http://www.motosiklet.net/forum/moto...or-yardim.html
Motordan anlamayanlar nasıl sıkıyorlar maşallah
http://www.motosiklet.net/forum/moto...or-yardim.html
Motordan anlamayanlar nasıl sıkıyorlar maşallah
arkadaşlar resimdekilerden birisi Apache kullanıcısı Bahadır Şenonar. koca koca motocular suda oynarken ben çektim ben yüzme bilmediğim için girmedim
bahadır 10 dakika içinde sil dersen silerim yoksa kalır bu resim burada
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:19 ----------
üstteki linkte konu başlığı olarak vitesli yerine fitesli yazmış çok güldüm ondan öyle yazdım
günaydın Türk milleti,kazasız belasız günler.
ne o daha kışı doya doya yaşamadan yazlık resimleri koymuşsunuz,özlem var galiba
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
abi ne o kaslı resimleri koymuşsun öyle.rütük kapatmasın sayfayı sonra
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
o değilde o fotodaki yer öyle böyle bir yer değil orası dağın tepesi oraya çıkana kadar ne taşlar ne kayalar aşılıyor bir görseniz ama değicek bir yer
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
selam arkadaşlar, bir sorum olacak. motorumun yağını değiştirecektim. ama mobil 1 10 40 kullanıyordum. bulamadım. sonra castrol 15 50 bulabildim. onu koydum. sorun çıkartırmı acaba. kullanan var mı aranızda.
selam Apaçiler. hiç bir şey olmaz yola devam.ama motor için olan yaglardan kullanırsan vites geçişleri daha iyi olur 4 T 10/40 MOTOR YAGLARI
Beyler Kullanan sizsiniz bu motorda titreşim sorunu varmıdır ? Kullanım rahatmı.Serimi.Kaç görüyor bilgilendirrseniz sevinirim.
2009 larda tıtreşım o kadar yok fakat hepsı daha yenı 40 bıne gelen varmı bılemem sınıflarının arasında en az yakan da o 130 gördük ama gercek km re olduğunu sanmıyorum kullanımı rahat fakat yenı alırsan lastıklerını değiştirmen gerekıyor ve eğer motorunu adı gibi yani apaçi gıbı kullanmazsan uzun bır zaman sana sorun cıkarmaz
normalde kullanılan 10 /40 yani senin koydugun yagın bir incesi.vitesler rahat geçiyorsa sorun yok.normalde kışın soguk havada ince yag konur yaglama güzel olsun diye.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:54 ----------
titreşim olmaz mı olsa ne olur önemsenmiyecek bir şey. motor kimseyi üzerinden atmıyor sonuçta.benim gördügüm 98 bin km de pistan sekman degişmiş 160.000 km de krank bitmiş kurye bir arkadaşın tvs si.yani rahat bir şekilde 100.000 km yapılır çünkü kuryeler durmadan yol yapıyor ucuz yag kullanıyorlar genelde.son hız olarakta ben 130 km ye çıkabildim motor 4500 km de henüz.bazıları 140 yaptım diyor yalan söylüyorlarsa kendilerine.motor sınıfında çok seri fazla gazlayınca ön teker havada malesef.bence sıfırına para verip alınmaz ama ucuz 2.el bulunursa alınır arada çok fiyat farkı var malesef.
merhabalar beyler tvs far ayarı nasıl yapılıyor acaba benimki mehtaba biraz fazla düşkünde
[QUOTE=Arjantinli69;1962851]normalde kullanılan 10 /40 yani senin koydugun yagın bir incesi.vitesler rahat geçiyorsa sorun yok.normalde kışın soguk havada ince yag konur yaglama güzel olsun diye.[COLOR="Silver"]
vites geçişlerde bir sorun yok. sanki gidişi yumuşadı motorun. aynı anda hava ve yağ filtresini de değiştirdim. tek değişiklik titreşimi arttı sanki. sağ ayağımın olduğu yerden bayağı bir hissediyorum. yaza doğru 10 40 a geçiş yapmak lazım o zaman.
selam beyler. eski, siyah beyas, ilginç bir gösteri filmi buldum, buyrun:
http://video.mynet.com/asan01/motorsiklet-show/189365/
Altımızda MOTOCİKLET, aklımızda MOTOSİKLET...
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)