önceden ön-arka İRC kullanıyordum 1-2 kere düşünce daha ürkek kullanmaya başladım özellikle virajlarda çok kötüydü... lastik değiştirince artık daha rahat giriyorum artık psikolojik mi yoksa gerçekten lastikler mi iyi bilmiyorum .... İRC düz yolda bile güven vermiyordu sanki asfalt üzerinde kendi kendine geziyor gibiydi... şimdi virajları iyi alabiliyorum ama dediğim gibi benden mi kaynaklı lastikten mi emin değilim... en iyisi Pulsar'a geçiş yapıp ilk anda lastik değiştirmek olacak...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------
valla servis iyi bir yer usta da aklı başında birine benziyor...yani bu güne kadar bir yamuğunu görmedim...bazen ben değiştirilmesini istediğim şeyleri bile ( buji, yağ-hava filtresi vb. ) "daha iyi durumda abi gerek yok.." deyip değiştirmiyor bazen de ben sormadan söylemeden bazı eksiğe gediğe müdahale ediyor... ama şöyle bir şey var yedek parça, yağ bakım ve aksesuar gibi konularda hiç ucuza kaçmadım ve maddi anlamda kısıtlamadım kendimi sanırım ondan dolayı biraz rahat davranmış olabilir ...