Cevaplar için teşekkürler. Yağını ve yağ filtresini değiştirdim. Zincirini ayarlattırdım çok sert ayarlamış. Kızdım kendim açtım yumuşattım ama arka lastik kasıyor bu seferde dönerken. Yanlış ayarladım herhalde. :(. Birde mitas lastikler eski adıyla sava. Tavsiye ederim yeni değiştirdim 2k km oldu. Sadece ön vardı aldığımda iyi yok tutuyor
Motorum satılık arkadaşlar 194252057 ilan no budur sahibinden. bir kaç saate aktif olur ilan.
Temiz kullandim 1100 km de aldim çanakkaledeyim ama yakın illerden gelcek olursa misafirim olabilir
Benim kafa da artık yavaş yavaş Hyosung GT 250 Comet'e doğru kaymaya başladı. İyi birşey denk gelirse alıp, üzerinde güzel çalışmalar yapacağım.
Şunun gibi birşey, ama mat kamuflaj veya mat haki yeşil olarak düşünün. :D
Ama ilk gözağrım TVS'den nasıl ayrılırım bilemiyorum, duygusal biriyimdir bir de.
Selamlar arkadaşlar.. Geziden döneli 2 gün oldu.. Toplamda 1600küsür kmlik bi tur oldu.. Marmara bölgesini gezip ordan Gökçeadaya geçtik.. Gezinin Konusunu açıcam akşam linkini atarım..
Bugünde motorun yazlık bakımlarını hallettim.. Yağını zaten değişmiştim.. Zincir gerildi,Subap ayarı yapıldı.. Egzoz katölizör iptali yaptırdım.. Bujiyi değiştirdim Ve genel kontroller.. Ön arka fren balatalarım ve gaz debriyaj tellerim iyi durumda idi değiştirmedik.. motor 18bın kmye geldi .. Yaza hazırız inş Herkese kazasız belasız sürüşler..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Arkadaslar tvs 2014 yeni kasa da arka lastik tanıtım burosurunde 110 80 18 motorun üzerindeki lastik 110 80 17 bilgisi olan varmi
Arkadaşlar Apache ile 1600+km Gezi fotoğraflarımı burdan takip edebilirsiniz.. Apache ile uzun yol yapılmaz diyenlere kapak olsun.. üstelik 2 kişi fıull yük ile..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post3627844
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Baskı hatası derken yani lastik alırken 110 80 18 ölçülerini mi dikkate alacagiz
hayır tabiki de değil Ramazan kardeşim asıl olan 110/80/17
enes süper bi yolculuk olmuş. keşke zamanım olsada bende gezebilsem. allah kaza bela göstermesin. iyi gezmeler...
Selamin aleykum , 2012 tvs Apache aldım yeni fakat sürmeyi tam cozemedigimden vites atarken sorun yaşadım bugün tamirciye görürdüm debriyaj ayarı yapması için fakat debriyaj mi bitmiş yoksa bilya kırılmis olabilir dedi o mu oldu bilemedim fakat artik vites atamiyorum neredeyse çok zor 1 den 2 te geçmiyor çok zorlarsam boşa boştan 2 te geçiyor fakat çok zorluyor usta min. 150 fiyat verdi sizce normal mi? Veya sorun başka bir şeyden olabilir mi.
Not:usta güvenilir ve tanıdık.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
TVS'nin vites geçişleri serttir biraz. En azından benimki öyle. İsterseniz tamirciden önce eğer yağ eski ise yağ değişimini bir deneyin(ama şanzıman tamirinde bir daha yağ almak zorunda kalablirsiniz). İçindeki yağın değişim zamanı gelmişse vitesler sertleşmeye başlıyor. ama bahsettiğin kadar(vites geçirmeyecek kadar) bir sertlik olacağını zannetmiyorum.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
Arkadaslar 2014 apache sava lastik mc50 mi mc18 onerirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)