TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
31 Ağustos 2014, 01:11
Fevzi can adlı üyeden alıntı
benim tanıfığım bi abi var oda 158 görüdü tek başına motorun üstüne yatıp
km sayacı bozuktur gpsten 158 gördü mü ona bakmak gerek yada oynama var mı diye
servet34 adlı üyeden alıntı
selam tvs ci arkadaşlar size bikaç konu hakında yardımınıza ihtiyacım var .yardımcı olursanız sevinirim.1.piston gomlek sekman alacam yeni 160 ki mi daha iyi olur 180 kitmi fikri olan varsa sevinirim bide bizim motor oyuyormu kit kısmı.ve karburator olarak ta neyi tavsiye edersiniz içindeki vakum delinmiş
180lik ay uyar ama üst kapaıda olsun karbüratörde orjinal istersen bs29 ama buralarda bulması zor daha ucuz olsun dersen ali expresten koso alabilirsin 30 mmye kadar bizim motorlara uyar ama 180likte 29 mm olduğundan onun dış çapı kaç mm ona bakmak geerek belki 32 mmlik bile uyabilir
Reklamlar
-
31 Ağustos 2014, 12:13
2013 model tvs apache tavsiye edermisiniz iyi ve kötü yanları nelerdir
-
31 Ağustos 2014, 12:41
Selamün Aleyküm uzun bi aradan sonra arkadaşlar.. Foruma nerdeyse 1 yıl sonra girdim ve eskilerden bi kaç yüz görmek beni çok mutlu etti .. Balibey KArtalizma sbr ..apache böyle bi motor işte satsanda bıraksanda hep içinde bi yerlerde kalıyor.. Yeni arkadaşlarlada zamanla tanışırız inşallah , zira Yeni yada eski kasa farketmez bi apache arıyorum 10bın km altı mumkunse extralı .. kurbana kadar almış olurum çokta acelem yok.. ilgilenenlerin bilgisine ..İnşallah bundan sonra yine buralarda olcam.. aile gibiydik güzel günlerdi..
sbr adlı üyeden alıntı
Pulsar apachenin biraz daha seri olani. Frenleri apacheden on kat daha iyi, orj lastikler, apachenin orj lastiklerinden daha iyi. Apachede sakin kullanimla performansli kullanim arasinda cok yakit farkiyoktu fakat pulsarda nerdeyse iki katina cikiyor. pulsar daha yeni teknoloji daha sportif daha dinamik ama bna apachenin hissettirdiklerini hissettiremiyor. Apache kadar delikanli bir motor degil pulsar..
Sabri :D Pulsarı bende düşündümde şuan için o kadar para yok , dahada dayanamadım motorsuz..apache alıp kurtulcam uzun bi sürede değişmeyi düşünmüyorum.. daha çok bursa istanbul arası git gel yapıcam.. istanbulda değilim bu aralar döndüğümde görüşelim kardeşim
-
31 Ağustos 2014, 17:16
bir kaç sayfa once toplanma deniyordu ist içinde ama kimseden ses yok sanırım bence iyi kotu bir buluşma ayarlasak diyorum
-
31 Ağustos 2014, 20:17
EneS_Turker adlı üyeden alıntı
Selamün Aleyküm uzun bi aradan sonra arkadaşlar.. Foruma nerdeyse 1 yıl sonra girdim ve eskilerden bi kaç yüz görmek beni çok mutlu etti .. Balibey KArtalizma sbr ..apache böyle bi motor işte satsanda bıraksanda hep içinde bi yerlerde kalıyor.. Yeni arkadaşlarlada zamanla tanışırız inşallah , zira Yeni yada eski kasa farketmez bi apache arıyorum 10bın km altı mumkunse extralı .. kurbana kadar almış olurum çokta acelem yok.. ilgilenenlerin bilgisine ..İnşallah bundan sonra yine buralarda olcam.. aile gibiydik güzel günlerdi..
Sabri :D Pulsarı bende düşündümde şuan için o kadar para yok , dahada dayanamadım motorsuz..apache alıp kurtulcam uzun bi sürede değişmeyi düşünmüyorum.. daha çok bursa istanbul arası git gel yapıcam.. istanbulda değilim bu aralar döndüğümde görüşelim kardeşim
Ooo kimler gelmis. Döndün dolastın yine apacheye geldin dimi. İstanbula geldiginde haberim olsun.unuttuk valla yüzünü.
-
31 Ağustos 2014, 23:26
Arkdaşlar buluşma ayarlayalım o zaman. Herkes bişeyler yazmış buluşalım diye ama icraat yok
-
01 Eylül 2014, 00:09
Önümüzdeki haftasonu olursa katılmak isterim ben de.
-
01 Eylül 2014, 02:32
vayy kardeşim nerelerdesin yahu bir ara ninja 250 alacaktın dedim iki silindire geçti bizi görmez oldual bir apache yeter valla ötekiler ocağına incr apacı diker yeminle bu yakıt fiyatlarıyla pulsarda az yakıyormuş ama para yok demişsin para olsaydı kesinlikle pulsar derdim
-
01 Eylül 2014, 09:08
2012 8000 de bi apachem var kardeş ilgilenirsen mesaj atabilirsin..
-
01 Eylül 2014, 10:14
sa arkadaşlar benim apache 1100 kmde arkadaşla iki kişi ben 55 oda 57 kilo motorla bastık dip gaz 112de kaldı motor 9bin devri hafif geçiyodu hesaplıyom 12bin devirde 140 yapması lazım ama gitmiyo neden acaba
9000 rpm yı düzde ıkı kısı gecmemesi normal gıbı gorunuyor.hafif egımlı yolda ustune yatarak bas 120 leri gormesi lazım.
-
01 Eylül 2014, 10:19
Bir yakıt testi daha...
Bu sefer mümkün olduğunca sakin gittim. Tamamen karma kullanım.
50TL = 10 Litre ile "475km"
2.1Lt/100km ediyor.
O kadar büyük cc motor kullandıktan sonra bu motor bana hiç güven vermiyor
resmen korkarak sürüyorum ama tek iyi yanı bu işte.
-
01 Eylül 2014, 12:41
arkadaslar tavsiye edermisiniz motoru hiç kimse cevap vermedi
-
01 Eylül 2014, 12:50
MONSTER37 adlı üyeden alıntı
arkadaslar tavsiye edermisiniz motoru hiç kimse cevap vermedi
Bu motosikleti kullanan herkes tavsiye eder arkadaşım. Bütün kullanıcıları memnun. Bence sen bol bol oku, hatta imkanın olursa deneme sürüşü yap ve ne istediğine karar ver. Hayırlı olsun.
-
01 Eylül 2014, 14:15
selam değerli apachi kullanıcıları.tvs 150 rektefiye yaptırmak istiyorum hangi markanın pistonu uyar bilgisi olan yada deneyen varsa sevinirim
-
01 Eylül 2014, 16:06
dalbay444 adlı üyeden alıntı
2012 8000 de bi apachem var kardeş ilgilenirsen mesaj atabilirsin..
İStanbuldamısn kardesım ?
M.balibey adlı üyeden alıntı
vayy kardeşim nerelerdesin yahu bir ara ninja 250 alacaktın dedim iki silindire geçti bizi görmez oldu
al bir apache yeter valla ötekiler ocağına incr apacı diker yeminle bu yakıt fiyatlarıyla pulsarda az yakıyormuş ama para yok demişsin para olsaydı kesinlikle pulsar derdim
GEldim kardeşim motoru satınca bızımkiler aramaz oldu bende istenmediğim yere uğramayayım dedim şimdi tekrar takılayım dedim hem özlemişim sizi yok olmadı ninja işi .. öğrenciyken apache bana yeter ..gerisi lüks sen napıyosun nasılsın ..
sbr adlı üyeden alıntı
Ooo kimler gelmis. Döndün dolastın yine apacheye geldin dimi. İstanbula geldiginde haberim olsun.unuttuk valla yüzünü.
Direk beni unuttun len :D tamam haber veririm kardeşim.. nasipse istanbula döndüğüm gün alcam bi apache
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
İstanbula bi döneyim geniş kapsamlı bi buluşma ayarlayalım .. Hatta bursadakılerle de buluşmak istiyorum (: Herkes gelcem deyip nasıl olsa 5 10 kişi anca gelcek :D gelenlerde yeter bize ..en kötü 29 ekim kortejine komple grup olarak katılırız ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
sa arkadaşlar benim apache 1100 kmde arkadaşla iki kişi ben 55 oda 57 kilo motorla bastık dip gaz 112de kaldı motor 9bin devri hafif geçiyodu hesaplıyom 12bin devirde 140 yapması lazım ama gitmiyo neden acaba
Şimdi bi sürü etken var 9bını geçmemesinde .. vitesleri hangi devir aralığında değiştirdin ? Rüzgar varmıydı ? eğim nasıldı ? Artcı oturmayı biliyomuydu ? :D bide motorun skntıları olabılr tabı .. ztn 12bın devrı göremezsin .. 11den bıraz sonra kesiciye girer .. max 138 gördüm hafif eğimli yolda.. 2 kişiylede 136 fln görmüştm.. etkenler idealse motor gidiyor.. ama 140 ve üstü söyleyen açık net yaln söylüyodur.. Bide benim ön dişlim 14tü..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
01 Eylül 2014, 19:00
Herkese merhaba, arkadaşlar 2013 model apachemin aküsü boşalmış ama kick startla motoru çalıştıramadım, en sona dayayıp beklediğimde motor biraz kendine gelio ve geri sayım başlıyor ama 5-4 yapıp elektrik gene gidior, kick start neden olmuyor acaba
-
01 Eylül 2014, 19:17
kimse zahmet edip bişey söylemedi sağlık olsun
-
01 Eylül 2014, 20:37
servet34 adlı üyeden alıntı
kimse zahmet edip bişey söylemedi sağlık olsun
Açıkcası ne dedıgını tam anlamamkla beraber sana lazım olan orjinal parçalarsa servislerden kargoyla getirtebilirsin.. ara servislerle konuş ..
ontheroad adlı üyeden alıntı
Herkese merhaba, arkadaşlar 2013 model apachemin aküsü boşalmış ama kick startla motoru çalıştıramadım, en sona dayayıp beklediğimde motor biraz kendine gelio ve geri sayım başlıyor ama 5-4 yapıp elektrik gene gidior, kick start neden olmuyor acaba
Kick startta çalışmıyosa sorun elektrik sisteminedir büyük ihtimalle bujidedir .. bujini temizle tekrar dene çalıştırmayı kıck start ıle .. akü ztn kendını tazeler ama şarj ettırmende fayda var .. Yada 3.seçenek vurdur motoru klasik stil :D
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
01 Eylül 2014, 22:04
İStanbuldamısn kardesım ?
GEldim kardeşim
motoru satınca bızımkiler aramaz oldu bende istenmediğim yere uğramayayım dedim
şimdi tekrar takılayım dedim hem özlemişim sizi
yok olmadı ninja işi .. öğrenciyken apache bana yeter ..gerisi lüks
sen napıyosun nasılsın ..
Direk beni unuttun len :D tamam haber veririm kardeşim.. nasipse istanbula döndüğüm gün alcam bi apache
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
İstanbula bi döneyim geniş kapsamlı bi buluşma ayarlayalım .. Hatta bursadakılerle de buluşmak istiyorum (: Herkes gelcem deyip nasıl olsa 5 10 kişi anca gelcek :D gelenlerde yeter bize ..en kötü 29 ekim kortejine komple grup olarak katılırız ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
Şimdi bi sürü etken var 9bını geçmemesinde .. vitesleri hangi devir aralığında değiştirdin ? Rüzgar varmıydı ? eğim nasıldı ? Artcı oturmayı biliyomuydu ? :D bide motorun skntıları olabılr tabı .. ztn 12bın devrı göremezsin .. 11den bıraz sonra kesiciye girer .. max 138 gördüm hafif eğimli yolda.. 2 kişiylede 136 fln görmüştm.. etkenler idealse motor gidiyor.. ama 140 ve üstü söyleyen açık net yaln söylüyodur.. Bide benim ön dişlim 14tü..
aynı hacı ne yapalım apaceye devam 10 bini geçtik hala tapa gaz gidiyorum tık yok alette
ontheroad adlı üyeden alıntı
kick startın çalışmamasının birkaç nedeni olur ateşleme düğmesi açık mı güçlü bir şekilde basabiliyor musunuz birde ateşlemeyi sağlayan bobin sağlam mı bunlara bakmak gerek yoksa benimkide ilk seferde çalışmıyor ikinci yada üçümcü seferede çalışıyor benimde akü biteli 1 yıl olacak neredeyse
-
01 Eylül 2014, 22:34
Vurdurarak çalıştırmanın zararı olur mu?
Ben birkaç kez yaptım, çok rahat çalışıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler