enes yagmurluklar çeşit çeşit zaten motor magzasından almıcan adamlar cok fiyat cekiyor avcı kamp yeri yada iş elbiseleri satan yerler en güzeli .bende cok dolandım almak için şirkette boşta bi yagmurluk bulunca dedim işimi gorur:D:D
enes yagmurluklar çeşit çeşit zaten motor magzasından almıcan adamlar cok fiyat cekiyor avcı kamp yeri yada iş elbiseleri satan yerler en güzeli .bende cok dolandım almak için şirkette boşta bi yagmurluk bulunca dedim işimi gorur:D:D
ben su dukkandan bı kurtulabılsem bı borclarımı kapatabılsem ıse gırsem alcam bı tane apache aralık ayını bulurum herhal bana mondıalden sonra mercedes gb gelır...yagmurluk bende de takım var su ısı yaparken almıstım 2011 de nalburcudan takım 20 tl ye almıstım
Herkes benzin hesabı yaparken benzin ışığı yandı diyor.
Hep rezerve konumunda mı kullanıyorsunuz?
Ben mesela depoyu dolduruyorum, yaklaşık 400-500 km içinde rezerveye almak zorunda kalıyorum, sonra da hemen depoyu yine dolduruyorum. Hiç benzin ışığının yandığını görmedim şimdiye kadar.
Son ölçümüm;
Neredeyse tamamı uzun yolda geçti, genellikle 95 km. hız ile gittim.
Arada birkaç kez tapa gaz gittim. (En fazla 50 km.)
Artçılı da kullandım en fazla 30 km. 10 km'si dik rampalarda geçti. (3. vitese alamayacak kadar dik.)
Bu şekilde 460 km. gidebildim. Sonra depoyu doldurdum ve 12,7 litre aldı.
Bu da yaklaşık 2,8 litre/100 km. ediyor.
Bu benim en iyi sonuçlarımdan biri.
Çok mu yakıyor yoksa bu kullanıma göre normal mi?
benzın tuketımın farklı olmasının sebebı karburatorun ıcındekı pıston sız ne kadar gaz acarsanız o pıston yukarı kalkıo benzının yolunu acıyor...manısa da gece ne oldugu belırsız bır benzınlıkten benzın almak zorunda kalmıstım ve o pıstonu yukarı ceken plastık kısım ozellıgını yıtırmıstı 80 km yolu 40 khm gecemeden ızmıre donmustum ertesı gun motorcuya gıttım gaz pıstonu bozulmustur demıstı yenı gaz pıstonu aldım degıstırdıgınde yanındaydım nasıl calıstıgını gosterdı ordan bılıyorum gazı actıkca pıston yukarı kalkıyo benzın yolunu acıyo
Yakit Işığı yanana dek kullandim bu sefer daha bitmedi yarin veya öbürgün alirim heralde evin karsisinda benzinlik motoru calistirmasam yokuşun eğimiyle benzinlige inerim zaten, rodaj döneminde 680 km yaptı 16.4 litre benzinle sasirmistim ama artik 600 u zor görüyor 16.5 litre benzinle 580 de yaniyor isik .
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
aşmaktan ziyade 3 bin üstüne ekleyip başka motor almak daha mantıklı krank değişmiyor arka bizde kampana onlarda disk lastikler malum hız artınca kontrol iyicene kaybolacak bana kalırsa değmez bu motora en fazla katalitik konvertör iptal edilip açık hava filtresi takılıp büyük karbüratörler max verim alınır bulunursa güçlü ateşleme bobini ve tırnak aralığı genişletilmiş iridyum buji karb.den sonra tavsiye ederim çiğ benzin atma olayı kalmaz
Beyler yarin 10.15te en geç Kadikoy Starbucks önunde bulusup Suadiye oteline geçicez 29 Ekim korteji icin .. gelmek isteyene duyrulur.. 3 motoruz.. ordanda bi kac arkadaşla buluscaz .. gelmek isteyen haber versin..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Yarın Avrupa Yakasın cevizlibağan buluşup 2 arkadaş geleceğiz görüşürüz Enes
bende gelmeye calışcam enes en kotu caddebostan bi yerde buluşuruz 10.15 gelemessem.
Sorun degil her turlu bekleriz sen gel yeter ki )
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Tamam ya cok sukur sonunda yani òzelden numarani at bana karsiya gectigimizde arayayim seni mutlaka bulusalim bi cay icelim biz bize )
Serhat Sağlam hareket saati 11.00 mi 13.00 mu kimi gruplr 11.00 d diyor ?
1 saat · Beğen
..
Engin Yalçınalp Açıklama getireyim.Suadiye'deki kortejin buluşma saatinin 11:00 olmasının nedeni,burada bir organ bağışı kampanyası düzenlenecek.Katılmak isteyenler hemen burada başvurup bağış kartlarını alabilecekler.Bu yüzden arkadaşların erkenden gelmeleri istendi.Kortejin Edirnekapı'ya hareket saati ise 13:00 olacaktır
Numaramı burdan paylşıyorum 0539-896-72-82 bu arada hareket saati en erken 13.00 gerekli açıklamayı yaptılar biz kızarkadaşım ve bir arkadaşmla bşiktaşta kahvaltı edip 12.30 gibi orada oluruz sonra Avrupa yakasına geçince birşeyler yapabiliriz
Farketmez hareket saati.. ztn ortam icin gidiyoruz guzel oluyo zaman su gibi akiyo bi sru motor fln.. erken gitmek istiyodm zaten daha iyi oldu o zaman.. yine sasmayalim plandan.. tamam sana mesaj birakiyorm ne zaman istersen haber et ona gore hareket edelim
Beyler yeni motor alıcam da ybr mi apache mi karar veremedim
Bugün benzin aldim 512 km yapmis 14.5 litre benzinle
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)