp öğrenicem..bana bırak...

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Apache'ciler,

Bakın "ben de motosiklet istiyorum " başlığındaki arkadaş Apache almayı düşünüyor, yazsanız ya....
    Üç boyoz bir kola

Motosikleti
    TVS Apache
    haco ben yarın bakıp öğrenicem..bana bırak...
    sen bitanesin abi daha ne diim

Fuarda tvs varmıydı?
    yoksa benmi göremedim.

Motosikleti
    TVS Apache
    bilemeyiz senin gördüğünü kardeşim Hakkaten gezip de göremedin mi nooldu

Motosikleti
    Alıntı Sabırküpü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen bitanesin abi daha ne diim
    kanka fuarda sadece Yaşar Ticaret vardı..TVS namına sadece bu bayi vardı...Flame 6 veya 7.ay gelecekmiş...daha gelmemiş...fuarda gelecek diye yalan atmışlar...İsotlarda bu olayı yapıyo bayinin suçu yok aslında...bayide 2 adet tvs apache var...stand küçük..aksesuar satıyor...

patronu buldum dedimki abi sahibinden.coma ilan vermişin fiyatda yazmışın...niye böle yapıyorsun ortada mal yok fiuay belli değil dedim...bişey demedi...İsotların kurbanı olmuşlar onlarda...ama olmayan mala foto koyup ilan vermek hoş değil...bayiyey yakışmaz...

kanka burası Türkiye..işler böyle yürüyor...

motor güzel ama parçaları sağlamsa iyi ama ön far modifiyesiz biraz bozuyor kalitesi suzikinin malı olmasındır galiba

kardeş ben çanta demirini ümraniye yaşar ticarette taktırdım.çok memnunum.perforje demirden özel yaptırıyorlar.orjınal demirlerinden taktıran asfalt kovboyu arkadaşımda 3 defa kırıldığını ve onunda pes edip kaynak yaptırdığını biliyorum.ben fazla yük koyup denememe rağmen banamısın demedi.tavsiye ederim.üstelik ince demirden ve çok şık duruyor.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler