güzel paylaşım.bizim polislere de böyle gösteri yaptırmalı renkli yeni nesil olur.
güzel paylaşım.bizim polislere de böyle gösteri yaptırmalı renkli yeni nesil olur.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Merhaba arkadaslar ben apache me xenon taktırmak istiyorum su sarj sorunu için bana yardımcı olabilirmisiniz
arjantinli69 fiat işin saol ama xenon var elimde ben forumdaki nerdeyse tum yazıları okudum ve akunun bittecginide biliyorum. takan arkadaslar var bu arkadaslar aku sorununu nasıl hallettiler bana yardımcı olabilirlermi
Arkadaşlar merhaba, nasip olursa mayıs ortasında A2 ehliyetim olacak, bu perşembe de MOTOSİKLET fuarında olacağım inşaallah. Bakalım kafamda bu motor var, fuarda kampanya vs olacak mı merak ediyorum.
Bir de kullanıcılara sormak isterim 2009 model apachi en çok 10000 km.de olanının ikinciel fiyat aralığı sizce nedir?
Teşekkürler...
Arkadaşlar Uzun bir Süredir Giremiyordum. Nasılsınız inşallah ?
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
dinemo yeniden sarılacak sargıları ve konjektör degişecek.lamba anahtarına giden elektrik kablosu aküden çekilecek(voltajda dalgalanma olmaması için )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:16 ----------
durumuna ve ekstralarına bağlı 2.500 Tl den başlıyor 3.000-3.500 Tl ye dogru gidiyor.
ben mesela motoruma 750 tl para harcadım ekstra 3.300 tl diyorum zararına.ama çıplak haliyle 3.000 tl ye veririm. 4.500 km de.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
selam arkadaslar apache rtr 150 arıyorum. Satmayı dusunen veya cevresinde ıkınce el bulunan bir gusel abim kardesım varsa bana ulassın ben de aranıza katılayım=) saygılar...
0554 3693000
..................
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
ben satıyorum motorumu üst sayfalarda resimlerini görebilirsin.4500 km de 2009 model.33 lt shad topcase.koruma demirleri.ıvır zıvır işte.fiyat 3300 TL.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:09 ----------
100 TL gibi tutuyor zenon hariç.zenon 8000 k
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Tvs ci arkadaşlar kullanıcı olarak sizler daha iyi bilirsiniz bende tvs yi inceledim gidon tertibatlar debriyaj fren süspansiyon aksamları cbf yi saymıyorum bile..ybr den daha kaliteli bu motorlarda sorun yaşayan varmıdır acaba tvs yi denemek istiyorum alternatif olarak motor ve mekanik olarak sorun çıkarıyormu standar bi apache kaç km hıza ulaşabilir..yakıt nasıl..dişli değişimce son sürat ne olur ve kalkıştan fazla bişey kaybedermi..saygılar tvs dostları..
er6 demek hayat demek!..
valla 250 cc motordan inip buna binilmez bir gerçek.gitmiyor hiç. max 130 km hız.yakıt km de 80 krş.titreşime devam.sağlamlığına laf yok.sıfırına 4250 TL verirmiyim vermem 2. el bir tane 250 cc alırım.dişli degiş degişme fazla bir fark yok.160 lık kit te taktırsan 10 km fark var degermi degmez,sonuçta ona göre dizayn edilmiş.malesef gerçekler böyle.
Arkadaşlar Herkese Hayırlı Akşamlar. Apache'yi Almıştım biliyorsunuz.1400 KM oldu Ancak Motor 100 KM'yi Biraz Zor Geçiyor. Sebebi Neden Olabilir.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
yalan oldu dicem ama fuar vardı ya malum ögrenemedim.yarın kısmetse öğrenirim akşam neticeyi yazarım kardeş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:14 ----------
yeni motorları ilk 2500 km fazla zorlamayın mümkün mertebe motor giderse gaz verin gitmediği yerde boşuna torka bindirmeyin diye sizlere tavsiye ederim yoksa kısa bir zaman sonra O motordan bir cacık olmaz. % 50 ömrü ilk motor açımlarındaki hatalardan dolayı motor ömrü gitmektedir
evet şenonar kardeş senin parçaları sordum 1 adet dinemo ve 1 adet konjektör 100 TL fiyatıymış.kargo senden.hadi kolay gelsin
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)