Arkadaşlar yine yatsı namazı vaktine yakın ilk akşam saatlerinde benzinimi çalmaya çalışırken hırsızlar bidonu da yola atıp benzin hortumunu da öylece bırakıp kaçmışlar ve yine benim bütün benzin yola akmış!...
Nedir bu hırsızlardan çektiğim kardeşim ben de bilmiyorum
Alarm taktırayım desem hem akü zayıflama sorunu var yetersiz kalır alarm için hem de alarm çok hassas olunca susmak bilmiyor
hassasiyetini azaltsan bir işe yaramıyor ayrıca alarm da olsa bizim benzin hortumu kabak çiçeği gibi açıkta motoru hiç sarsmadan
tereyağından kıl çeker gibi benzini rahatlıkla çalmaya yeltenebiliyor haramzadeler!...
Kısacası alarm da taksan sele hizasının altında kalan kısımlarda hassasiyet azalıyor ve benzin hırsızlıklarına karşı işe yaramaz gibi...
Ben bu benzin hortumunu o şekilde kolay erişilebilecek bir yere yapan mühendisin kafasına sıçayım
3 oldu başıma geliyor bayramda da yine böyle olmuştu yola akan benzin her tarafı kokutunca komşular fark etmiş beni uyardılar
Şerefsizler mahalleye dadandı resmen
Tinerci mi desem yoksa scooterli zibidiler mi desem kısacası haramzade hırsız şerefsiz diyorum bunlara
Oooof ooof!....
Not: scooterlilere kastım yok ondan bundan benzin çalıp gezen zibidileri kasdettim
Bu benzin hortumunun oraya ne yapsam ki orayı sağlamlaştırsam?
Yada oraya bir muhafaza yapılabilir mi ki?
Bir akıl verin kardeşler ne yapacağımı şaşırdım