http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-apachi-sitenin-en-ucuzu-kazasiz-belasiz-181006646/detay
ialana bakabilirmisiniz yorumlarınızı bekliyorum eğer kaçırılmıcak bi fırsatta gerekirse kredi çekmeyi düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-apachi-sitenin-en-ucuzu-kazasiz-belasiz-181006646/detay
ialana bakabilirmisiniz yorumlarınızı bekliyorum eğer kaçırılmıcak bi fırsatta gerekirse kredi çekmeyi düşünüyorum
Ferhat abiylede konustum..metzeler al akln yolu bir lastik guven veriyor ve cok kalin ..oyle ic lastk sorun cikarcak gibi degil..motora kalip katiyor ve sana tavsiyem benim tubeless ama sen ic lastikli kullan.. tubeless tam uygyn olmadigi icin lastk yanaklari tam oturmuyor ufacik kaymalar oluyo ama bu direksiyonda hafif sallamalar yapiyor..bide arkada canta varsa sikinti yasayabilirsin.. virajlarda flnda panik yapmana sebep olur.. ic lastkle gonul rahatligiyla kullanilcak bi lastik metzeller..fazla dusunmeye gerek yok yani..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Peki iç lastiği, lastik ile beraber geliyor mu yoksa ayrı mı almak gerekiyor?
Ayrı alacaksak, iç lastikte bilmek gereken bir durum var mı?
arkadaşlar slm 11500 km olan motorum için istanbul civarında önere bileceginiz bir servis varmı biliyonuzki en önemli bakım aralığı gebzede oturuyorum işinin ehli bir servis varsa yonlendirirseniz sevinirim...
[QUOTE=M.balibey;3450978]muhtemelen 3500e bırakır uzaktan güzel duruyor ama yakından incelemek lazım öndeki fotoda çok güzel durmuş
kapora almış nasip değilmiş
3.00-17 ve 3.50-18
Bu da sanırım orijinal ölçülere denk geliyor.
Su hafta sonu tvs etkinligi ile ilgili yagmurdan dolayi ses cikmadi kimseden ama bayram sonrasi bi etkinlik icin formun ileri gelen uyelerinden on ayak olmalarini rica ediyorum
Orjinal ic lastik oluyor.. extra biseye gerek yok..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
Ben memlekete dondum seninle konustugumuz gece apar topar.. anneannem vefat etti hala tokattayim.. yoksa illa ayarlardik biseyler.. bayramdan sonraki haftasonu mutlaka bakalim ayarlayalim biseyler ..
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Aslında ben de tubeless kullanmak istiyorum. Ama üstlerde bir arkadaş lastikler jantlardan biraz kayabiliyor deyince acaba iç lastikli mi kullansam diye düşündüm. Belki bir süre iç lastikli kullanıp sonra tubeless'e çeviririm diye düşündüm.
Kararsızım yani.
Tubeless için sanırım çelik sibop gerekiyor. Onu nereden temin edebilirim? Kolay bulunur mu?
Çok teşekkür ederim.
Sizler olmasaydınız kim bilir hangi yağı kullanıp, hangi lastiği alıyor olurdum. TVS Apache ile ilgili bu kadar bilgi, tecrübe bulamazdım.
-----------------------
Metzeler ME22'yi iç lastikli, orijinal şeklinde mi kullanmamı önerirsiniz yoksa Tubeless olarak kullanmamı mı?
Tubeless kullanmak istiyosan once gel benim motoru kullan anlarsin ne demek istedigimi..motorun dengesini hafif bozuyor..lastik tubelesse uygun degil..bende celik sibop var her lastikcide bulursun o kolay iş..ama metzeller alan ic lastikli kullansin..ben biraz ugrastim gidondaki sallamayi giderdim ama hala motor havada gibi gidiyor lastikler cok kalin tubeless olunca yaylaniyor motor.. patlayacak gibi degil hem metzeller.simdiye kadar duymadim ic lastik kullanmaz olaydim diyen metzeller kullanicisi..belki bende ic lastik alirim ilerde.. gerçi bu sekilde aliştim motora artik garip gelmiyo..islakta ve çakil zeminde güven veriyo motora kalip katiyo.. bayram sonu buluşalim arkadaşlar..20tl benzin 2 saat süreniz gider bişey kaybetmezsiniz ama dost kazanirsiniz..yillardir kardeşim gibi olan insanlar var gide gele..zira başka forumda böyle ilgi alaka ve güzel insanlar bulamazsiniz..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Enes ilk defa duyuyorum ya çok şaşırdım ben 20000 km'dir tubeless kullanıyorum.Bu arada motorum 25.000 km de ve orjinal lastiklerle birlikte 5.lastiğim çünkü bedevi şansı var bende hep lastiklerime birşeyler girip kullanılmaz hale geldi lastşklerim en son aldığım michelinde kocaman tahta girdi ya o yüzden hayatta iç lastikli kullanmam çünkü hep yolda kalırım.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)