TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Nisan 2015, 20:48
M.balibey adlı üyeden alıntı
600lüğü bile zaptediyorum apache ne ki
hayırdır pulsarı bırakıyor musun
yakıt ne kadar olur birde cgnin hangi serisinin dişlisi bu kilidi falan ayrı mı
Apacheyi bir arkadasim icin bakiyorum. Sakin kullanirsan yakit dusuyor. Disli hangisi uyuyordu hatirlamiyor ya. Belki enes hatirlar?
Reklamlar
-
03 Nisan 2015, 21:23
sbr adlı üyeden alıntı
Apacheyi bir arkadasim icin bakiyorum. Sakin kullanirsan yakit dusuyor. Disli hangisi uyuyordu hatirlamiyor ya. Belki enes hatirlar?
İlk motorumda yaşar motordan.. bu motorda sürat motordan taktırdım.. taktırmasıyla beraber 20tl.. bilmiyorum hangisidir nedir.. servisten istesin isteyen
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
03 Nisan 2015, 22:33
yarın ilk iş o zaman süratı aramak bursadaki servise sorsam bilmezler
-
04 Nisan 2015, 00:24
Merhaba. Aranıza yeni katıldım. TVS Apache 150 sahibiyim. Benim bir sorum olacak. Bir süredir motorda titreşim aşırı arttı. Sürekli olmuyor.Ama başladımı kontak kapatana kadar devam ediyor ve aşırı derecede rahatsız edici hale gelebiliyor. Direk seleden alıyorum. Masaj aleti gibi seri bir titreşim. Motordaki normal olan tek silindir olmasından kaynaklı titreşim değil bahsettiğim. Tamirde ustayla beraber bütün motor cıvatalarını sıktık hala geçmedi . Neden kaynaklı olabilir? Bir fikriniz varmı?
-
04 Nisan 2015, 15:17
merhabalar arkadaslar elektronik gösterge panelim bozuldu elektrik almıyor bunu nerde tamir ettirebilirim bilgisi olan var mı ?
çok basit bir problem ancak kendim açıp yapmak istemiyorum daha kötü halede gelebilir İstanbuldayım.
-
04 Nisan 2015, 23:00
Kemal abi ve muhammedle yan yana gelince biz rahat durmuyoruz.. Yine pulsarlara ve benım motora bişeyler söküp taktık.. elimde minibasslar vardı pc de kullandığım.. uzun yolda kullanırım diye Usb çakmaklıktan güç alarak portatif olarak motora bağlayalım dedik.. 30dk lık çalışma sonucu bi demir yaptık ve civatalarla bağladık.. biraz kaba bi görüntü olsada dışardan bellı olmuyor dikkatli bakmayınca.. ztn söktüm uzun yolda veya kamplarda fln takıcam.. yanımızda müzik bulunsun bi resim atayım.. intercomdan deneme yaptım ses gayet güçlüydü..
-
04 Nisan 2015, 23:32
bu koltugun sertliğini çözen varmı 1 saat motoru surdukten sonra kıc kemıklerımın ustune oturamıyorum bıdaha =) napmak lazım ?
-
04 Nisan 2015, 23:48
ques1 adlı üyeden alıntı
merhabalar arkadaslar elektronik gösterge panelim bozuldu elektrik almıyor bunu nerde tamir ettirebilirim bilgisi olan var mı ?
çok basit bir problem ancak kendim açıp yapmak istemiyorum daha kötü halede gelebilir İstanbuldayım.
istanbulda konum olarak bilmemde elektronik kart tamiri yapan tamirciler olur elektronikçiler çarşısında orda yaparlar 5-10 tlye
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Kemal abi ve muhammedle yan yana gelince biz rahat durmuyoruz.. Yine pulsarlara ve benım motora bişeyler söküp taktık.. elimde minibasslar vardı pc de kullandığım.. uzun yolda kullanırım diye Usb çakmaklıktan güç alarak portatif olarak motora bağlayalım dedik.. 30dk lık çalışma sonucu bi demir yaptık ve civatalarla bağladık.. biraz kaba bi görüntü olsada dışardan bellı olmuyor dikkatli bakmayınca.. ztn söktüm uzun yolda veya kamplarda fln takıcam.. yanımızda müzik bulunsun
bi resim atayım.. intercomdan deneme yaptım ses gayet güçlüydü..
http://i.hizliresim.com/ZLmRrG.jpg
hacı topcasede subwoofer koy şu demirin fotosunu atsana ben nasıl yaptınız anlayamadım evde duruyor hafta boşluk var o zaman yapayım
antilop_skul adlı üyeden alıntı
bu koltugun sertliğini çözen varmı 1 saat motoru surdukten sonra kıc kemıklerımın ustune oturamıyorum bıdaha =) napmak lazım ?
yazın güneşte bırak o sertlik gidiyor ve hep yumuşak kalıyor
-
05 Nisan 2015, 15:27
Selamlar yolda pır pır etti motor durdu. Ben ele aldık sandım motoru (acemilik) meğer benzin bitmiş. Yedek depoya aldım. Sorun şu ki göstergede 1 diş bile eksikmemiş görünüyor. Sorun ne olabilir ?
-
05 Nisan 2015, 22:12
Bugun gezi yaptim braz 180 km yol yapmisim
Sariyer kemerburgar gokturk catalca buyukcrkmece florya eminonu besiktas 4.levent sariyer yaptim 170 km 2 kisi arada duraklamalar yurumeler vardi. Soguk disinda hic bir sikinti cikmadi. Hatta offroad bile yaptim gokturkte
-
06 Nisan 2015, 00:08
sen sert koltuk görmemişsin.. Apachenin koltuğu pamuk gibi.. en raht koltuklardan biri.. Ama illa istiyosan bi tanıdık var koltuk işi yapan sadece motosiklet.. Bugün benim kaplamayı değiştirdik.. çatlamıştı iyice kötüydü kılıftan görmemişim.. orjinali gibi parlak değilde mat ve tırtıklı yaptırdım kaymaz malzemeden çok daha şık ve sağlam oldu.. aynı zamanda ek olarak sünger ve jelde koydurabilirsin kaplamanın altına totonun rahatlığına göre..
Kılıfıda çıkardım koltuktan.. yazın takıcam.. toto üşüyor alttan rüzgar giriyor :D
yazın güneşte bırak o sertlik gidiyor ve hep yumuşak kalıyor
yok hacı çatlar gider benim motor gibi kaplamaya zarar güneş..
2AF3R adlı üyeden alıntı
Selamlar yolda pır pır etti motor durdu. Ben ele aldık sandım motoru (acemilik) meğer benzin bitmiş. Yedek depoya aldım. Sorun şu ki göstergede 1 diş bile eksikmemiş görünüyor. Sorun ne olabilir ?
Şamandırana baktır.. Yada deponun altında ufak bi parça var dijital göstergeye bilgi aktaran.. o bozulmuş olabilir.. serviste hallederler..
Bugun gezi yaptim braz 180 km yol yapmisim
Sariyer kemerburgar gokturk catalca buyukcrkmece florya eminonu besiktas 4.levent sariyer yaptim 170 km 2 kisi arada duraklamalar yurumeler vardi. Soguk disinda hic bir sikinti cikmadi. Hatta offroad bile yaptim gokturkte
Hacı biz bügün karaburuna gittik ordan balabana ordan şirinevler üskdar yaptık.. 220km toplamda. keşke gelseydin sende.. eşiyle gelende vardı.. hem ekiple tanışırdın.. o kdr diyorım müsait olunca haber ver diye ama illa tek takılcam diyosun
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
-
06 Nisan 2015, 00:29
sen sert koltuk görmemişsin.. Apachenin koltuğu pamuk gibi.. en raht koltuklardan biri.. Ama illa istiyosan bi tanıdık var koltuk işi yapan sadece motosiklet.. Bugün benim kaplamayı değiştirdik.. çatlamıştı iyice kötüydü kılıftan görmemişim.. orjinali gibi parlak değilde mat ve tırtıklı yaptırdım kaymaz malzemeden çok daha şık ve sağlam oldu.. aynı zamanda ek olarak sünger ve jelde koydurabilirsin kaplamanın altına totonun rahatlığına göre..
Kılıfıda çıkardım koltuktan.. yazın takıcam.. toto üşüyor alttan rüzgar giriyor :D
http://i.hizliresim.com/M67ER2.jpg
http://i.hizliresim.com/gka5Yb.jpg
yok hacı çatlar gider benim motor gibi
kaplamaya zarar güneş..
Şamandırana baktır.. Yada deponun altında ufak bi parça var dijital göstergeye bilgi aktaran.. o bozulmuş olabilir.. serviste hallederler..
Hacı biz bügün karaburuna gittik ordan balabana ordan şirinevler üskdar yaptık.. 220km toplamda. keşke gelseydin sende.. eşiyle gelende vardı.. hem ekiple tanışırdın.. o kdr diyorım müsait olunca haber ver diye ama illa tek takılcam diyosun
http://i.hizliresim.com/XBAvED.jpg
http://i.hizliresim.com/8lBgNW.jpg
http://i.hizliresim.com/q4LYGq.jpg
yeni döşemeye bayıdlım ben bıraktım geçen yaz pamuk gibi oldu ama kaplama sertleşti herhalde bir dahaki kışı çıkaramaz bende delikli deri yaptırayım dedim
-
06 Nisan 2015, 01:47
yeni döşemeye bayıdlım ben bıraktım geçen yaz pamuk gibi oldu ama kaplama sertleşti herhalde bir dahaki kışı çıkaramaz bende delikli deri yaptırayım dedim
çok hoş oldu hacı.. aynı yenı motorlarda kullanılan delikli deriden işte.. yenı koltuk almaya ne gerek var sapasağlamdı zaten.. mis gibi çıktı.. içindeki sünger kötü olmadan farketmem iyi oldu.. masraf çıkardı ama yapck bişey yok kılıfıda sağlamlaştırdık dikişlerden geçp.. sıcak havada o harika bişey..
-
06 Nisan 2015, 07:28
http://i.hizliresim.com/M67ER2.jpg
http://i.hizliresim.com/gka5Yb.jpg
yok hacı çatlar gider benim motor gibi
kaplamaya zarar güneş..
http://i.hizliresim.com/XBAvED.jpg
http://i.hizliresim.com/8lBgNW.jpg
http://i.hizliresim.com/q4LYGq.jpg
Koltugu kaca kaplattin ?
Tek takilcam demiyorumki. Sabah nisanlim kahvaltya geldi baktim hava guzel e bsyadirda yogun calisiyorum bi anda viktk evden 10 da ciktim 8 falandi geldigimde . bide su gezi okaylaruni gitmeden burda paylassaniz anlik kontrok ediyorum cunki
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
-
06 Nisan 2015, 15:43
Koltugu kaca kaplattin ?
Tek takilcam demiyorumki. Sabah nisanlim kahvaltya geldi baktim hava guzel e bsyadirda yogun calisiyorum bi anda viktk evden 10 da ciktim 8 falandi geldigimde . bide su gezi okaylaruni gitmeden burda paylassaniz anlik kontrok ediyorum cunki
45TL tırtıklı deri.. 35normal orjinali..
Burdan zamanında çok yazdm çizdim takan olmadı :D ama seni whatsapp grubuna ekleyeyim arada takip edersin.. orda karar alıyoruz zaten..
-
07 Nisan 2015, 00:10
çok hoş oldu hacı.. aynı yenı motorlarda kullanılan delikli deriden işte..
yenı koltuk almaya ne gerek var sapasağlamdı zaten.. mis gibi çıktı.. içindeki sünger kötü olmadan farketmem iyi oldu.. masraf çıkardı ama yapck bişey yok
kılıfıda sağlamlaştırdık dikişlerden geçp.. sıcak havada o harika bişey..
ooo delikli mi tam istediğimden ben onu karbon fiber folyo tarzı olan suni deriler var onlardan sandım yazın hava alır terletmez ben yazlık pantolon ve kot kullanıyorum kaba etin şablonu kotta çıkıyorhayırlı olsun kedilere dikkat et baş edemezsen aktardan kekik yağı alıp yan siyah kapaklara birer damla sür gelmezler uzun süre
-
07 Nisan 2015, 00:21
ooo delikli mi tam istediğimden ben onu karbon fiber folyo tarzı olan suni deriler var onlardan sandım yazın hava alır terletmez ben yazlık pantolon ve kot kullanıyorum kaba etin şablonu kotta çıkıyor
hayırlı olsun kedilere dikkat et baş edemezsen aktardan kekik yağı alıp yan siyah kapaklara birer damla sür gelmezler uzun süre
tamamdır bunu bildiğim iyi oldu :D hacı onun için benim kullandığım kılıftan alcaksın.. yaylı telli bi kılıf.. hava alıyo alttan hafıf havada duruyosun.. hem daha konforlu hem terleme yapmıyor.. 35tl oda buldum aynı yerde ;) bende olduğu için almadım.. deride işte pulsarın veya z800ün yeni koltuğu gibi.. tırtıklı böyle ^^ çok sevdim
-
07 Nisan 2015, 09:32
arkadaşlar bu bahsettiğiniz deri su topluyor mu acaba kışın su toplayip totomuzu ıslatmasın, bide yakından çekilmiş bir fotoğrafı var mı nasıl bisey bu deri, benimde değiştirmem gerekiyor acaba antepte bulabilirmiyim.
-
07 Nisan 2015, 10:42
drej73 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu bahsettiğiniz deri su topluyor mu acaba kışın su toplayip totomuzu ıslatmasın, bide yakından çekilmiş bir fotoğrafı var mı nasıl bisey bu deri, benimde değiştirmem gerekiyor acaba antepte bulabilirmiyim.
hacı attımya daha yakın nasıl atıyım resim atomlarına mı giriyim Su toplamıyor hatta gece boyu yağmurda kaldı.. çıktım dışarı üfledim aktı gitti su.. orjinalinden çok dha iyi su konusunda.. kaymayan tırtıklı deri diye geçiyor..
-
07 Nisan 2015, 11:04
hacı attımya daha yakın nasıl atıyım resim atomlarına mı giriyim
Su toplamıyor hatta gece boyu yağmurda kaldı.. çıktım dışarı üfledim aktı gitti su.. orjinalinden çok dha iyi su konusunda.. kaymayan tırtıklı deri diye geçiyor..
bizim burda 750 cc bmw si olan biri vardı onun koltuk kılıfı bulaşık teli gibi ağ gibi farlkli bir şeydi onun gibi falan zannettim fotoğrafını çekip gönderecektim bugün bulamadım adamı,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler