TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
19 Mart 2014, 10:48
Darricklamg adlı üyeden alıntı
Selamlar yeni bir motor ve apache kullanıcısı olarak aranıza katılmış oluyorum yeni kasa apache var 4500km yaptım şimdi biraz daha performans ve modifiye anlamında bişeyler eklemek istiyorum neler yapabilirim.mesela ozellikle çakmak girişi takmak istiyorum sis farı gerçi kış bitti ama.bugun vites dişlisini 13lukten 14luğe cıkardım max hız biraz artsın diye çünkü istanbul kırklareli gidip geliyorum arada.ayrıca serviste ustam on lastiğim irc kış lastiği;bunu bir an önce değiştir ön süspanyonu dagıtır motoru yorar falan dedi ne yapayım ki daha 1000km bile olmadı,değiltirip kuru zemin lastiği taksam sonr kış sezonu gelince tekrar bu lastiği kullanabilir miyim.teşekkür ediyorum.biraz cok soru sordum ama kusura bakmayın.
Uzun yol gittiğine göre bence rüzgarlık taktır, çok faydası var ben de taktım çok hoşuma gitti herkeze tavsiye ederim ayrıca kışlık lastik motoru zorlar yakıtı artırır metzeler me22 tavsiye ederim ön ve arkaya takım olarak alabilirsin, yalnız dişliyi 5000km den sonra değiştirseydin daha iyi olurdu, birde şu katalizör meselesi var çıkarınca iyi olur dediler ama ben hiç fark göremedim boşuna uğraşma.
Reklamlar
-
19 Mart 2014, 11:36
ERROR88 adlı üyeden alıntı
sabrı yavas yapsın 160 ı benı gecsınde bı kı ben en fazla 145 yapıyom
Erol sinirlendirme beni pulsara verecegim parayi apacheye harcarim 160 ta yaparim)
-
19 Mart 2014, 11:56
ilkervirlan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermeden güzel günlerde keyifle kullanırsınız inşallah.
-
19 Mart 2014, 12:10
Apices adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermeden güzel günlerde keyifle kullanırsınız inşallah.
Çok teşekkür ederim. Allah hiçbirimize kaza bela vermesin
-
19 Mart 2014, 14:48
Arkadaşlar benim gitmeme sorunum diyafram dan galiba dün ybr bile beni geçti düzlükte motor 105km ye gelince tıkanıyor eğer 110-115 falan görürse 5-10 saniyede bir gaz kesiyor veya tekliyor havalar ısındığından vizör açık gezmeye başladım Sibop sesi geliyor sanki. bu arada motul 5100 15-50 yağ kullanıyorum ester katkılı yağ.
-
19 Mart 2014, 16:49
jukama adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim gitmeme sorunum diyafram dan galiba dün ybr bile beni geçti düzlükte motor 105km ye gelince tıkanıyor eğer 110-115 falan görürse 5-10 saniyede bir gaz kesiyor veya tekliyor havalar ısındığından vizör açık gezmeye başladım Sibop sesi geliyor sanki. bu arada motul 5100 15-50 yağ kullanıyorum ester katkılı yağ.
10-40 yağ zamanın gelmiş. Bir de diyafram
-
19 Mart 2014, 17:58
ARKADAŞLAR elinde apachı arka jant olan varmı.yada 18 inç başka jant.
-
19 Mart 2014, 18:48
jukama adlı üyeden alıntı
Sibop sesi benden de geliyo abi takma kafaya
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
19 Mart 2014, 20:40
fatih çelikk adlı üyeden alıntı
Sibop sesi benden de geliyo abi takma kafaya
metrik sentil al ayarı kendin yap emme 0.07 egsoz 0.11 mm olacak
-
19 Mart 2014, 20:46
M.balibey adlı üyeden alıntı
metrik sentil al ayarı kendin yap emme 0.07 egsoz 0.11 mm olacak
Yok cagatay abi ben ne bilirim sibop aylarında ben bujuyi zorla takip sokuyorum
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
20 Mart 2014, 01:05
Bende yazayim
Gitmiyor: 105 km/h max hizim, o da yokus asagi (siz bu degeri artcili dusunun, benim kilodan dolayi)
Subap ve egzantirik zinciri sesi yapiyor: trafikte kesintisiz gecen 25. Km den sonra ses kaskla bile duyuluyor. Normal zincir yagli ve duzgun gerginlikte..
Aku: aku de lazim
Kask: ceneden acilan Kappa KV1 kask almayin, aldirmayin. O birlesim yerlerinden gelen ruzgar sesi yuzunden sagir oldum bile simdiden. Yok boyle bir gurultu... Anlayamazsiniz. Ls2 kapali kask alabilirim sirf bu yuzden.
Simdilik 5 sorunum var keyfimi calan. Halledecegim yavas yavas...
-
20 Mart 2014, 02:26
fatih çelikk adlı üyeden alıntı
Yok cagatay abi ben ne bilirim sibop aylarında ben bujuyi zorla takip sokuyorum
ya aslında basit emme 0.07 egsoz 0.11 mm olacak dikkat edilmesi gereken nokta motorun tam soğumuş olması o yüzden ustada 1 gün motoru bırakırlar
-
20 Mart 2014, 02:36
sabrı bu pulsaar apache yı sattırır sana bak sertacı kandırdım cbr cı yaptım gel senıde aramıza alalım selo da yakında alır zaten cbr ustunde resımlerını paylasıp duruyor zaten
-
20 Mart 2014, 02:40
Arkadaşlar 5 günlük yeni kasa apache kullanıcısıyım.
Forumlardan edindiğim fabrikasyon lastiklerin kalitesizliği gibi bilgiler üzerine lastikleri değiştirmek için bugün bayağı bir araştırma yaptım.
Ancak sonra orjinal lastiklerin markasına bir bakayım dediğimde TVS marka olduğunu gördüm.
TVS Tires hakkında bilgisi olan varmı. Bu lastiklerin performansı nasıl acaba. Test verileri falan varmı.
Bilgisi olan?
-
20 Mart 2014, 03:32
Yeni yıla girerken falan değiştirdim ben kış lastiği aldım çünkü az ıslak zeminde buz üstünde gidiyormuş gibiydi birkaç kez de bu sebepten düştüm. Kış lastiklerini alınca bi sorun kalmadı. Ama tabi simdi önümüz yaz kuru zeminde iyiydi kendi lastikleri ama yukarda Felis in dedigi gibi metzeler me22 yada Michelin pilot sporty alıcam yaz için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
Elcik koruma var mı yeni veya eski kasa farketmiyordur sanırım ama ediyorsa da yeni için. ve daha onemlisi kafa koruma ve daha geniş bir koruma demiri var mı yeni kasa için. Hatta Full koruma demiri olsa ne güzel olur cbf150 de oldugu gibi. Cok soruyorum ama yoksa da nerde yaptırabilirim istanbulda. İhtiyacım var çünkü kaza yaptım 650lira masraf cıktı kafa tarafından demir olsa en azından daha az masraf cıkardı
-
20 Mart 2014, 11:20
Arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum; sizinde motorunuz sabahları zor çalışıyor mu? Benim motor daha 500 km de, bakımdan önce çok güzek tek marşta çalışıyordu şimdi ise bayağı bi uğraşıyorum... Subapları filan ayarladılar acaba nedeni ne olabilir.. Herkese teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Ayrıca belirtmek isterim cikleyi hep çekerim öyle çalıştırırım, yani boğmam motoru...
-
20 Mart 2014, 12:33
Michelin pilot sporty 130/70-17 tvs apacheye olurmu ? orjinali 110 ama?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------
on hava basıncı kitapcıkta 25 arka 28 yazıyor bunumu basmalı yoksa forumlarda on 28 arka 30 deniyor hangisi yada sizin lastik basınclarınız nedir arkadaslar.
-
20 Mart 2014, 12:49
slm arkadaşlar sizce bu eksoz daha önce kesilmiş tekrar kaynak yapılmışmı?[/B][/B]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
hecosan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben de bir şey sormak istiyorum; sizinde motorunuz sabahları zor çalışıyor mu? Benim motor daha 500 km de, bakımdan önce çok güzek tek marşta çalışıyordu şimdi ise bayağı bi uğraşıyorum... Subapları filan ayarladılar acaba nedeni ne olabilir.. Herkese teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:18 ----------
Ayrıca belirtmek isterim cikleyi hep çekerim öyle çalıştırırım, yani boğmam motoru...
ben ilk çalıştırırken cikleyi tutmam tek tıkla çalışıyor ama gaz vermesem hemen stop ediyor onun için önce çalıştırıyorum sonra hemen cikleyi çekiyorum biraz bekliyorum sonra devammm
-
20 Mart 2014, 13:25
drej73 adlı üyeden alıntı
slm arkadaşlar sizce bu eksoz daha önce kesilmiş tekrar kaynak yapılmışmı?[/B][/B]
http://<a href="http://hizliresim.co...mb.jpg</a></a>
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------
ben ilk çalıştırırken cikleyi tutmam tek tıkla çalışıyor ama gaz vermesem hemen stop ediyor onun için önce çalıştırıyorum sonra hemen cikleyi çekiyorum biraz bekliyorum sonra devammm
Sökülmemiş kardeşim orjinali böyle. 2 gün önce shark egzoz taktırdım. birinci boğumun ordan kestirip araya boş egzoz borusu kaynattaırdım. Çok güzel oldu kat iptali yapınca. Serileşti motor. Seste çok güzel tok çıkıyor ama susturucuyu sökmedim hiç ihtiyaçta duymuyorum ses on numara
-
20 Mart 2014, 14:31
M.balibey adlı üyeden alıntı
ya aslında basit emme 0.07 egsoz 0.11 mm olacak dikkat edilmesi gereken nokta motorun tam soğumuş olması o yüzden ustada 1 gün motoru bırakırlar
Yok yaa aslinda bizim servis 5 km yakin
Sıkınti olmuyoo pek ..hem sibop lari elletmem ben ses hoşuma gidiyo tik tik ttik diee .d
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
tunahanist adlı üyeden alıntı
Michelin pilot sporty 130/70-17 tvs apacheye olurmu ? orjinali 110 ama?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:34 ----------
on hava basıncı kitapcıkta 25 arka 28 yazıyor bunumu basmalı yoksa forumlarda on 28 arka 30 deniyor hangisi yada sizin lastik basınclarınız nedir arkadaslar.
Ben arkaya 31 basıyor umm onede 28 29
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
centil40 adlı üyeden alıntı
Forumlardan edindiğim fabrikasyon lastiklerin kalitesizliği gibi bilgiler üzerine lastikleri değiştirmek için bugün bayağı bir araştırma yaptım.
Ancak sonra orjinal lastiklerin markasına bir bakayım dediğimde TVS marka olduğunu gördüm.
TVS Tires hakkında bilgisi olan varmı. Bu lastiklerin performansı nasıl acaba. Test verileri falan varmı.
Bilgisi olan?
Yaa nylon diee bi markaa oo tvs basmislar dikkatli bakk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:29 ----------
centil40 adlı üyeden alıntı
Bilgisi olan?
Yaa nylon diee bi markaa oo tvs basmislar dikkatli bakk.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Bu Konudaki Etiketler