Bu modeller neden tvsnin resmi sitesinde yok?
Bu modeller neden tvsnin resmi sitesinde yok?
Günaydın arkadaşlar Allaha emanet olun
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Fotoğraftaki ünlü sürücüyü bilene motoru hediye ediyoruz...Seygılar
tvs nin sitesinde ne varki modellerin resimleri olsun.adamlar daha sistemi oturtamamışlar
şahinim o bendim nasıl anlamadın ama hız 230 km di kardeş apacheye R1 motoru taktım
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
iyi akşamlar apache ciler
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
slm arkadaş lar ben motorun hızını artırmak istiyorum sizce ne yapmalıyım ön dişliyi kaçlık almam lazım
vay şahinim 246 yapıcak babayiğit kim acaba,ben vazgeçtim motoruda istemiyorum.arabayla birkere 230 km hız yapmıştım hiç akıl işi değil cenneti rahat görüyorsun,kısa bir film gözünün önünden geçiyor hemen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:13 ----------
en güzeli hp yüksek 200 ve ya 250 bir motor koymak üzerine başkada gerisi yalan artması silindir gömlek te büyütebilirsin veya 160 lık kit takıyorlar dişli filan değişimi ama çok az bir fark ona verecegin parayla alacaksın çıkma ve ya yeni bir motor üzerine koyacaksın bak keyfine ondan sonra.
Selam Arkadaslar Bastan Sona okudum Topicinizi. Bende Ehliyetimi Kazandım Bu C.tesi Direksyon war. Insallah Kazanıp Ehliyeti Alıcam. Şubat - Mart Ayı Gibi TVS apache mi Alıcam Allah nasip Ederse. Normalde Şuandada alabilirim ama Bugun 5 Yetkili ile Görüştükten Sonra Şubat - Mart Ayında 2010 lar cıkmaktymıs. 2010 bi Apachem Olucak insallah. Şimdilik SYM Mio =))
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Walla kucuk yer awantajı olsun alalımda gerisi onemli degil Herkese Ehliyet Sınavı ve Direksiyonda basarılar. Zaten Cok kolay
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:46 ----------
Bakalım 2010 Modellerde bi farklılık Olucakmı Deneyip Gorucez.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Iyi Gunler arkadaslar. 23 OCAK Cumartesi Olarak Acıklandı bizim Direksiyon Sınavı Saygılar.
Geç olsun Güc olmasın ya Kazasız belasız Cıksında.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)