TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Şubat 2010, 12:59
Şenonar adlı üyeden alıntı
Valla hocam dediklerinde biraz kullanıma bağlı ben benim aletle çok rahat yokuş çıkıyorm motoru teke kalkdırmadan
bide ön ve arka teker mesefesi demişsin 2 teker arası ne kadar kısa olursa motor okadar torklu olur biliyosun dimi ?
adamlar torku tutturalım derken ...... dagıtmışlar ) cbf le makaslara deli gibi yatarken kendi motorumla yatarken ön teker kayıcak die korkuyodum öle kız yokuşu çıkmıodum yanlız ben videoya cekemedim arkamda artıcı varken kilyosta çok dik bi yeri hızımı alip cıkim dedim depoya ne kdr yüklendiysemde taklaya geldik ben motoru baya test ettim eksileri satmamı sagladı 500 tl zararına verdim
Reklamlar
-
01 Şubat 2010, 13:20
sakinseytan adlı üyeden alıntı
adamlar torku tutturalım derken ...... dagıtmışlar
) cbf le makaslara deli gibi yatarken kendi motorumla yatarken ön teker kayıcak die korkuyodum öle kız yokuşu çıkmıodum yanlız ben videoya cekemedim arkamda artıcı varken kilyosta çok dik bi yeri hızımı alip cıkim dedim depoya ne kdr yüklendiysemde taklaya geldik ben motoru baya test ettim eksileri satmamı sagladı 500 tl zararına verdim
vallahi yine dediğim gibi kullanıcı farkı bende çok rahat makasa ve aralara giriyorum bu motorla bide şimdi aynaları değiştirdim ufak ayna taktım arabaların dikizlerine çarpmadan geçiyorum rahatça
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
01 Şubat 2010, 13:31
-
01 Şubat 2010, 13:41
sarp şu motora plaka çıkart artık
-
01 Şubat 2010, 13:41
vala tam 160 cc yaptırıcaktım motoru sattık yav siz yapsanıza 160 lık ben ist u konple aradım zamanında bulamadım silindir takımını yoksa anında taktırıcaktım kullanma fırsatım oldu deli bişi oluo yav şu paket servisi işine karıştırmasalar bu motoru gene ben satmazdım
-
01 Şubat 2010, 13:52
-
01 Şubat 2010, 13:56
-
01 Şubat 2010, 18:23
-
01 Şubat 2010, 19:09
-
01 Şubat 2010, 19:56
demiştim ama buyuk sözü dınlenmıyor gecmıs olsun kardeşim bu gunlerde daha dıkkatlı kullan zaten artık dılınden daha ıyı anlıcana emınım
nasıl oldu anlatırsan sevırınırz bızlerde bilgilenmiş oluruz en azından
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------
trhakan adlı üyeden alıntı
lastikleri değişmediysen değiştirmen tavsiye olunur
hayırlı olsun gule gule kullan kardeşim allah kaza bela vermesın
demişimmm
-
01 Şubat 2010, 20:10
-
01 Şubat 2010, 22:14
-
01 Şubat 2010, 22:19
Şenonar adlı üyeden alıntı
yok hacım dişli modifiyesi vb. şeyler yaparım ama asla motor kısmını elletmem
Bu arada ben rahatım bizim burda apache kullanan paket servisçi yok
hep activa kullanıyorlar
Benim gördüğüm var. Bağcılarda lahmacuncu da -adını vermeyeyim- onda 2 tane Apache var. Kırmızı renkte.
-
02 Şubat 2010, 00:45
okanco adlı üyeden alıntı
Benim gördüğüm var. Bağcılarda lahmacuncu da -adını vermeyeyim- onda 2 tane Apache var. Kırmızı renkte.
okan bizim burası dedim bizim burası hatay/iskenderun
-
02 Şubat 2010, 01:18
sakinseytan adlı üyeden alıntı
o resimdeki apache tıpkı eski motorum o canta demiri cok sağlamdır.ama apache ye arka canta takılmaz! şayet takarsan kullanımın %40 zorlaşır. direksiyon sallanmaya başlıyo motorun en gıçık aldıgım yönü dengesiz bir yapısı var iskeletini yaparken çok amatör davranmışlar ayaklarını koydugun basamak geride ön ve arka tekerin mesafesi kısa, arka ve ön tekerin jant ebatları bir değil sanki akrobasi motoru ama zararını çok gördüm taklaya geldim yokuş çıkarken, virajlara girerken ön teker sekiyo yeri tutmuyo bir tek motoru şahane sattım 650 aldım onuda sattık gerçi üstünde durulup abi ben buna senelerce binerim denilicek bir motor değil bence ama motorumu çok özledim
650 yi özlemedim ama apacheyi özledim
yaw bunları okuyunca soğuyorum apacheden, illa cbf 150 alacas anlaşldı, hem konfor hem güvenli sürüş için...
Altımızda MOTOCİKLET, aklımızda MOTOSİKLET...
-
02 Şubat 2010, 03:53
ya silindirin arkasındaki boşluk çok uyuzuma gidiyor cbfde daha az bu boşluk ama apache de fazla napsak ya
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
02 Şubat 2010, 16:51
-
02 Şubat 2010, 20:41
apache arka lastik fren sistemi kampanadan disc'e çevrilir.Türkiye de birk ilk.adres arjantinli69. fiyat 190 TL.benim motorum da neden yok demeyin,üzülmeyin.köfteci motoruna devam.bu gün siftah yaptık.motor asfalta uzanmak istedi bıraktım uzansın diye allahtan bişey olmadı.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
02 Şubat 2010, 20:45
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
apache arka lastik fren sistemi kampanadan disc'e çevrilir.Türkiye de birk ilk.adres arjantinli69.
fiyat 190 TL.benim motorum da neden yok demeyin,üzülmeyin.köfteci motoruna devam.bu gün siftah yaptık.motor asfalta uzanmak istedi bıraktım uzansın diye allahtan bişey olmadı.
abs eds eft eym eld etm bu fren sıstemlerı bu fiata dahılmi abi
-
02 Şubat 2010, 20:54
abi aynen.apache ye nazar degdi.asfaltı öptük bu gün
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler