Yeni kasa tvs apache için arka bagaj demirini nerden bulabilirim? Eski kasa için olanlar uymuyormuş.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Arka bagaj demiri olmadan topcase takılıyormuş galiba. Mümkün müdür kardeşler?
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
s.a arkadaslar ben ilk defa motor alcam sıfır alıcam motoru apache trafik sigortası ne kadar yalova veya istanbul için bi fikri olan varmı cevaplarsanız seviniri :D
istersen sana burdan alayım illa şu olsun demezsen kafandaki fiyata göre.. gelince getiririm..yada kargolarız farketmez
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:03 ----------
yaşın 30 altıysa motorun 0 oldugnu goz onunde bulundurursak 100 200tl arası bı meblag cıkar.. ben 160kusur odedım..
Finallerden kafayı kaldırıp motora bakabilsem.. Otoparkta yatıyo 2 haftadır.. bi bitsin kar buz demicem gezicem ^^
Kaliteli yağmurluk altligi tavsiye edebilecek Varmi takim da olabilir is elbiseleri satan yerlerde varmidir iyi yağmurluk oralardan alan Varmi .
ercan41 hülagü reis dedin dikkatimi çektin bölüm ne ne okuyosun bn de koudenim. bende de sarı 2012 kasa var belki görmüşsündür ünivde
Merhaba arkadaşlar,
2 gündür istanbulun buzlu ve karlı sokaklarında (Anadolu Yakası fena kar ve buz. Avrupa yakasında hiç kar yok ) zerre kaymadan bayır aşağı bayır yukarı taş gibi gidip geldim.
Lastiklerim Sava MC32 kışlık lastiklerdi. İyi ki almışım zamanında bu lastikleri. Eski lastiklerim olsa kesinlikle güvenemezdim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)