Arkadaşlar son günlerde sıfır alan oldu mu? Fiyatlar 2013 model için 5390, 2014 model için 5780 lira..
Vadelide liste fiyatından indirim yapan bayi varmı acaba? Tavsiye edebileceğiniz bir satış noktası?
Arkadaşlar son günlerde sıfır alan oldu mu? Fiyatlar 2013 model için 5390, 2014 model için 5780 lira..
Vadelide liste fiyatından indirim yapan bayi varmı acaba? Tavsiye edebileceğiniz bir satış noktası?
Arkadaşlar lastiklerim gelmiş.
Ama üretim tarihleri şöyle;
Ön:4313
Arka: 0613
Eski sayılır mı yoksa iyi mi?
Merhabalar dostlar,
motorum 2500km ye dayandi fakat bir sorum olacak. Yagi degistirdim yaklasik 1ay once 15 50 motul koyuldu ondan once 10 40 kullaniyordum. Sorum su onceden max 130 gordugum motorum simdi 110 u zor goruyor 5. Viteste hemen hemen hizlanmiyor bunun nedeni yagdan olabilirmi ? Degilse nedendir ? Yardimci olursaniz cok sevinirim.
Tekeriniz düz bassın
Yağdan oldugunu pek sanmam Ancak daha o km deki motora 15 50 koyma .. 15 50 yi genelde eski motorlara ufak yağ kaçaklarını engellemek için koyarlar türkiyede .. Yeni motorlara 10 40 iyidir.. Gerisi hikaye .. motorun sorunu yağdan başkadır büyük ihtimalle.. karbüratöre baktır ayarlattır pislik olursa yapar bunu ..aklıma ilk gelen karbürator ve buji .. ikisinde ara ilk etapta sorunu ..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Bakın arkadaşlar, ön 3,00 17 arka 3,50 18
İki lastiğin farkı şöyle görünüyor;
Bir de şunu sorayım; lastikte naylon filan yazıyor. Ne iş?
Üretim tarihini filan da Barkın Bayoğlu abime sordum, tarihi not et, iki yıl sonra lastikler çöp olacak dedi. Ben de 2 yıl sonra motoru satarım dedim.
Yarın lastiği üstündeki iç lastik ile taktıracağım. "Tubeless yap." diyen var mı? Ben yaza doğru tubeless'e çeviririm diye düşünüyorum. 250-300 km.'lik uzun yollara çıkacağım zaman.
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Tak kullan dedin.
O mu yoksa önce de birşey mi demiştin?
Bir şey demedim zaten, öyle mesaj atıyorum. Sadece naylon şeysini sordum.
mrb rtr severler sesle ilgili bir kaç sorum var, egzoz u tamamen sökünce nasıl bir ses geliyor acaba ve çok fazla ses görültüsünden başka ne gibi dez avantajları var? avantajı varmı?
yada egzoz olarak hangisini önerirsiniz
Hala tubeless diyon nyln diyon.. aldın ama soru yağmuru devam.. kaç kez cevapladık hacıabi bunları .. Lastik güzel lastık sen tak kullan..ister tubeless yap ister iç lastik kullan.. ama iç lastikle daha güvende olur.. nylon fln takılma onlara .. öyle bile olsa sürüşte anlarsın kaliteyi ..
aman ha :D bütün mahalle söver sana üstüne motoruna yazık edersın .. egsoz çok gerekli bi parça .. İlla ses istiyosan Tiger yada Arrow yada Avcrom tarzı bi egsoz taktırcan ki bu 400 500 tl gözden çıkarmak demek.. Egsozunu fln da deldirme.. sesi ztn güzel motorun .. illa ses istiyosan hava filtresini sök öyle gez seni tatmin eder ciddiyim bu söylediğimde bakma güldüğüme .. :D
Taktırdım lastiğimi.
Takarken jantta boya kalkmaları oldu ve ön lastik yerine biraz zor oturduğu için 100 psi'ye kadar hava bastı usta.
100-200 km. kullanayım, lastik alışsın, sonra nasıl olduğunu yazarım.
Şimdilik özellikle arka kayıyor gibi. Yine de iyi daha 10 km. olmadığı halde.
Hepinizden özür dilerim, sizi çok yordum.
Çok mükemmelliyetçiyim ve motosiklet konusunda yeniyim. O yüzden... :(
Sorun bende.
Hay senin sisine :D ben almadım eski sahibi taktırmış .. ama bakıcam gittiğimde..olmazsa bi telefon eder tam olarak nerden almış sorarım .. ama çok alıştım ben sislere..olmazsa yapamam sanırım ..bazen Farları açmayı unutuyorum akşamları
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
Bu arada yarın toplanıp takılcaz 3 kişi bildiğiniz gibi .. istanbulda olanlar gelmek isteyenler olursa bana özel mesaj bıraksın telefon numarası ben dönüş yaparım.. Saatini fln da belirlemedik daha .. kesin bişey belirleriz birazdan..
tamam teşekkürler egzoz değiştiricemde ama benim merak ettiğim sadece sökünce ne oluyor ses çok çıkıyor peki ama motora nasıl zarar veriyor yada sürüşünü falan etkiler mi böyle şeyleri merak ediyorum
yok ben hava filtresini sökmem ya o sesi sevmiyorum ne öyle apaçi ybrciler gibi
ya kardeşim farı yapan mühendisin aklına tüküreyim mum ışığı gibi muayenede adam hafif usur dedi az aydınlatıyor diye dedim bu ampul %35 daha fazla ışık veriyor birde öteki halini gör sensis büyük nimet sen mesajdaki linke baktın mı 10ar watlık acaba çok mu gelir onu alsam çifti 20 watt
egzoz içindeki katı sök ve filtreyide k&n 1060la değiştir sesi güzel oluyor apache işi değil ama s.egzoz kadarda bağırmıyor poliste bişey diyemiyor orjial diye ben böyle kullanıyorum
Valla watt ini wuut unu bilmiyorm.. :D adam takmis dugmesini koymus cokta guzel olmus. Bakcam bilgi aliyim sana kesin bilgi vercem kardesim.. ugur abiyi arayayim bi ara da hele haklisin far yetersiz karanlikta.. :/
Bu arada yarin 11.30 civari uskudarda bulusup bisiler yiyip icip sohbet edip gazlicaz belgrada kadar.. gelmek isteyen olursa buyursun bekleriz
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
Selamlar Ölü Topiğin Cansız insanları .. Zar zor toparlayabildiğimiz 3 kişi ile pazar gezmesi yapalım derken biranda 2 kişi kaldık fakat pes etmedik Tunahan ile öğlene doğru buluştuk ve güzel kardeşimin tavsiyesiyle Karaburun'a gitmeye karar verdik.. Sakin ve Keyifli bi sürüşle Arnavutköyü geçip yolda balık yemek için mola verdik .. Sonra yolumuza devam edip karaburuna ulaştık.. Gayet rüzgarlı bir hava ve harika bir manzara vardı.. Biraz izleyip sohbet ettikten sonra Sahile inip çayımızı içtik .. Akşam soğuna kalmamk için Geri dönüş yoluna çıktık.. Küçükçekmecede Son bir çay molası verdik ,hoş sohbet edip ayrıldık.. Tunahanla ilk kez yüzyüze görüştüm ama gayet samimi ve sıcak bi insan.. Böyle güzel insanları tanıdıkça motorumu bir kez daha seviyorum Bi kaç resimle ortamı süsleyelim o zaman Gelmeyenler üzülsün.. Bundan sonra 2 kişide olsak gezmeye devam ..
karaburunu severim heleki giderken o balıkçı vazgecilmez oldu artık benim için.o senin samimiyetin enes ayıpsın.program oldugu sürece varım ben biraz sogugu yiyip üşümedim desem yalan olur) biraz daha kalın giyinmek lazım ) güzel bi gündü kışın yaklaşmasıyla karaburunu bölede görmesi ve gezmesi keyif vericiydi.balıkçıdaki yemeğe ortak olanıda unutmamak lazım )
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)