evet bunların bi kaç fotosu daha var gecen bi sayfadan kopyalamıştım sanırım 160 cc bunlar arka fren disk falan var .
evet bunların bi kaç fotosu daha var gecen bi sayfadan kopyalamıştım sanırım 160 cc bunlar arka fren disk falan var .
180'lik sanırım, 180cc beyazı var. Bundan gelse türkiyeye bide fiyat uygun oldumu, piyasayı dağıtır..
Turkiyeye bu gidisle 180 lik 160 apacheye ruyamizdaa goruruz .. adamlar bunu zor getiriyo onlari ruyamizda goruruz.
Yeni kasalarim arkada disk kullanma kitapciginin fotosanii bakarsanız gorursunuz bayiye sormuştum nden arka disk gelmiyo diye orjinalinde disk var ama bizim ulkemize disksiz geliyo. Cevapi suydu bayinin maliyet cok artiyomuz da 5500 ise 6250 falan oluyomuz maliyetten kismak icin oleymis .d
Bu arada bugun motoru yıkarken egzoz daki boyalar kalktii biraz. Ne yapmam gerek bilen varmi kopmle mi boyatmali yoksa sadece oraya mii boyatayimm gorusunuzu bekliyorum
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Benim şahsi gorusum apacheye sonradan takilan hic bir sey yakismiyor cam yerine ruzgar gecirmez mont alabilirdiniz.
Arkadaslar arka tekeri sokup jantlari falan temizlemek istiyorum her taraf pislik icinde yag olmus yikayinca gecmiyor sungerle silmem lazim. Bizim motorla verilen alet cantasinda arka tekeri sokebilecegim parcalar var mi su an kayipda ona gore arayacagim.
Gerekli ceketlerim var ama rüzgarlı havalarda konforlu olacağını tahmin ediyorum ayrıca arkadaki koca bagj ile uyumluda oldu baya
slm arkadaşlar bugünlerde kontağı açtığımda servis ışığı yanıp yanıp sönüyor bir kaç defa sonra tamamen sönüyor ne yapmalıyım?
kontağı çevir lamba yanıp sönerken iki düğmeye aynı anda 20-30 saniye lamba sönünceye kadar bas
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Bakım zamanı geldiğini göstermek için yanıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
Rüzgarlığın son hali, bu arada rüzgarı kesti çok hoş oldu rüzgar imdi göğsüme gelmiyor rüzgarlığın üstünden kaska geliyor sadece.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
sakın yanlış anlama zevk meselesi ama bence yakışmamış.. ama işlevi tartışılmaz... eğer senin hoşuna gitti ise gerside boş zaten ... yada tipi ne olursa olsun rüzgarı kesmek ise amaç ve amacına ulaşmış ise olay bitmiştir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bendede aynı camdan var. fakat rüzgarda çok zorluyor. hele gece yağmurda önünüzü göremezsiniz, kör sürüşü yaparsınız. söyliyeyim.
ki ben wolkmen li bir kıza gece yağmurda çarptım bu ön cam yüzünden.
ben onu göremedim. o zaten ne düşüyorsa artık. beni görmedi......... allah tan kıza birşey olmadı. yoksa cam yüzünden güme gidecektik....
ben 1 yıldır kullanıyorum ama. kafa hizasına değilde boyun hizasına kadar cam kullanmak en iyisi.
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Camın boyu gözümün hizasının altında kalıyor görüümü engellemiyor ayrıca eğimi fazla u anda dik durmuyor o yüzden rüzgarda zorlamıyor, orjinal aparatlarını kullanırsanız dik duruyor ilk taktığımda öyleydi bir önceki sayfada var o ekildeki hali ama u an bağlantı aparatlarını değiştirdim.
gecenlerde motory yıkarken tazık egzozunn boyasını kaldırmıstı bugun hallettımm..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
buda modofakasyonlu apache sılındır sekman conta falan takım hersey 180 lik yapmıslar .. bızım bayının motoruu
sun koprude ruzgara karsı 162 hız gormus motor ....
ama ebey ugrastılar bayyı sahıbının..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
cıft ayak mars ayakcıgı hersey dokmusler agırlık olan herseyii
Ayna yoksa, ordan kaçarak uzaklaş derim .
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)