ortada motor olsa ılk sen kaparsın
ortada motor olsa ılk sen kaparsın
Batmıs mı. Kim dedi ya bunu :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 ----------
Bende battı sandım aklım basımdan gtti yeminle
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
batmamış ama gemiyi korsanlar basmış..:
Genelkurmay Başkanlığının internet sitesindeki bilgi notunda şunlara yer verildi:"Aden Körfezi'nde görev yapan TCG Gökova fırkateyni tarafından, 16 Ocak 2010 (bugün) sabah saatlerinde, ticaret gemileri güvenlik koridorunda, sahilden 105 mil (195 kilometre) açıkta, Hindistan bandıralı M/V JAL Layak isimli ticaret gemisine, deniz haydutlarınca makineli tüfek ile düzenlenen saldırı; TCG Gökova tarafından icra edilen manevralar, helikopter harekatı ve SAT komandoları tarafından engellenerek gemi kaçırma olayı önlenmiştir.
Haydut teknesi (Skiff bot) içindeki 6 haydut etkisiz hale getirilmiş; botta yapılan aramada deniz haydutluğu faaliyetlerinde kullanılan teçhizat ve malzeme (1 adet küresel konumlama cihazı, 3 adet cep telefonu) ile mühimmat (1 adet dolu AK-47 piyade tüfeği şarjörü, saldırı maksatlı kullanılabilecek 10 adet bıçak) ele geçirilmiştir."
AA
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
TVS nin gemisimi ya bu
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Ortada bir motor var evet ama yarışma sponsoru ve juri heyetinde bulunduğum için malesef ki alamıyorum canavarı
Bu haber gerçekse ağlayayım mı güleyim mi hani şakaydı uleynn
Bende buna gülerimp
Fotoğraftaki arkadaşın KİLOLARINDAN yola çıkarak mete abi olduğunu mu düşündün arkidiş
Malesefki yanlış cevap ama kilolu olduğu doğru
iyi hafta sonları arkadaşlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Günaydın Arkadaşlar. Güzel Hafta Sonları diliyorum. Apache 4 ewa
gemi kaçırılma olayı gerçek, fakat gemi kurtartılmış...şaka gerçek oldu hahah
başkasının ayıbını ört ki; bi başkası da senin ayıbını örtsün...
şahin kaç kurtul ehehe yarısma bıttıgıne gore cevap verıyorum o bendim
şahinin benı teker yapmaya calısırken yakalamaya calısması ve ortaya cıkan görünütü
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:40 ----------
Günaydın arkadasım
Szman! Kardesm sana bişey Sorucam Oncelkle isim ne Daha sonrada bizim Aletin Lastik ve Akü Boyutlarını verebilirmsn ??
ismim serhat ben lastıklerı degıstirdim 90/90/17 90/90/18 yaptım fakat arka lastıgım yanaktan kucuk bır noktadan hava kacırdıgı ıcın lastıgı yapamadılar buzmotorda artık eskı desenı getırmedıklerı soyluyolar mecburen bır takım degısmesı lazım ön farklı arka farklı desen olmaz bu yuzden buz motorla bıraz ugrasıcam getırdıgı lastıgın arkasında durmuyor. akü boyutlarını bılmıyorum cok lazımsa ölçe bilirim senin isim neydi ?
Serhat kardesm M.oldm Benim Adım S@RP. Bende Arka Lastigi Kalınlastırıcaktım biraz Oyle bi Niyetim wardıda onun icin Sordum. Aküyüde Xenon için Sordum Tesekkur ederim bilgi için
Karasahin Senin isim ne kardesm
bende m.oldum sarp arka lastıgı kesınlıkle degıstırmelısın xenon ıcın akuyu degılde statörün sargılarını degıstırmen gerekıcek onunda malıyetı 40-50 lira cıvarında bende takıcam zenon malum kış oldugu ıcın motorla fazla ılgılenemıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------
bağımlılık yaparım beni en çok arayanlar lıstesınden 2 sıradasın ama hep ödemeli arıyon
Sırf masraf Arkadas wallahi saol Kardesm. Olmadı H7 Takarız yada Led Halojen Falan
Apache' nin Kafasına degişik Planlarım war Yapınca sizinle Paylaşıcam. Guzel olucak inşallah Akü Yeterse
ne demek ama h7 takamazsın h4 ampul taka bılırsın h4 gazlı ampuller var onlardan takarsın xenon kadar olmasada guzel ısık verıyo
şahin yazdan kalma bir kare yıkamadan yenı cıkmıs yola gıtmeye hazır
değişiklik iyidir bende yapıcam bır kac sey arkadası beklıyorum üniden gelsin sticker filan bastırıcak
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)