TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
14 Mayıs 2014, 23:37
Yukarıda yazdıklarım hala güncel, pek dikkat çekmedi sanırım ama sorularıma bi soru daha eklemek istiyorum belki cevap verebilecek biri olur.
Bundan önce 4 yıl 2008 kanuni windy s kullanmıştım, 125lik olan modelden. Özellikle artçıda olmak üzere gidonda, peglerde oldukça çok titreşim vardı. Merak ettiğim konu, belki aranızda ikisini birden kullanan da vardır, tvs'in titreşimi bu kanuniden fazla mıdır az mıdır? Deneme şansım olmadı apache'yi, o yüzden karşılaştıramıyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim
Reklamlar
-
15 Mayıs 2014, 00:06
Arkadaşlar herkese selamlar. Belki de yaklaşık 1.5-2 senedir yaşadığım git geller sonucunda, iyi ve kötü yönleri ile en sonunda apache'de karar kıldım. motorun siparişini pazartesi günü verdim eski kasa gri renk, muhtemelen cuma yada cumartesi teslim alıcam. hadi kalın sağlıcakla.
-
15 Mayıs 2014, 00:12
Şimdiden hayırlı,uğurlu olsun.
-
15 Mayıs 2014, 00:53
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Dostum her yanının titriyo olması beni aşırı şekilde rahatsız ediyo. Sürüş konforu olarak bi rahatsızlık duymuyorum zaten rahatsız edecek derecede değil biliyosunuz. Benim sorunum tamamen psikolojik
Ses gelio ön kafadan sinyallerden , arka soldaki koruma demirinden falan ben duydukça bişeymi oldu diye tedirgin oluyorum.Sıkmadığım yeri kalmadı hala aynı
dostum kafaya ben çift taraflı bant ve far çevresinde kalan boşluğada siyah silikon sıktım tıkırtı zırıltı kalmadı bendeki tek zırıltı şimdi peglerde onada çözüm bulucam bir ara
-
15 Mayıs 2014, 01:14
SELAMLAR ARKADASLAR SIZE BIR KAC SORUM OLACAK;
INTERNETTE 4300TL YE SIFIR KM 12 MODEL TVS APACHE BULDUM VE BI SECENEK OLARAK 3500TL MONDIAL MCX 150 DUSUNUYORUM.
FARKLARI NELERDIR HANGISINI SECEYIM VE NEDEN ?
-
15 Mayıs 2014, 10:54
cbrcicocuk adlı üyeden alıntı
SELAMLAR ARKADASLAR SIZE BIR KAC SORUM OLACAK;
INTERNETTE 4300TL YE SIFIR KM 12 MODEL TVS APACHE BULDUM VE BI SECENEK OLARAK 3500TL MONDIAL MCX 150 DUSUNUYORUM.
FARKLARI NELERDIR HANGISINI SECEYIM VE NEDEN ?
Öncelikle bundan sonraki mesajlarını küçük harfle yazarsan daha uygun olacağını söyleyebilirim.
Yazın sıcağında uzun yolda motor şişmeden yüzlerce kilometre kontak kapatmadan yol yapabilmek için (vücudunun direnci izin verirse tabii)Apache,
Servise bakımdan bakıma gitmek, sorunsuz kullanmak için Apache,
Performans, tork, beygir gücü vs. için Apache, (Çinlilerin kağıt üzerindeki teknik verilerine inanmayın)
Bakımını ve rodajını düzgün yapmak kaydı ile 100.000 in üzerinde km. yapabilmek için Apache,
Uygun maliyet için Mondial,
Uygun yedek parça ve servis maliyeti için Mondial,
Karadeniz bölgesi, İç Anadolu gibi TVS markasının çok bilinmediği bir yerde ikamet ediyorsan daha hızlı elden çıkarabilmek için Mondial,
Umarım fikir verebilmişimdir.
-
15 Mayıs 2014, 11:02
slm arkadaşlar ben motoru geçen gün bakıma götürdüm subap ayarı falan yapıldı vidalar falan sıkıldı şimdilerde motoru 2. vitese attığımda
ilk anda boğuluyor gaz yemiyor bikaç saniye sonra kendine geliyor nedendir acaba?
-
15 Mayıs 2014, 13:59
drej73 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar ben motoru geçen gün bakıma götürdüm subap ayarı falan yapıldı vidalar falan sıkıldı şimdilerde motoru 2. vitese attığımda
ilk anda boğuluyor gaz yemiyor bikaç saniye sonra kendine geliyor nedendir acaba?
SUBAP AYARINDAN SONRA HAVA AYARI YAPILDIMI???SUBAP DEGERLERİ KAÇ MM YAPILDI BANA M.BALİBEY SÖYLEDİ EGZOS 11 EMME 7 OLACAK DIYE AYNEN O SEKILDE YAPILDI HAVA AYARI YAPILDI SU ANDA SORUN YOK...
-
15 Mayıs 2014, 14:11
ben satmıyorum apache'mi varmı benden başka satmayan?
olmaz mı bende satmıyorum
Bir yere gitmek için arabaya binilir,Motora binmek için her yere gidilir
-
15 Mayıs 2014, 14:54
arizona adlı üyeden alıntı
SUBAP AYARINDAN SONRA HAVA AYARI YAPILDIMI???SUBAP DEGERLERİ KAÇ MM YAPILDI BANA M.BALİBEY SÖYLEDİ EGZOS 11 EMME 7 OLACAK DIYE AYNEN O SEKILDE YAPILDI HAVA AYARI YAPILDI SU ANDA SORUN YOK...
bence hava ayarı yapılmadı yinede bi sormam lazım bugün gidimde servise bi sorayım yaptınızmı, diye bide eksoz 11 mm emme 7 mm demişsiniz onun ölçüsünü
herkez bilirmi?
-
15 Mayıs 2014, 16:18
kardeş o bahsettiğin motoru bilmiyorum ama tvs öyle zannettiğin kadar veya duyduğun kadar titreşim yok rahat ol her olan normal bi titreşim
-
15 Mayıs 2014, 16:43
ercan41 adlı üyeden alıntı
olmaz mı bende satmıyorum
Ben zaten hiç satmıyorum.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
-
15 Mayıs 2014, 16:50
bence hava ayarı yapılmadı yinede bi sormam lazım bugün gidimde servise bi sorayım yaptınızmı, diye bide eksoz 11 mm emme 7 mm demişsiniz onun ölçüsünü
herkez bilirmi?
sentil çakısı vardır ellerınde ayarı onunla yapıyorlar bılmıyorlarsa bıle egzos 11 emme 7 mm yaptır kullanma klavuzunda yazıyor dersın aksını yapıtırma yada kafalarına gore yapmasınlar bu degerler olursa cok farkerdıyor motor
-
15 Mayıs 2014, 18:23
Merhaba arkadaşlar. Motorum iki buçuk yıldan sonra ilk defa beni şaşırttı:
Bu aralar yüksek viteste 7 bin devir civarında giderken bazen (her zaman değil) birden bire devir yükseliyor. Doğrusu çekişi etkilemiş gibi hissetmedim ama virajda veya trafikte bu duruma yakalanma ihtimali korkuttu hafiften.
Sizlere sorum şu: sizce ne olmuş olabilir?
İlk akla gelen soruya cevap vereyim: farkında olmadan vites küçültmüş olamam çünkü ayağımı hep geride tutuyorum. Ama vites -böyle bir şey mümkün mü bilmiyorum- iyi geçmemiş de sonradan alt vitese düşmüşse o olabilir belki. Ama onun da sebebi nedir, onu çıkaramıyorum.
Bu arada, bakımlarım düzenli. Yağ seviyesi normal, sıkıntı yok.
-
15 Mayıs 2014, 18:26
motoru alalı 2 hafta oldu havalar bi türlü düzelmiyor ki yol yapayım 210 km yol yaptım. kullanması çok zevkli geçen pazar pikniğe gittim dönüşte yağmura yakalandım yol kenarında bir durak vardı hemen girdim oraya 45 dk bekledim sonunda yağmur dindi de yola koyuldum
-
15 Mayıs 2014, 18:27
devrıyaj balatan bitiyor geçmiş olsun
-
15 Mayıs 2014, 19:13
ovvv... hiç aklıma gelmemişti. olabilir valla :(
kaça değişiyor bilginiz var mı?
-
15 Mayıs 2014, 20:25
herkez bilirmi?
hocam tamolrak egsoz 0.11mm emme 0.07mm eğer bu değerleri olan sentil çakısı varsa yapması çok basit fakat morou iyice soğutmak gerek bu boşlukları bırakmanın amacı motor ısındığında genleşmeden aradı boşluklar kalmaz ve sağlıklı çalışır fakat motor sıcaken sübab ayarlanırsa o zaman boşluk iyice genişler ve sağlıklı çalışmayabilir kendime sübab ayarı yaptım zincir olması gereken gerginlikte kat yok rölanti jeti 17.5 ana jet 110 hava jeti 1.6 yatmadan düz yolda 133 görüyorum ve 2 km mudanya rampasında eğim %10 diye hatırlıyorum 110lla çıkıyor inişte gazlarsamda 137 km yapıyor bu hızları gpste ölçtüm
-
15 Mayıs 2014, 20:53
Cılgın_TC adlı üyeden alıntı
motoru alalı 2 hafta oldu havalar bi türlü düzelmiyor ki yol yapayım 210 km yol yaptım. kullanması çok zevkli geçen pazar pikniğe gittim dönüşte yağmura yakalandım yol kenarında bir durak vardı hemen girdim oraya 45 dk bekledim sonunda yağmur dindi de yola koyuldum
Benim 40 gün oldu 330 kmde şuan servise gittim usta kullanmıyıcan niye aldın diyor
-
15 Mayıs 2014, 22:56
Arkadaşlar yaklaşık bi ay önce GİVİ nin bi kaskını almıştım, şimdi ben bu kaska siyah vizör aradım ama bulamadım, aldığım yerdeki adam bu kaskın yeni model olduğunu ve henüz siyah vizör olmadığını söyledi ama film çekersen olabilir dedi. Şimdi soruyorum size, vizöre araçlarda kullanılan bu siyah filmlerden yapsak olurmu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler