Valla tvs ybr cbf 3lüsü pek fiyat düşüren modeller değil.. aksine inadına zam yapıyolar.. bi kere tutuldu tabi giydir giydirebildiğin kadar.. Sana tavsiyem az km 2.el extralı bı motor bulman.. cok cok uygun paralara alabılırsın.. 0 almak pek akıl kârı değil bence..
Ha soruna cevap vercek olursam , tahminen fiyat artar sabit kalır ama düşmez.. ee yaptıkları yapacaklarının kanıtı yıllardır
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Soyledigin seyler cok dogru ama bedava verseler 2. el motosiklet almam yani bu motosiklet icinde gecerli degil aslinda her turlu urunde.O hatayi bir kac yaptim sans yuzune hic gulmedi bu konuda. Neyse belkim 2015 bize gulerde butceyi artirip 250 cc segmentinde biseyler bakarim yada rtr150...
Arkadaslar yarin bende tvs ciyim ins 2008 model 10 binde bi tvs aldik yarin evrk tamamlayip otobuse atiyoz tekeriniz duz bassin.
Ön iç lastikli, arka Tubeless şuan.
Yeri gelmişken sorayım, benim tamirci, arka lastiğim patladığında, bu lastik normalde TT olduğu için içten yama tutmaz dedi. Ben de fitille sürüyorum o günden beri.
(Arka lastik patladıktan sonra iç lastiği çıkardık. Ön daha patlamadı. )
Sizin bilginiz var mı, Metzeler ME22 patlak olduğunda içten yama oluyor mu yoksa fitille mi devam edeceğim?
ARkadaşlar benim motor rolantideyken far ve stop lambası ışığı titriyor gidip geliyor yani normal mi bu? Birde gösterge ışığı kontağı çevirince yansın istiyorum marşa basmadan bu mümkün mü acaba?
ışığın titremesi normal şarj ettiğini gösterir ısınınca veya rolantiyi artırdığında titreme yada gidip gelme geçiyorsa sıkıntı yapma bence
Eyw kardes sagolun ins ama polis okulundayim o yuzden cok sık girecegimi sanmiyorum ama cumartesi pazar girerim balikciyim ben doga resimleri atarim durmadan erzurumdan donmaz isem
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:57 ----------
Birde motor 10 binde yatmis garajda sahibi kullanmamis 2 binlira verdim sizce iyimi kazasi falan da yok 2008 bi o var yag degiscem bi bi kac sayfa okudum 10 50 kalin degilmi motora yag olarak
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
kardeş hoşgeldin 10w40 10w50 yağları kullanabilirsin araba yağı koyma yeter 2 bin tlde fiyat bence iyi sorunu yoksa yılı kafana takma
onu en iyi lastikçiler bilir lastik konusu sakat birkaç lastikçiye sor hepsi aynısını derse o zaman doğrudur ama biri fitil biri yama diyorsa araştırmak gerek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-tvs-apache-rtr-150-10.000-km-2012-model-masrafsiz-temiz-194177033/detay/
Eminim çok konuşulmuştur baktım okudum ama kesin bi bilgi yok .. Bizim motorlara Xenon yada Bi-xenon taktırmak hakkında.. En sorunsuz şekilde nasıl olur yada olmazmı ? uygulayan varmı .. bilgi alalm lütfen
Arkadaşlar bu arada yarın sabahtan İstanbul-Kıyıköye gidicez 5 motor gezip gelicez.. istanbulda olupta gelmek isteyen olursa gelsin..
Merhabalar arkadaşlar.
Size birkaç şey danışmak istiyorum;
1) Motorumuza USB'den şarj ve çakmaklık taktırabilir miyiz?
2) Motoru jenaratör gibi kullanabilir miyiz?
Mesela uzun yola çıktık ve kamp yaparak konaklayacağız. Telefonumuzu USB girişi kullanarak yolda şarj edebiliriz.
Çakmaklığı da, invertör bağlamak için kullanabiliriz. (220 Volt elektrik elde etmek için.)
Fakat akülerimiz araba aküsü gibi olmadığı için çabuk bitebilir. Ben de gücü aküden değil, direkt şarj dinamosundan almayı düşünüyorum.
Yani elektriğimiz jeneratörlerde olduğu gibi motorun gücünden sağlanmış olacak.
O anda akü de kullanılmadığından, akü olduğu gibi duracak, sadece benzin tüketmiş olacağız.
Bu konu hakkında ne düşünürsünüz?
Buraya kadar herşey tamam diye kabul edersek, ayrıca şunu da hayal ettim;
Diyelim ki soğuk bir havada çadır kurduk. Motosikletimiz çadıra sığabiliyor ise (bizim çadır büyükçe);
Motordan da elektrik almak için sürekli motorun çalışması gerekiyor ve motor ısınıyor.
Madem motor da elektrik üretirken hazır ısınıyor, motoru çadıra alsak, egsoz gazını da uzun bir boru yardımıyla dışarı atarsak, motor sıcaklığı da aynı anda çadırı ısıtmış olur. Aynı zamanda motorun farını, çadır aydınlatması olarak da kullanabiliriz.
Böyle birşey mümkün müdür arkadaşlar. Bence süper olur.
sürat motorda statör var lehimleri değiştirilmiş onu alıp tak sonra xenonu sorunsuz kullan
1)usb şarjı motor kaldırır sorun çımaz
2)motorun gücü yani statörün gücü yetmez inverter bağlama direk alayım demişsin direk alırsan statörde ac akım var invertera gerek olmaz fakat elektrik çok dalgalı gelir
ısıtma yapılabilir ama zamanla motor bloğu ve segmanlar aşırı ısınmadan aşınabilir su soğutmalı olsaydı sorun olmazdı birde kendini yakma ihtimalinde var çadırda
Çakmaklık ve usb soket ben kullanıyorum .. yanı kullanabılırsın ancak ben dırek sigorta ile aküden çektim sorun yok güzel çalışıyor.. Diğer söylediklerin ise biraz hayali geldi ^^ yani hayal gücüne kalmış neden olmsın o kadar işsizsen
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:48 ----------
Bide statöre mi para veriyim hacı şimdi ona 100 tl çeker extra :D bide xenon fln filan uzun hikaye ^^
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)