TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Ya bu rampa cikarken dusuk devirdeyken cit cit diye ses bi benim motordanmi geliyo yardim edin yaw
beyler lastiğiniz patlamış haberiniz yok motor düşünüyorum 125 150 (200 çinli) Cc olarak apache görüntüsü ve sesi fena değil yani gösterişli fakat bana 0 60 0 80 süresi ve 60 0 80 0 fren mesafesi lazım bu bilgileri internette bulmak deveye hendek atlatmaktan zor bi yardımcı olurmusunuz apache alsam tarafikte gazı açınca arabalardan kurtulabilecek güç varmı 100 km hıza motorla çıkmam ben bana 60 ve 80 kmh yeterli dipnot 1 68 ve 55 kg yum
hocam aktarma organlarını zorluyorsunda ondan bütün araçların en ideal kullanım şekli max. tork ve max. beygiri verdiğin devir aralığıdır üstünde kullanırsan aşınmaz fazla olur harcanan yakıta göre ivmelenme azdır altında ise aktarma organlarına gereğinden fazla yük bine yük biner yine yakıt fazla yakılır devir düşük olduğundan kurumlaşma olur
lastik ircse aman dikkat çok dengesiz ruh hali var kadın gibi muayen günlerini bilmek lazım günü gününe uymaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
kardeşim hayırlı olsun ekipmanları aman unutma
Yeni motor alanlara hayirli olsun .
Yokus cikarken o cit cit ses katir kutura vuruyo gbi olursa bende var :D guzel motormus ama apache en ideali 5./vites 65 80 arasi guzel sesini duymuyosunuz motorun . ama zorlayonca ses cok rhatsiz ediyor .
motoru 4bin altında 9 bın ustunde kullanmayın.. sürkli bu aralıklarda dolaşırsanız ztn sorun olmadğını görceksiniz.. rampada virajda her yerde.. sadece vites değişir..
Hah, bunun gibi püf noktalar, bilgiler istiyorum.
Arada bir devir kesiciye kadar çıksak birşey olur mu?
Ayrıca ben geçen yaz 100 km. boyunca 2000 devir civarında 20-30 km/h ile gitmiştim, 4-5 saat sürmüştü sanırım. Nedeni ise, arkamdan bir bisikletlinin gelmesi.
Bu zarar vermiş midir?
arada bende kesiciye sokuyorum vtes yükseltirken.. bazende 10bın devırde gittiğim oluyor. arada sırada olur öyle..
20 30 ile gitmek dert değil.. eğer motor zorlanmıyorsa rahat gidiyorsa sıkıntı yoktur. bazen 3bin devirdede rahat gidiyor düz yolda.. asıl konu aktarma organlarını şanzumanı zorlamamak düşük devirle..
Teşekkür ederim.
Her rengi güzel insanların bakışları üstümdeydi bugün hep
Teşekkür ederim, bugün LS2 kask aldım diğer ekipmanlarıda en kısa zamanda yavaş yavaş tamamlayacağım inşallah
Teşekkürler.
tvs apache orjinal oringli zinciri 30 tl. isteyen msj atsın özelden göndereyim.
Enes bugün nihayet f1 çakarın elektrik bağlantısını yaptım fakat frene basınca çakar olmuyor motorda güç kaynağı ile denediğimde sorun yok neden böyle oldu
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)