TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Mart 2015, 09:11
M.balibey adlı üyeden alıntı
Enes bugün nihayet f1 çakarın elektrik bağlantısını yaptım fakat frene basınca çakar olmuyor motorda güç kaynağı ile denediğimde sorun yok neden böyle oldu
elinizde bulunan çakar lambasının 3 adet kablosu olması lazım, bunların biri eksi, diğer iki kablo ise bir tanesi sabit yanması için diğeri frene bastığınızda yanması için, o iki kabloyu yer değiştirin birde öyle deneyin tabi eğer stop kablonuz 3 adetse.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Reklamlar
-
16 Mart 2015, 23:10
3 tane kablo var siyah beyaz gri siyah - gri park ve beyaz olan fren bu şekile bağladım düz yanıyor fren yapıncada aynı bir foto koyabilime imkanın var mı acaba benim akü pert onddan mı yapıyor fren aküden besleniyor çünkü
gidince bi bakarım kardeşim.. motor otoparkta bikaçtır uğramadm yanına :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
17 Mart 2015, 01:44
tamamdır bugün hallettim en kalın olan çakarın diğeri stop ve eksi kablosu kabloda krozyon sorunu var herhalde wd40 sıkınca çakar modu frende çalıştı deli olmuştum tüm elektronik devre sağlam kablo sağlam bir korozyon 1 günümü yedi
-
17 Mart 2015, 02:03
merhaba arkadaşlar aranızda dreksiyonu yukarı kaldıran oldumu? uzun yola çıkacağımda dreksiyonu yukarı kaldırmayı düşünüyorum
-
17 Mart 2015, 08:01
Arkadaşlar merhaba. Bende dün 2012 model bir apache alarak aranıza katıldım. Motoru aldığım arkadaş ön düzeni alçaltımış. Ama sürüş bu şekilde bana rahatsız geldi. Eski haline getirerek sürüşü rahatlatabilir miyim?
-
17 Mart 2015, 10:56
kensei adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba. Bende dün 2012 model bir apache alarak aranıza katıldım. Motoru aldığım arkadaş ön düzeni alçaltımış. Ama sürüş bu şekilde bana rahatsız geldi. Eski haline getirerek sürüşü rahatlatabilir miyim?
hayırlı olsun güle güle kullan. ama motorun önü alçaltılmışsa biraz zor eski haline gelir tahminimce kesmiştir ön maşayı (çatalı) yenisini almak zorunda kalabilirsin yinede görmediğim için net bişey söyleyemiyorum
-
17 Mart 2015, 11:38
Hayırlı olsun , Kazasız belasız sürüşler..
-
17 Mart 2015, 16:39
Yeni motor alan arkadasa hayirli lsun kaca aldin kac bin km de..
Gidonu yukseltmeyi bende istyorum acikcasi yordu dun biraz simdi on cam yapmaya calisiyorum tur cami dun ugrastim baya sinirlendim biraktim bos vakitte 0 dan yenicem bakayim fotografliyorum ara ara
-
17 Mart 2015, 17:20
Darth Maul adlı üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar aranızda dreksiyonu yukarı kaldıran oldumu? uzun yola çıkacağımda dreksiyonu yukarı kaldırmayı düşünüyorum
daha önce biraz kaldırabildiklerini fazla kaldırıldığında kabloların yetişmediği söylenmişti
-
17 Mart 2015, 17:46
keşke oynanmamış motor alsaydın.. ama almışsın artık hayırlı olsun.. değiştirmen gerekebilir parçaları..
Darth Maul adlı üyeden alıntı
duymadım yapan.. gidonu değiştirirsin eski kasa ile en fazla.. ama o zamanda apachede kelebek gibi durursun.. oturuş pozisyonu kendine özgü apachenın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
Bu arada Cumartesi günü 6 motor çanakkaleye sürüp kamp yapıp şehitliği ziyaret edip pazar günü döncez.. pansiyonumuzu fln ayarladık.. fotoğraflarım gezimizi..
Bugün hava güzeldi.. akşam istanbuldan müsait olan turlamak isteyen olursa dolaşırız..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
-
17 Mart 2015, 20:13
antilop_skul adlı üyeden alıntı
Gidonu yukseltmeyi bende istyorum acikcasi yordu dun biraz simdi on cam yapmaya calisiyorum tur cami dun ugrastim baya sinirlendim biraktim bos vakitte 0 dan yenicem bakayim fotografliyorum ara ara
4000 kimde 3700e aldım. Teşekkür ederim.
Sanırım kesmeden alçaltılabiliyormuş. Bakalım bi servise soracağım. Foto çekebilirimsem onu da paylaşırım.
-
17 Mart 2015, 21:56
yenimotor alan arkadaş hayırlısı olsun gidionun ön düzenen bağlandıı yerin fotosunu koyar mısın olup olmayacağını olursa nasıl yapacağını yazayım rtr yazan kısım varya oradaki amortisör kulelerinin görütüsü yeterli
gidon yükselik altına istediğiniz kalınlıkta demir yada alüminyum alacaksınız bir demirçide sütünlu matkapla gidon delikleriyle aynı ölçüde delinecek toplam maliyeti 10-15 tlyi geçmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
kardeşim tur camını 10 mm yada 8 mm pleksiden yapılıyor sanırım fön makinası yada ısı tabancasıyla şekil verebilirsin yapması çok basit önemli olan plesksi güzel kesmek
-
17 Mart 2015, 23:35
Biraz önce Topcase üstü demir için ölçü aldık arkadaşla.. yarın montajı yapıcaz.. cumartesi artçılı uzun yol yapcam motor eksiksiz olsun.. çadır fln olcak malum resimlerim yarın..
-
17 Mart 2015, 23:51
Enes bi git de uzun yol raporu ver bize eger yerse bende kaz daglsrina2 gunluk kamp dusunuyorum mayistan sonra tabiki .
On cam iicn plexi aldim 5 mm falan bayagi ugrastim ama tek kisi zor smdi purmuzle kompl isitip hamur gbi yapip orjinal cam in ustune takmayi dusunuyorum alt sablonun egimini tuttursam gerisi kolay kesim sorun degil alti bagladiktan sonra kesim her turlu olur prrsembe gunu sabah bosum yapmayi dusunuyorum fotograflayip koycam
-
18 Mart 2015, 00:27
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Biraz önce Topcase üstü demir için ölçü aldık arkadaşla.. yarın montajı yapıcaz.. cumartesi artçılı uzun yol yapcam motor eksiksiz olsun.. çadır fln olcak malum
resimlerim yarın..
hacı abi çantanın kalitesini bilmiyorum ama üzerine koyacağın yüke dikkat et çantayı pert etmesin fotoları bekliyorum çantaya bağlarken vida yerierni silikonlamayı unutma ki yağmurda havuz olmasın
On cam iicn plexi aldim 5 mm falan bayagi ugrastim ama tek kisi zor smdi purmuzle kompl isitip hamur gbi yapip orjinal cam in ustune takmayi dusunuyorum alt sablonun egimini tuttursam gerisi kolay kesim sorun degil alti bagladiktan sonra kesim her turlu olur prrsembe gunu sabah bosum yapmayi dusunuyorum fotograflayip koycam
pürmüz canına okuyabilir haberin olsun alt camın şeklini ısı tabancasıyla kolayca veririsin 5 mm çabuk eğilir zaten yuvarlattıktan sonra sağdan ve soldan iki cıvatayla yapıyorlar kesimi falçata ile yaparsan düzgün olmayabilir ben falçatayla beceremiyorum
-
18 Mart 2015, 02:34
hacı abi çantanın kalitesini bilmiyorum ama üzerine koyacağın yüke dikkat et çantayı pert etmesin
fotoları bekliyorum çantaya bağlarken vida yerierni silikonlamayı unutma ki yağmurda havuz olmasın
hacı çantam alttan ve üstten alimünyumlar ile sabitlenip 6 civatayla tutturuldu.. üstüne adam çıkarsan kopmaz.. ztn led fln döşeli hiç çıkarmıyorum kaya gibi orda sağlam.. yarınki demiri sağlam bi şekilde yapalımda geriis sıkıntı değil..
Enes bi git de uzun yol raporu ver bize eger yerse bende kaz daglsrina2 gunluk kamp dusunuyorum mayistan sonra tabiki .
perşembe öğlene kadar bende boşum yardımcı olabilirim aslnda duruma göre bi bakıyımda iş çıkmazsa.. tamam.. şuan havalar kötü ama mayıstan sonra rahatça gidilir kampa.. bayanlar fln da geliyor zaten sırf erkekler gitmiyoruz genelde gezilere..
-
18 Mart 2015, 02:58
hacı çantam alttan ve üstten alimünyumlar ile sabitlenip 6 civatayla tutturuldu.. üstüne adam çıkarsan kopmaz.. ztn led fln döşeli hiç çıkarmıyorum kaya gibi orda sağlam.. yarınki demiri sağlam bi şekilde yapalımda geriis sıkıntı değil..
o zaman sorun yok ben öteki türlü bağlantıysa sorun çıkardığını görmüştüm muhtemelen vidalayacaksın çantaya silikonlamayı hatta ileride boyarsan silikon boyayı tutumaz siyah mastikle vida yerlerini yalıtmayı unutma
-
18 Mart 2015, 11:07
keşke oynanmamış motor alsaydın.. ama almışsın artık hayırlı olsun.. değiştirmen gerekebilir parçaları..
duymadım yapan.. gidonu değiştirirsin eski kasa ile en fazla.. ama o zamanda apachede kelebek gibi durursun.. oturuş pozisyonu kendine özgü apachenın..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
Bu arada Cumartesi günü 6 motor çanakkaleye sürüp kamp yapıp şehitliği ziyaret edip pazar günü döncez.. pansiyonumuzu fln ayarladık.. fotoğraflarım gezimizi..
Bugün hava güzeldi.. akşam istanbuldan müsait olan turlamak isteyen olursa dolaşırız..
Kazasız belasız iyi gezmeler dilerim.
Bol bol resimlerinizi bekliyoruz.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
-
18 Mart 2015, 11:15
Arkadaşlar bukadar şeylerden bahsedirsunuz çanta-cam-gezi hepinize tek tek cevap veremicem foto paylaşında nasıl yaptığınızı görelim tşk,
-
18 Mart 2015, 11:17
4000 kimde 3700e aldım. Teşekkür ederim.
Sanırım kesmeden alçaltılabiliyormuş. Bakalım bi servise soracağım. Foto çekebilirimsem onu da paylaşırım.
Hayırlı olsun.
Bence çok iyi bir fiyata almışsınız motoru.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler