Topcase elektrik yardım!
http://www.motosiklet.net/forum/moto...i-coocase.html
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
onu gerdiğinde sorun çözülmüş olması gerek muhtemelen zincirin atlıyor dikkat et dişlilerin dişlerini bile kırabilirsin
enes konuda açıklamış onun gibi bağlayınca olmuyorsa sigortasına bir bak istersen tahminin bir yerlerde sigortası vardır
orjinal akü alarmda bende en fazla 2 gün dayandı aklında bulunsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0176423/detay/
motosikletim satılıktır arkadaşlar,tarz değişikliğinden dolayı
motorda sorun belli oldu . Krank kolu sakatmış 2-3 kişiye baktırdım . şimdi hazır motor açılmışken keceler contalar debriyaj balatası sekman falanda değiştiririm . Bana marmara bölgesinde güvenilir yedek parça alabileceğim bir site önerebilirmisiniz .
arkadaşlar sol elciğin ucundaki demir yamuldu bende duvara vurdu. nerden bulurum onu
herhangi mi motosiklet aksesuarı satan yere denge topuzu diye sorarsan verirler aynısından bulabilir misin bilmiyorum ama set olarak -sağ sol- çok yüksek değildir bence fiyatı
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:14 ----------
Bir tek bana mı öyle geliyor bizim motorlara topcasein çok kaba olduğunu ve yukarıda kaldığını düşünüyorum sadece sidecase yapan varsa resim atabilir mi kafamda öyle bi proje var çünkü
Bu arada Balıkesir Edremitte yaşıyorum yazın buradan sık sık motorcular geçiyor ve birde festivalimiz oluyor yolu geçen herkesi beklerim elimden geldiğince yardım ederim tekeriniz düz bassın
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Opet te satılan zincir yağlayıcı sprey hakkında bilgisi olan var mı ?
Beyaz rengi geliyormuş.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)