Ama 1 ve 2 arası değil benim dediğim. Mesela 5 ve 4 arasında oluyor.
Vitese yumuşak davranmak da bu soruna yol açabilir mi acaba?
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
arkadaşlar bir full depo ile kaç km yapıyorsunuz ortalama, ve birde benimki 16-2.5 yani toplam 18.5 lt olması lazım depo 2011 modeldi
3 yasinda, 25bin km de apache alinir mi arkadaslar? 3bin liranin uzerinde civari fiyat cekmisler.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Haklisiniz hocam. Hata bende soruyu eksik yazmisim. Yani fiyatindan ziyade, motosiklet az km yapmamis malum. Her motosikletin belirli bir kmden sonra yipranmaya basliyor. Cin mallari icin sahsi kanaatim 15 20binden sonra pek takati kalmiyor aletin. Piston segmab ister, debriyaj balata ister. Disli ister vesaire vesaire... Apache icin bu durum nasil?
Arkadaşlar cidden yardımınıza çok ihtiyacım var. Yine mi lastik konusu dediğinizi duyabiliyorum ancak boşuna para vermeyelim.
Bugun Zen Motor Kadiköye gittim ve öne 100/80x17 Michelin , arkaya ise ön olarak üretilmiş 110/70x17 michelin takılabileceğini söyledi. Ancak ters çevirip takıldığından sorun olmayacağını söyledi.
Bu ne kadar doğrudur ?
Bir diğer kafama takılan nokta şu. Ben motoru yazın satacağım büyük ihtimalle. Önümde 7-8 aylık bir süre boyunca daha en fazla motoru kullanacağım.
Sizce 600 lira verip yukarıdaki kombinasyonlu michelin lastiklerimi alayım yoksa sava mc18 yağışlı zeminde işimi görür mü?
Lütfen birşeyler yazın iki kelam edin.
1 depo olarak bilmem ama, 70 TL lık benzinle 450:470 km yol yapıyorum. Bana biraz çok yakıyor gibi geliyor. Sizin durum nedir arkadaşlar?
Lastik olayına gelince de, bence mc18 takın gitsin. Diğer türlü, uydurma kaydırma, delme takma, derme çatma, ( daha ne kadar tabir var bilmiyorum ) ürünlerden hic randıman alamadım ben. Neyse orijinal olacak abi. Diğer türlü her ne ürün olursa olsun, illaki tadı kaçırıyor.
Apache arayan varsa satıyorum arkadaşlar.
2012 Model
12 Temmuz 2013 Tarihinde trafiğe çıkışlı.
9.000 Km'de.
Tüm evrakları tamdır.
Kaza hasar kaydı yoktur.
1 Ay önce sibop kestiği için Silindir-Piston atıldı birde sibop silindir üst kapağı parçaladığı için Silindir üst kapak değişti orjinal parçalar takıldı epey masraflı oldu bunlar dışında hiçbir sorunu yok.
Ön lastik IRC sıfır ayarında
Arka lastik michelin sport pilot takalı 2 hafta oldu sıfırdan farkı yok
Ön koruma demiri mevcut
Yağ/Yağ Filtresi / Hava Filtresi / Buji değişti ama motoru işten eve evden işe kullanıyorum.
İstanbul/Suadiyede iş yerimden motor görülebilir ustaya gösterebiliriz hiçbir sıkıntısı yok yürürü sağlam.
İlgilenenler irtibat kurabilir.
Forumdan biri 500 liraya Michelin yaktırdı Bajaj Discover motoruna ve memnun değil.
Ben Boxer'da Mc18 kullanıyorum. Yağışlı havada eğer hava soğuk değilse performansı iyi fakat hava soğuksa yagmurlu havada kotu çünkü lastik ısınmıyor.
Kuru zeminde ise beni üzmedi.
Sava'nın MC32 modeli var kış lastiği. Onu deneyebilirsiniz. Kullanan bir abi var çok memnun.
Abi adam evden ise isten eve kullanirken 9bin de su masrafi yapmasi tesaduf mu? Arada boyle olanlar cikabiliyo mu? 2. El almak cidden cok sikintili ismis daha yeni anliyorum
Turkish power, sen de insallah satarsin hocam sanssizlik olmus biraz. Ama parca degistikten sonra ayni sanssizlik olmaz bi daha kolay kolay.
Düzgün bınıpte o km de motor değiştiren görmedim kardeş .. Motorun anasını ağlatırsan hepsı dağılır.. benim 2. apachem ve 2side sorunsuz.. Şuan 12bın kmdeyım.. bujisini hava filtresini bile yeni dğiştirdim.. apache bu piyasadakı en saglam motorlardan bırıdır .. düzgun kullanılmışını bulman lazım.. apaçiden motor alma.. İstanbulda olsan yardımcı olurdum.. ama sen yınede bı bılene baktır yada ustaya göster 2 dkda anlaşılır derdinin ne olduğu..
Ben nice kuryeler tanıyorum apache ile 90000-100000 km yapmış sonra silindiri değiştirip bir 100000 daha yapan Turkish power arkadaşta sanırım egsoz vardı bu motora egsoz takmayın taktığın egsoz da katalizatör yoksa motor yağ yakmaya başlıyor.
Aynen hocam SHARK Performans egzosu takmıştım aslında sesi çok sarıyordu birde gündüz çalışıp gece dışarı çıktığım için geceleri o sessizlikte inanılmaz bir ses veriyordu gerçekten çok hoşuma gidiyordu ama sibop keserek hatamı anladım 2 ay motorum yattı 2 aylık maaşımla motoru yaptırıp çıkarttım şuan ise Orjinal egzosumu takarak motoru yavaş yavaş açmaya çalışıyorum.
arkadaşlar yeni kasanın eskisine göre ne farkı var görünüş dışında? baktım da göremedim eğer yazıldıysa.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)