Gösterge arada bir saçmalayıp max speed 160kmh gösteriyor.. bu senin yaptığın hız değil.. Hatta geçen gün max speed denediğimde 142ye kdr çıktım kaydetti diye seviniyodum baktım 160kmh.. sıfırladım 2 kişiyle 140kmh kadar çıkabildim o kayıtlıydı en son.. Bu durumu 3 5 ay apache kullanan herkes bilir.. sanırım videoyuda şaka olarak çektin ama altına belirt şaka olduğunu
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Ben 1 yıldır sürekli aktif kullanıyorum ama son hız göstergesi hiç sapıtmadı bende?
------
Ayrıca, rüzgarlı havalarda düz yolda 100'ü geçememek normal mi acaba?
Günaydın arkadaşlar.. Erkenden motoru hazırladım bugün.. Kısmet olursa İğneada-Çanakkale- Gökçeada- Bozcaada-Asos-Bursa-Yalova ve tekrar istanbul olmak üzere 7 günlük ve 1800km yakın bir rota belirledik ..Haftasonu için iğneadaya gidip 5 motor kamp atıcaz öncelikle..
Sonrasında ben kız arkadaşımla yalnız devam edicem..
Motorun bakımınıda yolda yapıcam yağını fıltresını ve alet takımını aldım. genel kontroller yapıldı.. inş yine sıkıntısız bi gezi olur.. Şimdilik 2 resim paylaşayım.. bi süre buralarda olamam..
Dönüşte görüşmek üzre.. Tekeriniz düz bassın..
NOT: Çanta demirleri ve çantalar kendi imalatım
Hayırlı yolculuk, Allah kaza bela vermesin.. Bu arada çantalar falan mükemmel olmuş
Sonunda lastik alıcam motora ama arka lastik için orijinal boyutları 100-80-18, 110-80-18 alıyım dedim sizce çekiş, yakıt, hız vs. nasıl olur? Yol tutuşu açısından daha iyi olur diye daha geniş lastik alıyım dedim, sizce gerek var mı yoksa orjnal boyutları yeterli olur mu?
Cümleten selamlar motor 15 bine yaklaşıyor. Haliyle bakım zamanı geldi. Kitapçıkta ki prosedürümü uygulamalıyım yoksa aman şunu yaptırma buna dokundurma dediğiniz kısımlar var mı ? Servisler çok para istiyor uygun güvenilir bir motorcuya yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Birde sormak istediğim şu iki yağ arasında ne fark var ? kahverengi olanı almayı düşünüyorum uygun mu
Heee feci kapak olmuş. Çok utandım şimdi. Salak yerine koydurdum kendimi.
3 kere başıma geldi hatırlatta 4. sü olursa tekrar sapıttığında videosunu (çalışanından) çekip yollayayım sana nasıl 160km/h oluyormuş gösterge ;)
TVS Apache 160km/h basıp duruken millet boşuna alıyor zaten 250 cc (((:
Hey Allahım ya.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
Benim 3 kere başıma geldi kontağı çevirdiğimde açılışta. Çok umursanacak birşey değil.
Ve evet rüzgarda 100'ü geçememek normal/olası. Naked motor bu. Ve 150 cc. Anca bu kadar nefesi.
Cellat uyandı yatağında bir gece || "Tanrım" dedi "Bu ne zor bilmece :
Öldürdükçe çoğalıyor adamlar || Ben tükenmekteyim öldürdükçe..."
Ataol Behramoğlu
motorum 7500 kmye geldi.sanki biraz performans düşüklüğü var gibi.Garantisi de bitti servisinden hiç memnun değildim yeni usta buldum ona yaptıracam.
İnternetten sbr abinin önerisi üzerine Castrol Power1 4T 10W-40 yağ alacam.7500 bakımı için başka ne önerirsiniz?
2014 apache 1300 km de sibop sesleri gelmeye başladı şıkır şıkır bu normal mi sizce. Artı egzos da patlıyor
MOTORUNUZDA PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ YOKSA SUBAPLARA ELLETME.GELEN SES NORMAL.AYNI DURUM BENDEDE VAR SUBAP SESİ OLUYOR.SUBAP SESİNE ALIŞŞAN IYI EDERSIN ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
YAZ KIŞ MOTUL 5100 10/40 KULLANYORUM.CASTROL ALDIM YAKLASIK 1000 KM SONRA VİTESLER SERTLEŞTİ VE TİTRESİM ARTTI BIDAHA CASTROL KULLANMADIM MOTUL DAN MEMNUNUM
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:36 ----------
KARDEŞİM TTNC DİYE Bİ AKÜ VAR BENIM ESKI ÇİNLİDE 4 YIL DAYANMISTI BIZIM MOTORLARA UYUMLUSU VARSA TAVSİYE EDERİM
selam arkadaşlar...
yakıt konusunu daha önce de çok konuştuk burada ama bu ara yakıt tüketimim arttı biraz... karışık kullanımda neredeyse 100 kmde 3 litre yakıt (12 litre yakıt alıyorum 350 - 400 km arası yol gidiyorum) tüketiyorum... 10000 kmye yaklaştı motor henüz buji değiştirmedim sorun bu mudur acaba... serviste gerek olmadığını söylediler ama sanki yakıtı tam yakmıyormuş gibi geliyor... özellikle 7 - 8 bin devir civarı bir süre gittikten sonra ışıklarda falan durunca hafif benzin kokusu geliyor burnuma... ya da karbüratör hortumundan mı atıyor da motorun sıcak yerlerine damlıyarak koku yapıyor diyorum tam tespit edemedim... bu konuda bilgisi olan var mı acaba...
15 bin bakımı için genel temizlik bakım + yağ buji zincir bakımı için 60 tl istiyorlar (yağ ve filtresini ben aldım zaten) Bunlardan yapamayacağımı düşündüğüm subap ayarları ve karburatör temizliği. Bunlar için ne kadar vermeliyim ? Birde başka yapılması gerekenler nelerdir bilen var mı :(
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)