Apache'ciler napıyorsunuz motorlar nasıl ?
Okan'cıgım Kafanda Soru olmasın Ben motoru alalı 10 gün oldu heralde. Tam Hatırlamıyorum. Motorun Geldiginde. Oncelik olarak Kitapçıgını oku. Ondan Sonra Sizin oralar nasıl bilemiorm ama Boş bi yerde git gel. Ztn Motor'umuzun Çok güzel bi Özelligi var. Debriyajı yavasca bırakınca Kendisi Yavaştan kalkıyor. Ondan Sonra Baz Gaza 2,3. ilk zamanlarda Çok kasma zaten. Stop ettire ettire Kafan rahat olsun. Benimde ilk vitesli Motorumdu 5. Günde Cok rahat alışıyorsun. Bende Arkadaşlara Aynı soruları cok Sordum Ama Tahmin ettigimdende Kolay. =)) sıkma sen o güzel canını Kardeşim
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Serhat Motorları Geç Sen nasılsın ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 ----------
Bir şey Yazmıyorsunuz Bari Fotograf Paylaşalım:
((= Sevgiler ve Saygılar =))
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Sarp; Serhat hem cinslerini soruyor ne yapsın garibim
Bu aralar bir koşuşturma içinde o şaka maka kakap
Benim de Serhatın makinesiyle bir foto'm vardı atarım ya yarın ya da yarından da yakın p
Sen nasılsın Sarp, Diğer apaçiler
Saol Şahin'im Sen nasılsın ?
Herkesin Aynı ya. Bende de Plaka Yok. Çıkamıyorum.
[QUOTE=MrSharp;1941029]Serhat Motorları Geç Sen nasılsın ? [COLOR="Silver"]
Çok şükür sen nasılsın
Şahin koştur koştur bir hal olduk
Çıkma zaten ben haftada bir motoru calıstırıyom 3 haftadır cıkarmadım bu aralar sogudum zaten motordan
Şahin sende stok yap yaza kadar
Kıkırdak'ın avatarın guzel smile olur
iyi akşamlar arkadaşlar yine ne karıştırıyosunuz bakim
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Ya Arkadaşlar Sizden bir Öneri istiyorum. Daha Dogrusu aklıma bir Fikir geldi. Bizim Parkları Düşünün. Onlar Kırmızı Olsa. Onların Çevresinde de Angel Olsa. Nasıl olur ? Yorumları Bekliyorum.
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
yeter bıktım otobüslerdede 6 yıldır günde 4 kere otobüse biniyorum motoru alim pasoyu kırcam 24 ağustos 17 motorda o civar bişey
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
Şeytan diyor. Elime 600 TL Geçince Bütün Elektrik ve Akü sistemini degistir. 24 V luk Yap Her şeyi tak =))
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)