Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    VN 800
    yanıyor bee meaşallahhh,Egzoz un videosunu da bekliyoruz artık

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alix35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sattım düğünden sonra bakıcam
    nikalajlı aynalar güzel olmuş.Fakat boyunu da kısaltmışsın, görüş açısını kaybetmedimi..gidon topuzlarıda çok güzel gözüküyor...
    başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Yok hacım görüş açısında hiç bir değişiklik yok yine aynı rahat görüş
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

İlk resimdeki sarı düğme nedir? Sanırım düşme..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    gidon topuzlarını kaca taktırdın hepsı ne kadar masraf

Motosikleti
    VN 800
    o sarı düğme sellektör düğmesi,herşey çok güzel olmuş kaça patladı bunların hepsi

Alıntı mlheren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o sarı düğme sellektör düğmesi,herşey çok güzel olmuş kaça patladı bunların hepsi
    Hmm.. resme bakınca basması zor gibi

Motosikleti
    Gidon topuzlarını 5 liraya aldım aynaları 10 lira egzozu arkadaştan aldım ucuza kapattık 80 lira

Alıntı okanco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hmm.. resme bakınca basması zor gibi
    Yok okanım o düğme tam sol el işaret parmağının altında kalıyor çok rahat

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    herseyını dökup sacma ortya basına bi iş gelır sora

Motosikleti
    bizim kurs salı günü vericekmiş belgeleri

RECOKARAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şuan TVS Apacahe
    arkadaşlar merhaba uzunca bir süredir forumdan uzağım. Motorumu satıyorum. Resimlerine daha önce açtığım konulardan ulaşabilirsiniz. Kısaca bilgileri
    2008 model
    11000 kmde
    lastikleri değiştirdim
    çanta var

detaylı bilgi ve fiyat için görüşebiliriz

telefon numaram 5362394364
    mail recokarap@hotmail.com

Motosikleti
    VN 800
    ehliyetin hayırlı olsun sonunda o da bitti,artık rahat rahat yollara çıkma vakti geldi Hadi selametle :D:D

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Saçmam tamam abi kızma =)) Yollara Çıkıyorum ama Kaçak. Plakam yok ki =)) En Önce veren Kurs Burda Bizimki. 2 Kişi gittik. 1 Günde Çıktı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Motor 120 Yaptı dün. Acaba Daha çıkarmı)
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Alıntı MrSharp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saçmam tamam abi kızma =)) Yollara Çıkıyorum ama Kaçak. Plakam yok ki =)) En Önce veren Kurs Burda Bizimki. 2 Kişi gittik. 1 Günde Çıktı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:28 ----------

Motor 120 Yaptı dün. Acaba Daha çıkarmı)
    ehliyeti koymuşsun buraya ama sadece üyeler bakmıyor ki bu siteye TC no nu herkes öğrendi şimdi çok dikkat etmen lazım diye düşünüyorum hırsızlık vb konuda

Motosikleti
    Admine solerz Kaldırır ya
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

[/COLOR]Okan Kardeşim Sende Apache'mi Almayı Düşünüyorsun ?[COLOR="Silver"]

Evet.. ;) Ehliyetimi aldıktan sonra Şubatta sınav..

Motosikleti
    Tamam. Sakın Fikrini Degiştirme. Ehliyeti al ama Arkadaşlar Bu Arada Rodajdan Sonra Dişlileri Degiştirmeyi Düşünüyorum.biraz Yardımlarınız Lazım yani.

Tamam. Sakın Fikrini Degiştirme. Ehliyeti al ama Arkadaşlar Bu Arada Rodajdan Sonra Dişlileri Degiştirmeyi Düşünüyorum.biraz Yardımlarınız Lazım yani.
    Benim kafamdaki tek soru işaretim vites. Vites'in kaçta olduğunu hızlı giderken yavaşladığımız da kaça indirdiğimizi anlamamak. Kullanamadım ya ondan. Kullansam soru işaretleri gider kafamda ama işte..

Motosikleti
    Ya bak. Bendede O Sorun vardı ? Ama Sorun olmuyor. Belli bi Zaman Sonra Alışıyor insan. Ben Artık Hiç Zorlanmıyorum. zaten durman gerektigi zaman Basıyorsun Debriyaja Yavaş yavaş Küçültüyorsun. 1 e indirmen gerektigindede Boştayken N çıkıyor ya oraya bak bi anda Yanıp Sönüyor. Ozaman Anlıyosunki 1 desin Zaten. KAfana Takma OLup gidiyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------

Bak Bu motora bindikten Sonra Başka motor Sarmıyor. CC olarak Aynı yada Küçük CCler tabi. Arkadaşımda SYM mio var. 100 CC Scooterların Kralı. Beraber oldugumuz zamanlarda sadece Benim Motor'a biniyor. Bende Onun Motorundan Zevk Almıyorum. Apache çok Kral. Sınıfının 1 Numarası. CBF 150 ye de bindim. Ve digerlerine. Hic biri Apache gibi degil.

Ya bak. Bendede O Sorun vardı ? Ama Sorun olmuyor. Belli bi Zaman Sonra Alışıyor insan. Ben Artık Hiç Zorlanmıyorum. zaten durman gerektigi zaman Basıyorsun Debriyaja Yavaş yavaş Küçültüyorsun. 1 e indirmen gerektigindede Boştayken N çıkıyor ya oraya bak bi anda Yanıp Sönüyor. Ozaman Anlıyosunki 1 desin Zaten. KAfana Takma OLup gidiyor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:54 ----------

Bak Bu motora bindikten Sonra Başka motor Sarmıyor. CC olarak Aynı yada Küçük CCler tabi. Arkadaşımda SYM mio var. 100 CC Scooterların Kralı. Beraber oldugumuz zamanlarda sadece Benim Motor'a biniyor. Bende Onun Motorundan Zevk Almıyorum. Apache çok Kral. Sınıfının 1 Numarası. CBF 150 ye de bindim. Ve digerlerine. Hic biri Apache gibi degil.
    içime su serptin diyebilirim. şanzımanı dağıtmassam iyidir ilk aldığımda :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)

Bu Konudaki Etiketler