Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Alıntı DiKMeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Ben iki kere Tekirdağ - İzmir yaptım artçı ile birlikte, biraz yoruluyorsun yolda ama açıkası ben yoruluyorum motor yorulmuyor pek :D

Son dönüşte, İzmir - İstanbul - Tekirdağ guzergahından aynı gün içinde tamamladik.

Yeni olarak 160 CC yaptim motoru bu yaz tekrar uzun yolda test edeceğim ama şimdilik izlenimlerim gayet iyi özellikle yokuşlarda falan epey farkettirdi 10 cc fark.

Farı da Xenon yaptım, geceleri cillop gibi oldu
    iyi ettin ama xenon yakında akünü bitiricek
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı Şenonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi ettin ama xenon yakında akünü bitiricek
    Akünün ömrü kısalacaktır doğrudur fakat sonuç olarak bir akünün çok pahalı olmadığını bunun yanısıra bu extra maliyetten ziyade sistemin sağladığı diğer yararları da hesaplarsak değer bence

1. Geceleri daha iyi görüyorum.
    2. Her türlü beni daha rahat görüyorlar
    3. Farlarim rolantide dengesizlik yapmıyor Işık lazım olduğunda her seferinde motoru çalıştırmak zorunda kalmıyorum
    4. Gosterge lambaları da aküye bağlandığından dolayı kesme yapmayacak, daha zayıf aydınlatma yapan led ampulleri tekrar dipsiz normal ampulle değiştirebildim sonunda

Bu arada Xenon takılırken yeniden bobin sarilarak akunun şarjı güçlendirildi.

Kadıköy de Aydın Motorda KDV dahil 100 TL civarına Xenon Far temin edebilirsiniz. İşçilik hariç

Motosikleti
    hyosung-st250r 2011
    slm orda olan varmı,?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 ----------

motoru 160 cc yapmak sana hangi artıları getirdi eksi yonleride var mı acaba ve kaça maL OLUYOR hızda ne kadar atış oluo ?

Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı apache_03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm orda olan varmı,?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:50 ----------

motoru 160 cc yapmak sana hangi artıları getirdi eksi yonleride var mı acaba ve kaça maL OLUYOR hızda ne kadar atış oluo ?
    Şimdi daha yeni yaptırdım, toplam katettiğim yol, istanbul tekirdağ arası, işte arada 30 ar kilometrelik yollar.

Daha yeni olduğu için rodajda sayarak 100 km hızın üzerine çıkmadım. Lakin, Önceki 100km ile şimdiki 100km hız arasındaki farkları saymamı istersen sayayım. Bu farkların hepsi arkamda Artçı varken yazılan şeylerdir.

80+50 Kilo, çantaları saymıyorum

1. Normal 100 km hızla giderken 90 veya 85 e düştüğüm bayırlarda ortalama 100 le vites düşürmeden çıkmayı başardı. (14 Dişli bu arada benim ön)
    2. İstanbuldan - Tekirdağa gelirken durmam veya yavaşlamam gereken yerler haricinde hiçbir yerde 5 nci vitesten aşağı düşürmemi gerektirecek şekilde motor zorlanmadı.

(-) olarak şimdilik motorun sesi ve azıcık vibrasyonu arttı lakin takımlar alışınca yine biraz normuna oturur Verdiği güç hissine kıyaslarsak önemsiz eksiler.

Genel olarak ben hep çift kişi binerim ve ortalama 45 dakikalık mesafelere sıkça gitmem gerekiyor. Genel olarak şehirlerarası yollarda sürdüğüm için de motorun istikrarlı bir şekilde düz + bayır da gitmesi açıkçası bana yeterli.

Normalde zaten sürme hız aralığım 90-110 arasındadır. Bana lazım olan hız değil bu hız aralığında rahat bir sürüş

Genelde 160 lık yapınca ön dişli 15 yapıyorlarmış ama ben 14 te bıraktım artçı ile bindiğimizden.

Fiyat olarak da Silindir+Piston 250 TL civarında. Kadıköy'de Aydın Motor da yaptırabilirsiniz gene.

Motosikleti
    hyosung-st250r 2011
    arkadaşlar 160 cc de türkiyeye gelmicekmiş malesef mail attım 150 cc ye devam dediler keşke gelseydi :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------

tamam saol bilgilendirdigin iiçn sana kazasız sürüşler .... sewnin moto kaç model

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------

neden sordum dersen 2008 de titreşim daha fazlaymış 2009 da azmış benim moto 2008 fazla bi titreşim yok millet yzıo işte kafasına göre yok ellerim uyuşuo yok ayagım agrıdı belim ağrıdı bu binenler herhal çin malı motoya biniolar ne dersiniz

Motosikleti
    TVS Apache
    Benim de 2008 model, biraz titreşim var ama ben çok hissetmiyorum, genelde artçı diyor titreşim var diye

Kısaca beni öyle çok rahatsız edecek bir titreşim hissetmiyorum

Arada kafa zırıldıyor bazen o sinir ediyor sadece

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    arkadaşlar 160 cc de türkiyeye gelmicekmiş malesef mail attım 150 cc ye devam dediler keşke gelseydi :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:15 ----------

tamam saol bilgilendirdigin iiçn sana kazasız sürüşler .... sewnin moto kaç model

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:18 ----------

neden sordum dersen 2008 de titreşim daha fazlaymış 2009 da azmış benim moto 2008 fazla bi titreşim yok millet yzıo işte kafasına göre yok ellerim uyuşuo yok ayagım agrıdı belim ağrıdı bu binenler herhal çin malı motoya biniolar ne dersiniz
    günaydın arkadaşlar,kazasız belasız günler.
    apache kardeş bende 2008 vardı 2-3 ay oluyor satalı üst sayfalarda okursun şikayetlerimi.ama gel görki 2009 la arasında çok fark var he birde bakımlı 2009 diyorum.gerçi benim 2008 de baya bakımlıydı ama demekki sesimizi duymuşlar titreşimi azaltmışlar.sen bir 2009 modele bin şöyle bir gazla 110 km ye kadar bir çık bakalım arada ki farkları bulacakmısın .zaten 80 km ye kadar kuzu gibi çalışıyor motor ara ani gazlamalar hariç ses titreşim yok iş ondan sonra başlıyor.
    dikmen hayırlı olsun 160 lığın.bende 2008 'e yaptırmayı düşünmüştüm Aydın ustaya ama yenisini aldım şimdi gerek duymuyorum, zaten satıyorum motoru kısmetse 500 cc üst sibop kapagını da değiştirdinmi,yoksa sadece silindir pistonmu değiştin. bana çok yakın Aydın usta genelde gün aşırı ugrardım çay içmeye ama bu aralar gidememiştim,demek gitsem denk gelicektik seninle bir kahve içerdik
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

gursus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR600F
    Alıntı DiKMeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim de 2008 model, biraz titreşim var ama ben çok hissetmiyorum, genelde artçı diyor titreşim var diye

Kısaca beni öyle çok rahatsız edecek bir titreşim hissetmiyorum

Arada kafa zırıldıyor bazen o sinir ediyor sadece

hocam merhaba bende apache alırsam mutlaka 160 lık attırırım gibime geliyor fakat krank uzun süre dayanabilirmi ilerde daha büyük sorunlar açmasın ?
    bu arada hayırlı olsun yeni piston xenon vs.
    bikaç resim eklersen memnun olurum

Motosikleti
    hyosung-st250r 2011
    bnde 2008 apache var 2009 da trafiye çıkışlı bakımlı tertemiz sizce ne kadar yapar ?

bnde 2008 apache var 2009 da trafiye çıkışlı bakımlı tertemiz sizce ne kadar yapar ?
    2500 cıvarı.. Piyasa öyle çünkü..

Motosikleti
    Motorun egzozunu değiştirdim az önce foto çekip eklicem en yakın zamanda

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    ApacheRTR150+Mondi125+Yamaha50
    Alıntı Şenonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun egzozunu değiştirdim az önce foto çekip eklicem en yakın zamanda
    sabırsızlıkla bekliyorum video çekersen iyi olur sesini duyalım

Motosikleti
    Alıntı mustanoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sabırsızlıkla bekliyorum video çekersen iyi olur sesini duyalım
    en yakın zamanda yapıcam o işi

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    iyi geceler apache ler.nerde bu apache resimleri.yoksa daha almadınızmı satarız sudan ucuz apache

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:10 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:33 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:36 ----------

nasıl motorlar ama gözümüz,gönlümüz açılsın arkadaşlar alırmıyız birartane

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:39 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:42 ----------

ne motordu ama insanı genç hissettiriyor
    [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:46 ----------[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:26 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:27 ----------

tanıdığında buna benzer pocketbike uygun satılık varmı acaba,benim büyük çocuga almayı düşünüyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:28 ----------

nasıl olmuş arka fren lambaları made in arjantinli69
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    bu güzelmiş kaçlık bu

Motosikleti
    alın size başka model TVS ler

TVS'nin umarım bu modellerini de Türkiye'mize getirirler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    TVS Apache
    ducati gibi ama dandik tekerler o motordada var

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    Alıntı trhakan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ducati gibi ama dandik tekerler o motordada var
    sana katılıyorum lastikler tel maşa resimlerde gözüküyor, alınca lastikciye

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    iyi geceler TVS ciler.
    lastikler tel maşa gibi görünebiir ama kasa nasıl şekil 125-160-250 cc motorlar gayette şık.da türkiye ye ne zaman geleceğini kim bilir,belki yerın belki yarından da yakın.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler