TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Mart 2014, 16:24
by_q adlı üyeden alıntı
bugun gezeyim dedim motorla hazır hava güneşli iken ama sagolsunlar shark'ın susturucusunu çaldılar
valla motordan sogutmayı çok iyi biliyor şerefli kişiler.
ama bunada şükür motoru götürmemişler
geçmiş olsun götüne sokacaklar herhalde
Reklamlar
-
13 Mart 2014, 16:28
hemen kötü düşünmeyin ya. o susturucunun motoru bogdugunu bilen bi arkadaş iyilik yapmak için almıştır bence
-
13 Mart 2014, 16:34
Selami abi ve Sabri abi forumda bir böyle yazmış görünce siz aklıma geldiniz pul takmakta fayda var dedim aynen kopyalıyorum plastik kısım düşüp masraf çıkarmasın
"mrb hocam.aynı egsoz dan bende de var çok memnunum sadece bilmenizde fayda olan bi bilgi; egsozun ucundaki siyah üçgen plastik! kısım biraz uzun yolda egsoz çok ısındığında vidalardan eriyor ve düşüyor. düştüğü zamanda görüntü de ciddi bi kayıp oluyo. o yüzden siz siz olun mutlaka vidaların 2 tarafına da geniş somun falan attırın. yoksa uç kısımlar gider, haberiniz olsun.."
-
13 Mart 2014, 16:38
sbr adlı üyeden alıntı
hemen kötü düşünmeyin ya. o susturucunun motoru bogdugunu bilen bi arkadaş iyilik yapmak için almıştır bence
Hahaha Sabri abi boğıyor derken orjinal egzozdandamı kötü ? Yoksa susturucusuz haline kıyaslamı boğuyor?
-
13 Mart 2014, 16:41
M.balibey adlı üyeden alıntı
Selami abi ve Sabri abi forumda bir böyle yazmış görünce siz aklıma geldiniz pul takmakta fayda var dedim aynen kopyalıyorum plastik kısım düşüp masraf çıkarmasın
"mrb hocam.aynı egsoz dan bende de var çok memnunum sadece bilmenizde fayda olan bi bilgi; egsozun ucundaki siyah üçgen plastik! kısım biraz uzun yolda egsoz çok ısındığında vidalardan eriyor ve düşüyor. düştüğü zamanda görüntü de ciddi bi kayıp oluyo. o yüzden siz siz olun mutlaka vidaların 2 tarafına da geniş somun falan attırın. yoksa uç kısımlar gider, haberiniz olsun.."
susturucuyu sökerseniz o kısım çok ısınmıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
turkmen38 adlı üyeden alıntı
Hahaha
Sabri abi boğıyor derken orjinal egzozdandamı kötü ? Yoksa susturucusuz haline kıyaslamı boğuyor?
benim fikrim orjınal egzozdan kötü.
-
13 Mart 2014, 16:51
sbr adlı üyeden alıntı
susturucuyu sökerseniz o kısım çok ısınmıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------
benim fikrim orjınal egzozdan kötü.
abi bilmiyorumda siz aklıma geldiniz hemen bakalım bende alıcam gibi duruyor
-
13 Mart 2014, 19:27
Yine dua ediyorum motoru yurutmediler.neyse alsin tepe tepe kullansin zaten yağda dokmustum susturucu ya zorlamaz kanimca
Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed
-
13 Mart 2014, 20:03
Çağatay kardeşim bugun yedek olan keceyi tekrar goturdum onu soktuk sivi conta laa takti bu sefer duz takti.bekledik conto kurudu cikip on 15 dk gazladim yan ayaga yatirdim .yag falan gelmedi bakalim hayirlisi orjinali gelince degistirecegiz
.
-
13 Mart 2014, 20:26
Arkadaşla 2 sorum var.
1- 100 kmde motorunuz kaç litre yakıyor?
2- Depo ON mu yoksa RES. şeklindei gidiyorsunz? Ben ON şeklinde gıdıyorum benzın bıterkn ışık vs yanmıyor. NEDEN?
-
13 Mart 2014, 20:52
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Arkadaşla 2 sorum var.
1- 100 kmde motorunuz kaç litre yakıyor?
2- Depo ON mu yoksa RES. şeklindei gidiyorsunz? Ben ON şeklinde gıdıyorum benzın bıterkn ışık vs yanmıyor. NEDEN?
1ci soruna benim motor km ye 3 litre falan yakiyo ben agresif suruyorum 8 binden asagi inmiyorum..
2 sorun ben benzin aldigimda normal konuma aliyorum sonra yedege gecer rezerveye alıyorum .. sonro son kalan dis yanıp sonmeye baslarr o sondukten sonra sari isik yanar oda 10 km falan goturuyoo
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
13 Mart 2014, 21:10
by_q adlı üyeden alıntı
bugun gezeyim dedim motorla hazır hava güneşli iken ama sagolsunlar shark'ın susturucusunu çaldılar
valla motordan sogutmayı çok iyi biliyor şerefli kişiler.
ama bunada şükür motoru götürmemişler
Ohaa la....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
M.balibey adlı üyeden alıntı
Valla biz tapa gaz gidiyoruz Burak isinip eriyecegini egsozun gövdesi bile isinmiyor
Bence onun kat.dolmuştur havayi disari atamayinca rahat bir şekilde
Kat sicakligini egsoza yaymistir oradan da arka tüpe
O arkadaş sorunu sonunda pul da aramasin gitsin egsozcuya kati iptal ettirsin
-
13 Mart 2014, 21:31
Ben yaklasik 20km son gaz gitmiştim ucundaki plastik eriyince susturucusu cikarip ucunu az birsey egmiştim Eriyen plastik kısmina çikan hava değmemesi için. Sizde yapin isterseniz?
-
13 Mart 2014, 21:34
by_q adlı üyeden alıntı
Ben yaklasik 20km son gaz gitmiştim ucundaki plastik eriyince susturucusu cikarip ucunu az birsey egmiştim Eriyen plastik kısmina çikan hava değmemesi için. Sizde yapin isterseniz?
Biz susturucusu heç takmiyoz ki
-
13 Mart 2014, 21:38
Abov ne yaptiniz o kadar
Bugun denedim öndeki arabalara korna hic basmadim gaza yukleniyorum dikiz aynasindan bakiyorlar hemen kenara çekiniyorlardı hoşuma gitmedi degil
-
13 Mart 2014, 22:59
selo9115 adlı üyeden alıntı
Ohaa la....
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Valla biz tapa gaz gidiyoruz Burak isinip eriyecegini egsozun gövdesi bile isinmiyor
Bence onun kat.dolmuştur havayi disari atamayinca rahat bir şekilde
Kat sicakligini egsoza yaymistir oradan da arka tüpe
O arkadaş sorunu sonunda pul da aramasin
gitsin egsozcuya kati iptal ettirsin
doğrudur abi kullanmadığım için bişey diyemem
-
13 Mart 2014, 23:04
by_q adlı üyeden alıntı
Abov ne yaptiniz o kadar
Bugun denedim öndeki arabalara korna hic basmadim gaza yukleniyorum dikiz aynasindan bakiyorlar hemen kenara çekiniyorlardı hoşuma gitmedi degil
Yeminlen varya sörf bu yüzden de taktik egsozu yoksa a İstanbul trafiginde motorun hicbir önemi yok
Ama bu şekilde olunca varya egsozu duyan kaciyor sağa sola
-
13 Mart 2014, 23:21
Evet haberlerde bakiyorum cidden cok sıkıntılı trafik . Allah yardimciniz olsun.
-
14 Mart 2014, 00:32
benim motor rodajda 100km de 2 litre yakıyorum idir heralde
-
14 Mart 2014, 00:44
enesbingl adlı üyeden alıntı
benim motor rodajda 100km de 2 litre yakıyorum idir heralde
Normalde zaten oyle maşallah demeyi unutma
-
14 Mart 2014, 01:10
by_q adlı üyeden alıntı
Normalde zaten oyle maşallah demeyi unutma
Msiz bi depoya 800 km mi gidiyosunuz o zaman puhaaa .d
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler