TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Nisan 2014, 21:45
rumelian adlı üyeden alıntı
Sanirim jant degismeli once. Dur bende bir arastirayim bu konuyu. Janti ve pedali cozsek, sistem kolay. Disk fren merkezi vs sec begen istedigin markadan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:00 ----------
@M.balibey bak burada detay var.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...ml#post1789758
teşekkür ederim jantın ortasını halletsem yani diski tuturacağım yeri pedal kolay fren merkezi kaliper disk bunlar ne basiti ama jantın göbeğini ne yapıcam işi yapacak tornacı şart
Reklamlar
-
24 Nisan 2014, 01:11
arkadaşlar merhaba ben Apache Rtr 150 hyperedge almaya kararverdim 2. el bitane buldum alıcam ama araçta normalin üzerinde bir titreme mevcut özellikle sürücü ayak petleri çok titriyor. aynı kasa başka bir motora bindim hiç titreme yok. servise götürdü aracın sahibi serviste vidaları sıkıp göndermişler %60lık bir düzelme oldu dedi motorun sahibi bu gün yine kullandım 3 dklık yolda ayaklarım uyuştu.askere gideceği için uygun fiyata vericek alsam bu sorunu servistekilere hallettirebilirmiyim yoksa servis sorunu düzeltemezse motor elimizdemi kalır bildiğim kadarıyla garantisi devam etmekte. tvs kullanıcıları olarak tecrubeli olduğunuz için size sormak istedim iyi forumlar
-
24 Nisan 2014, 09:46
tlgknbs adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba ben Apache Rtr 150 hyperedge almaya kararverdim 2. el bitane buldum alıcam ama araçta normalin üzerinde bir titreme mevcut özellikle sürücü ayak petleri çok titriyor. aynı kasa başka bir motora bindim hiç titreme yok. servise götürdü aracın sahibi serviste vidaları sıkıp göndermişler %60lık bir düzelme oldu dedi motorun sahibi bu gün yine kullandım 3 dklık yolda ayaklarım uyuştu.askere gideceği için uygun fiyata vericek alsam bu sorunu servistekilere hallettirebilirmiyim yoksa servis sorunu düzeltemezse motor elimizdemi kalır bildiğim kadarıyla garantisi devam etmekte. tvs kullanıcıları olarak tecrubeli olduğunuz için size sormak istedim iyi forumlar
slm kardeş bende bi ara sürücü ayak pedallarını sökmüştüm ve civatalrının plastik pulu var sanırım onlar titreşimi emiyor bilen birinin onları söküp bi bakması lazım sen bile sökebilirsin motoru bir kaç dk. lığına alsan bile söküp bakarsın sanırım 5ml. L anahtar ile sökülüyor
-
24 Nisan 2014, 21:51
selam arkadaşlar bu motor uzun boylular için iyimidir 1,90 boyundayım alçak olan motorları pek sevmiyorum da.
-
24 Nisan 2014, 22:09
Motorunuzun lastıklerını kac gunde bir şişiriyorsunuz? Ön teker 25 psi basınç 1 haftada 13e düşüyor. Acaba patlak mı diye suphe etmıyor degılım.
-
24 Nisan 2014, 22:20
Cılgın_TC adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar bu motor uzun boylular için iyimidir 1,90 boyundayım alçak olan motorları pek sevmiyorum da.
Benim boyum 181cm motor hiçde alçak gelmiyor bana. Altın elbiseli adam ın boyu sanırım senın kadar TVS tanıtım videosunu izlersen daha iyi karar verebilirsin
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
24 Nisan 2014, 22:20
Ben kontrol ettiğimde sabit kalıyor. O lastikte mutlaka sorun var bence.
-
24 Nisan 2014, 22:23
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Motorunuzun lastıklerını kac gunde bir şişiriyorsunuz? Ön teker 25 psi basınç 1 haftada 13e düşüyor. Acaba patlak mı diye suphe etmıyor degılım.
Bi hafta 10 gün bi sürede 25 se 23 e falan düşüyor benim ön lastik
Eğer kask takmıyosanız koruyacak bişeyiniz yok demektir!!!
-
24 Nisan 2014, 22:32
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Benim boyum 181cm motor hiçde alçak gelmiyor bana. Altın elbiseli adam ın boyu sanırım senın kadar TVS tanıtım videosunu izlersen daha iyi karar verebilirsin
altın elbiseli adam 183üm diyor. geçen gün eski kasa bir apache gördüm de ufak geldi gözüme yeni kasayı daha yakından göremedim önümüzdeki hafta galeride bakacağım büyük ihtimallede satın alacağım.
-
24 Nisan 2014, 22:38
Cılgın_TC adlı üyeden alıntı
Ben 1,83 um. Bana bile alcak geliyor cogu zaman. Ustelik bendeki en eski kasa. O kasa yenilerden biraz daha genis. Ona ragmen kurtarmiyor goruntuyu.
Motorda boy dezavantaj. Yerinde olsam kross veya chopper bakardim. Ben dahi cogu zaman cinli bir kross ile degiseyim diyorum.
-
24 Nisan 2014, 22:39
Lastiğimde ne olmuş olabilir? Orjinal fabrika cıkıslı lastık. Patlakta gozukmuyor ne yapmam lazm?
-
24 Nisan 2014, 22:45
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Lastiğimde ne olmuş olabilir? Orjinal fabrika cıkıslı lastık. Patlakta gozukmuyor ne yapmam lazm?
Park ahalinde birakirken tekerin altina bir tahta koy temasi kes. Orjinal lastikler naylon oldugunicinnsoguk sicak farkindan genlesir buzulur. O ara azicik hava birakiyormolabilir. Hala iniyorsa sibopun jant ile birlestigi noktalari yokla. Benim İRC lastikte de oluyor. Bir hafta birakayim kullanmadan iniyor. Hatta su an inik halde.
-
24 Nisan 2014, 22:47
Park ahalinde birakirken tekerin altina bir tahta koy temasi kes. Orjinal lastikler naylon oldugunicinnsoguk sicak farkindan genlesir buzulur. O ara azicik hava birakiyormolabilir. Hala iniyorsa sibopun jant ile birlestigi noktalari yokla. Benim İRC lastikte de oluyor. Bir hafta birakayim kullanmadan iniyor. Hatta su an inik halde.
Tamamdır teşekkür ederm önerınızı dıkkate alıcam. Lastik inik oldugunda motor sağa çekiyor zaten. Olmadı ayaklığa falan alayım orta ayaklıga yerle biraz temasını keseyim
-
24 Nisan 2014, 22:49
Ben 1,83 um. Bana bile alcak geliyor cogu zaman. Ustelik bendeki en eski kasa. O kasa yenilerden biraz daha genis. Ona ragmen kurtarmiyor goruntuyu.
Motorda boy dezavantaj. Yerinde olsam kross veya chopper bakardim. Ben dahi cogu zaman cinli bir kross ile degiseyim diyorum.
bir arkadaş 1,81im alcak gelmiyor diyor diğer bir arkadaş 1,83 üm alçak geliyor diyor kafam karıştı :S crossları sevmiyorum ama BMW 650 Gs idi sanırım Yunusların motorları çok hoşuma gidiyor. param olsa bir dakika düşünmez bmw alırım
-
24 Nisan 2014, 22:51
Boyu bu kadar takıntı yapıyosan SM tarzı bi makınaya bakmanı tavsiye ederim
-
24 Nisan 2014, 22:55
neyse ben galeride inceleyim üstüne bir oturayım satın alırsam zaten foruma yazarım teşekkürler cevaplarınız için
-
24 Nisan 2014, 23:02
drej73 adlı üyeden alıntı
slm kardeş bende bi ara sürücü ayak pedallarını sökmüştüm ve civatalrının plastik pulu var sanırım onlar titreşimi emiyor bilen birinin onları söküp bi bakması lazım sen bile sökebilirsin motoru bir kaç dk. lığına alsan bile söküp bakarsın sanırım 5ml. L anahtar ile sökülüyor
peglerde ne pul var nede cıvata mil tutuyor orjinalinde
-
25 Nisan 2014, 01:04
lastiklerin hava basıncı nedir en ideal ? ön,arka ?
-
25 Nisan 2014, 01:47
Arkadaşlar iyi geceler bir sorum olacak... 1 saati aşan yollarda bacaklarım uyuşuyor ve yoruluyor... motorun kendi ayaklıklarından ziyade ileri doğru ayağımı uzatmak istiyorum aklıma koruma demirleri geldi... koruma demirlerine ayakları koyacak bir yer yaptırılabilir mi... seyahat anında ne gibi sakıncası olabilir... dengeyi ne kadar bozar tecrübesi olan var mı?
-
25 Nisan 2014, 02:06
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
lastiklerin hava basıncı nedir en ideal ? ön,arka ?
ön 25 arka max 32
azizsele adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar iyi geceler bir sorum olacak... 1 saati aşan yollarda bacaklarım uyuşuyor ve yoruluyor... motorun kendi ayaklıklarından ziyade ileri doğru ayağımı uzatmak istiyorum aklıma koruma demirleri geldi... koruma demirlerine ayakları koyacak bir yer yaptırılabilir mi... seyahat anında ne gibi sakıncası olabilir... dengeyi ne kadar bozar tecrübesi olan var mı?
yapılır yapılmasınada ani bişeyde fren yapamazsın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler