TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Ocak 2010, 18:07
Şenonar adlı üyeden alıntı
abi bısey sormustum
kusura bakma unutmuşum evet hararet saati çalışıyor,hem hararet hem yağ basınç göstergesi o.ama yağ basınç göstergesi bağlı değil.gerçi o kadar önemli bir alet değil ndene dersen zaten motor hararet yapmaya başlayınca sibop sesleri gelmeye başlıyor ordan anlaşılıyor motoru fazla sıkıştırdığın.ama gösterge sana diyorki fazla zorlama bak kızmaya başlıyorum diye uyarıyor,yoksa devresinde fan filan bağlı degil,ama fanda baglanabilir tabiki.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
yavrumalikem adlı üyeden alıntı
ruhsat mı bu
o kagıt ta motorun uygunluk belgesi,genel verileri yazıyor sitesinde yazmayan bilgiler.peyami arkadaş sormuştu ona cevaben.sele yüksekliği,dengil mesafesi filan tazıyor.yeni alıcaklara boylarına göre karşılaştırma yapsınlar diye koydum.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
-
20 Ocak 2010, 18:10
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
kusura bakma unutmuşum evet hararet saati çalışıyor,hem hararet hem yağ basınç göstergesi o.ama yağ basınç göstergesi bağlı değil.gerçi o kadar önemli bir alet değil ndene dersen zaten motor hararet yapmaya başlayınca sibop sesleri gelmeye başlıyor ordan anlaşılıyor motoru fazla sıkıştırdığın.ama gösterge sana diyorki fazla zorlama bak kızmaya başlıyorum
diye uyarıyor,yoksa devresinde fan filan bağlı degil,ama fanda baglanabilir tabiki.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
o kagıt ta motorun uygunluk belgesi,genel verileri yazıyor sitesinde yazmayan bilgiler.peyami arkadaş sormuştu ona cevaben.sele yüksekliği,dengil mesafesi filan tazıyor.yeni alıcaklara boylarına göre karşılaştırma yapsınlar diye koydum.
Abi peki nasıl bağlarız o harareti
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
20 Ocak 2010, 18:15
şimdi benim kullandıgım saat piyasada 100 tl idi. ama daha ucuzlarınıda bulmak mümkün ben fazla araştırmadım.oto aksesuarcılarda bulabilirsin.ister müşirli olandan al motor yağ sıcaklığından harareti öğren,istersen benimki gibi civalı al motor blogundan sıcaklığı ögren.civalı bişürü takmak için motor gömleğinde arka tarafta kanal mevcut.civalı tip te sadece gösterge aydınlatması için elektrik baglıyorsun.ama bişürlü olan elektrikle çalışıyor kimisi + uç kimisi - uç onu alırken belirtiyorsun.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
20 Ocak 2010, 19:06
şimdi benim kullandıgım saat piyasada 100 tl idi. ama daha ucuzlarınıda bulmak mümkün ben fazla araştırmadım.oto aksesuarcılarda bulabilirsin.ister müşirli olandan al motor yağ sıcaklığından harareti öğren,istersen benimki gibi civalı al motor blogundan sıcaklığı ögren.civalı bişürü takmak için motor gömleğinde arka tarafta kanal mevcut.civalı tip te sadece gösterge aydınlatması için elektrik baglıyorsun.ama bişürlü olan elektrikle çalışıyor kimisi + uç kimisi - uç onu alırken belirtiyorsun.
Kısacası bağlantısı kolay
-
21 Ocak 2010, 02:03
Arkadaşlar merhaba;Aranıza yeni katıldım tvs apache me kavuştum sonunda.Motorumla ilgili bir kaç sorum olcak.Bununla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim
Motorumun fren lambası yanmıyor bir tek sorunu o,Sigortaların olduğu yeri tarif edebilirmisiniz.
Motorumun resimlerini en kısa sürede paylaşıcam...
-
21 Ocak 2010, 03:02
kafakondik adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba;Aranıza yeni katıldım tvs apache me kavuştum sonunda.Motorumla ilgili bir kaç sorum olcak.Bununla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim
Motorumun fren lambası yanmıyor bir tek sorunu o,Sigortaların olduğu yeri tarif edebilirmisiniz.
Motorumun resimlerini en kısa sürede paylaşıcam...
Öncelikle hoşgeldin
Ampul patlamış olmasın veya müşür bozulmuştur sigortalık bir durum yoktur
-
21 Ocak 2010, 03:06
Merhaba arkadaşlar yeni bir tvs apache üyesi daha geldi.Herkese hayırlı uğurlu olsun..
Herkesin tekeri düz bassın,Yunuslardan sakınsın dileğiyle :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:03 ----------
o stop sorununu yazanda benim,üyeliğim açılmamıştı o sırada;motoru ilk aldığımda çalışıyordu ama bugün park ve fren lambası yanmıyor.Büyük ihtimal ampul cofladı yarın söküp bakıcam bakalım..başka neyde sorun olabilir ?
-
21 Ocak 2010, 04:31
Birşey bozulduğundan değil bendede oluyordu(apachede) akünün altlarda biyerde vida vardı onu sıkıyorduk düzeliyordu saçma bi cevap yerini hatırlayamadım ama öledir büyük ihtimal
-
21 Ocak 2010, 12:35
GHOST RİDER
-
21 Ocak 2010, 12:55
aynen baglantısı basit
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------
yeni katılanlar hoş geldiniz.başka motor yokmuydu da apache aldınız
hadi görelim janjanları
yanı pıyasada başka motormu yok koskoca adamlarsınız ALLAH akıl ve fıkır vermış böyle cok yakan az kaçan parcası yok dengesı bozuk yokuş cıkmaz in desen inmez motora nasıl para verıp alıyorsunuz aklım şaşıyor
-
21 Ocak 2010, 13:59
-
21 Ocak 2010, 14:09
Şenonar adlı üyeden alıntı
bela okuma barı zaten düz gitmıyormuş
-
22 Ocak 2010, 00:09
lamba sorununu hallettim müşürden kaynaklı bir problem miş oldu bu sabah hallettim öyle çıktım yollara Valla başka motor çok ama gidişi yakışı şekli şemali ve parası çok güzel denk geldi inşallah utandırmaz beni bakalım
-
22 Ocak 2010, 00:21
mlheren adlı üyeden alıntı
lamba sorununu hallettim müşürden kaynaklı bir problem miş oldu bu sabah hallettim öyle çıktım yollara
Valla başka motor çok ama gidişi yakışı şekli şemali ve parası çok güzel denk geldi inşallah utandırmaz beni bakalım
Utandırmaz merak etme ben ne işkenceler yaptım eski apacheme
-
22 Ocak 2010, 01:56
tecrübeli arkadaşları çok okudum burda,kullanıcıların yazdıkları bütün kararsızlığımı giderdi,hava şartlarından dolayı daha 250km yapabildim ama hızlanması,farları,cbf e göre dönüşler vs çok memnunum şimdilik.Birde vites göstergesi olsaymış standartta 10numara olcakmış ama onu da ben takıcam artık arıyorum bakalım.En kısa sürede montaj yaparım
-
22 Ocak 2010, 13:07
mlheren adlı üyeden alıntı
tecrübeli arkadaşları çok okudum burda,kullanıcıların yazdıkları bütün kararsızlığımı giderdi,hava şartlarından dolayı daha 250km yapabildim ama hızlanması,farları,cbf e göre dönüşler vs çok memnunum şimdilik.Birde vites göstergesi olsaymış standartta 10numara olcakmış ama onu da ben takıcam artık arıyorum bakalım.En kısa sürede montaj yaparım
bende bir ara takmayı düşünmüştüm sonra vaz geçtim,tak tak nereye kadar,adamlar takmamış hindiler bizden akıllı milletmi dedim vazgeçtim ama nette var burda da var bir ara kafa yormuştuk,yazıları okuya bilirsin.nette ki faiyatları 80 euro dan başlıyordu sanırsam dijital gösterge.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------
askon adlı üyeden alıntı
yanı pıyasada başka motormu yok koskoca adamlarsınız ALLAH akıl ve fıkır vermış böyle cok yakan az kaçan parcası yok dengesı bozuk yokuş cıkmaz in desen inmez motora nasıl para verıp alıyorsunuz aklım şaşıyor
sorma abi,çok yakar,çekiş yok gibi,kasa da estetik zaten yok,sağlam hiç degil,bol bol yağ yakar sonra trafikte hiç kıvrak değil,tekere bir türlü gelmez kaldırana aşk olsun,hız desen o ne gitmiyorki zaten fiyatı ucuz olursa olacağıda bu kadar.hadi aldın bir tane kullandın,kardeşim daha niye yenisini alırsın değilmi birde işin yoksa güzelleştireyim diye uğraşır durursun.başka iş yok sanki. bulsam bir tane 2009 2000 km de filan şöyle 1500 tl ye alırım belki hayatta fazla para vermem bu motora
GHOST RİDER
-
22 Ocak 2010, 17:36
-
22 Ocak 2010, 17:43
MrSharp adlı üyeden alıntı
Eger Vites Gostergesini internetten Bulursan Banada Solermisin. Tesekkurler
vites göstergesi çok lazım değil.ama istersen var tabi f,yatı biraz tuzlu her motora uyar.
http://www.sahibinden.com/vites_gost...QQdisplayitem?
gereksiz bir cihaz. son vitesi bilmiyorum giderken dersen, eğer vites kolu nu debriyaja basmadan yukarı çektiğinde kalkıyorsa son vitestir. takılıyorsa bir vites daha vardır
-
22 Ocak 2010, 17:55
-
22 Ocak 2010, 18:34
MrSharp adlı üyeden alıntı
Benim Kafama takılan Tek şey su. Mesela 5. Viteste gidiyorum Kırmızı ısık war. Durdugumda 5-4-3-2-N mi Yapmam gerekiyor Yoksa direk Boşa atabiliyormuyuz ?
5-4-3-2-n-1
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler