o Kötü ya :S Benim Hosuma Gitmedi Yokmu bi hilesi ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
2 Gündür Kargodan Motor Bekliyorum. 250 TL veriyorum. 2 Günde Gelmiyor.
o Kötü ya :S Benim Hosuma Gitmedi Yokmu bi hilesi ya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
2 Gündür Kargodan Motor Bekliyorum. 250 TL veriyorum. 2 Günde Gelmiyor.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Sabır göstermek iyidir istanbulda kötü hava koşulları var hileye gerek yok zaten çok basit bir işlem hiç takmadım düşünmedim ışıklara gelıyom soyle yapım boyle yapım refleks olmuyo artık kendılıgınden atıyor ayak vitesi aman havalar soğudukça dikkatli olun dikkatsiz sürücüler bu havalarda çoğalıyor.
ışıklara yaklaşırken elini gazdan çekersin. motor yavaşlarken sen de yavaştan yavaştan vites düşersin ki(refleks olarak) motor freni ile biraz daha yavaşlasın. yok ben uğraşmam dersen çek debriyajı vites düşmeden dur.en kolayı bu. 5 te durmuş olursun. fakat iyi bir şey değil hem sürüş güvenliği açısından tehlikeli. hem motoru durduğun yerde 5 ten boşa atman için biraz uğraşman gerekebilir.
sen bunlara kafanı yorma emin ol bisiklet sürmek kadar rahat. nfs serisinde manuel vites atabiliyorsan motoda da atarsın
NFS de Zaten sadece Manuel Oynarım Hic Oto. Oynamadım. Ama ne biliyim. neyse alısıcaz. Birde Kotu hava kosulları ile alakalı deilmiş. Denizli Aktarmalı geliyormus. Bana bole soylendi. Nese yarında Gelmesse. Acıcam Para falan vermiorm dicem. : ))
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Bu fiyatı vites göstergesine hayatta vermem,çok çok önemli birşey değil ama uygun fiyata bulursam takarım diyordum.Giderken motorun sesinden anlıyorsun zaten,durcağın zamanda motor freniyle başlayıp sesten vitesi düşürmeye başlıyorsun gayet rahat bi şekilde duruyorsun.Bence bu fiyat çok fazla ben almam
Sarp okadar dert etme kendine bak motora alış en fazla 1 ay sonra ayakların otomatik olarak vitesi kendi ayarlicak ben bazen giderken farkında olmadan vites değiştiriyorum diyorum ne oluyor bu ayaklarıma
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Arkadaslar Aldım Motoru 1.30 dakka kullandım Gayet Rahat ve Kolay bir Motor. Motor calısmadan Isıklar yanmıyor Normalmi acaba ? Ynmda Arkadasın GS 500 u wardı Onunkiler yanıyor Kafama takıldı ? Bu arada Bana Yardımcı olan Herkese Cok Tesekkurler.[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:47 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?pi...9&id=681144764
google da arttım mekeyi mısır çıkmadı. eksisozlukte arattım orada bir kaç kişiyazmış.bir de google da resimler içinde meke olarak bu yer çıktı.manzara çok değişik kale yapılabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 ----------
Konyadaymış
Hayırlı olsun arkadaşım allah kaza bela vermesin;Farların yanmaması normal bütün apacheler aynı sorun yok.Farlar aküden direk bağlı değil bu güzel bir özellik.Honda Cbr125 arkadaşımda kontağı açtığı anda farlar yanıyor ve akünün ömrünü ciddi etkiliyor apache de böyle bir sorun yok.
Ne bilim sadece Parklar yansa Yeter bana bi fotograf cektirmek icin Kontak ceviriorom
Tesekkur ederm : ))
eee hanı motoru goremedık halaaa facede verdıgın lınk acılmadı
Abi koydum Linkini. Birde Image a atalım. Siteye Yuklemeyi bilsem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:27 ----------
Profil Resmim war Aynı zamanda Albumlerde Aşkım diye Kayıtlı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------
En Fazla Kaçı Gordunuz Arkadaslar ??
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)