TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mart 2014, 17:12
Twin adlı üyeden alıntı
Selami abi hey şeyin en iyisine tsubasa sahip ya biz barzo oluyoruz o sebebten. Forum'da herkes apache kullanıyor ama tsubasa'nın motoru gibi giden yok. Ben ybr kullanıyorum o zaten 100 geçmiyor tsubasa'ya göre. Kendisi egzoza 300 400 lira vermiş tabi biz 50 liraya aldık barzo oluruz. Egzoz'dan daha tok ve yüksek ses çıksın da trafikte fark edilelim diye shark kullanıyoruz. 300 lira veripte ses çıkmazsa ne anladım ben o işten. Neyse zaten biz barzoyuz bunlardan da anlamayız.
ybrli barzo çocuk seni
Reklamlar
-
11 Mart 2014, 19:05
nese konuyu dağıtalım powerbomb ve megabomb hakkında ne biliyorsunuz ondan yapayım diyorum anasını satayım benim jetlerde niyeyse miamide 2 gündür bekliyor deli olucam
-
11 Mart 2014, 19:54
by_q adlı üyeden alıntı
A.payza kardesim bende 2008 model var paslanmasi icin hicbir tedbir almadim maşallah hicbir şekilde pas tutmadi. Bu kadarda üstüne düşme BENCE...
Bende yer yer paslanma oldu yağmurda falan kullanmıyorum pek fazla (nadiren)
Üzerinde de branda örtülü ama sonuç itibari ile bazı metal yerlerde ufak tefek paslanmalar oluştu
Özellikle egzozda ilk bağlantı yeri motorun ön çamurluğunun arkasında kalan yerde pas var
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
Bu arada bir dip Not: Onun aslı aşağıdaki gibidir arkadaşlar
(Ya âlim, ya öğrenci, ya dinleyici veya bunları seven olun. Yoksa helak olursunuz.) [Hadis-i Şerif]
-
11 Mart 2014, 20:28
Arkadaşlar benim keceden tekrar yag geldi götürdüm tekrar acti soktu onu eski orjinali etrafina macun takip ters takti.. kurudu zinciri falan takti temizledi.yagladi .5 lira verip ciktim..
Ustanin solemesine gore apache yan sanayi kabul etmiyomus .siparis on gune gelir dedi diger siparislerle tek başına bi keceyi gonderemezlermis de..off usandim kecedenustaya gore ben cok pimprikliymisimde ondan basima boke seyler geliyomus
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
Ha yag gelmesin die de yan acikta brakms dio.motoru dio haa gulunce kizdi
-
11 Mart 2014, 21:07
Shark madem herkes kullanıyor bi video çekin de sesini duyalım beyler. öve öve bitiremiyosunuz. Bari görelim ona gore alalım bizde merak içindeyiz.
-
11 Mart 2014, 22:26
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
Shark madem herkes kullanıyor bi video çekin de sesini duyalım beyler. öve öve bitiremiyosunuz. Bari görelim ona gore alalım bizde merak içindeyiz.
bak bakalım
-
11 Mart 2014, 22:31
fatih çelikk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar benim keceden tekrar yag geldi götürdüm tekrar acti soktu onu eski orjinali etrafina macun takip ters takti.. kurudu zinciri falan takti temizledi.yagladi .5 lira verip ciktim..
Ustanin solemesine gore apache yan sanayi kabul etmiyomus .siparis on gune gelir dedi diger siparislerle tek başına bi keceyi gonderemezlermis de..off usandim keceden
ustaya gore ben cok pimprikliymisimde ondan basima boke seyler geliyomus
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:16 ----------
Ha yag gelmesin die de yan acikta brakms dio.motoru dio haa gulunce kizdi
ya yalan konuşmasın o usta serkana söyledin mi gönderiyor adam bana özel olarak depo kapağının lastiğini ücretsiz yolladı hatta ilkinde salak kargocular adresi bulamamış tekrardan göndermişler serkan tekrardan gönderdi bana iki seferde kargo ücreti ödemelerine rağmen benden beş kuruş talep etmedi
birde bir uyarı yapayım NE OLURSA OLSUN HIRDAVATMARKETİ.COM SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN 7SNDE SİPARİŞ VERDİĞİM KRİKO STANTLARI HALA GÖNDERİLMEDİ NE ZAMAN TELEFON ETSEM YARIN KESİN ÇIKARIYORUZ DİYORLAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
selo9115 adlı üyeden alıntı
Selami abi bir ara boş olduğunda susturucu takıp normal egsoz ve sharkın susturuculu halini kıyas yapabilir misin acaba
-
11 Mart 2014, 22:41
M.balibey adlı üyeden alıntı
ya yalan konuşmasın o usta serkana söyledin mi gönderiyor adam bana özel olarak depo kapağının lastiğini ücretsiz yolladı hatta ilkinde salak kargocular adresi bulamamış tekrardan göndermişler serkan tekrardan gönderdi bana iki seferde kargo ücreti ödemelerine rağmen benden beş kuruş talep etmedi
birde bir uyarı yapayım NE OLURSA OLSUN HIRDAVATMARKETİ.COM SİTESİNDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN 7SNDE SİPARİŞ VERDİĞİM KRİKO STANTLARI HALA GÖNDERİLMEDİ NE ZAMAN TELEFON ETSEM YARIN KESİN ÇIKARIYORUZ DİYORLAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Selami abi bir ara boş olduğunda susturucu takıp normal egsoz ve sharkın susturuculu halini kıyas yapabilir misin acaba
ses yarı yarıya kesiliyor anlamıyosun bile
en kısa zamanda da susturuculu çeker koyarım yinede
-
11 Mart 2014, 23:10
abi süper olur şöyel orjinal egsozla yan yana ses karşılaştırması hem benim gibi alacak arkadaşlarında kafasında soru işareti kalmaz
-
11 Mart 2014, 23:26
iyimiş egsoz) bi bulamadık apachi ya:D kimse satmıyor tvs sanırım:D
-
12 Mart 2014, 00:04
Selami abi bu egzozun orjinal halimi. Patlama bütün shark egzozlarda oluyormu yoksa ekstradan bişey varmı egzozla oynama yapılıncamı patlıyor.
-
12 Mart 2014, 00:14
M.balibey adlı üyeden alıntı
Ya valla sinir.olucamm depoya gittik baktik yahu yok keceden yine yag geliyoo serkan abii yokk piyasada nerde bulayim onu bekleyelim bakalim hayirlisi kotu olmak istemiyorum olsam onlardan baska adam akilli adamda yok kafayi yiyecemm.. bakalim bekleyelum olmadi meil atarimm bi yagg jecesi nasil olmaz arkadass
-
12 Mart 2014, 00:20
Allah yardimciniz olsun Motordan sogumazsiniz insallah. Boyle seyler cok killandiriyor insani. Bende motora binmeyi ozledim havalar isinsada sahlandirsam bir
-
12 Mart 2014, 00:27
Usandim arkadas bu keceyi cikarininda uretininde... bi kecee yokk malatyada koskaca moto mlatya kece yok adamlar senede 100 150 tane apache satıyor ama yok allah belasini versin bunlarim.ne dim be arkadas . En ii sii yag akdin arkadas usandim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------
turkmen38 adlı üyeden alıntı
Allah yardimciniz olsun Motordan sogumazsiniz insallah. Boyle seyler cok killandiriyor insani. Bende motora binmeyi ozledim havalar isinsada sahlandirsam bir
Ya bi kece yok bunlarda aman ne soguyacamm onlar bilir ustanin numarasi var her gun arar rahatsiz ederim sikayet ederim ama bakalim gelecek mi bi kece icin gelmz dio.ne yapayim serkan vardi o nerde acaba bilen varmi
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Bu arada motoru etkilemiyo duzde 120 falan diyo stop edince yan ayikliga alinca ordan yag akiyo 3 5 gr kadar bisi istee
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
12 Mart 2014, 00:32
Fatih kaç binde senın motor ?
-
12 Mart 2014, 00:34
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Fatih kaç binde senın motor ?
23 binde ne olduki
-
12 Mart 2014, 00:48
Keçeden yağ sızdırma sorunu kaç km de olduğunu öğrenmek için sordum .
-
12 Mart 2014, 01:23
fatih çelikk adlı üyeden alıntı
Ya valla sinir.olucamm depoya gittik baktik yahu yok keceden yine yag geliyoo serkan abii yokk piyasada nerde bulayim onu bekleyelim bakalim hayirlisi kotu olmak istemiyorum olsam onlardan baska adam akilli adamda yok kafayi yiyecemm.. bakalim bekleyelum olmadi meil atarimm bi yagg jecesi nasil olmaz arkadass
pm attım.....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Keçeden yağ sızdırma sorunu kaç km de olduğunu öğrenmek için sordum .
keçe değil aslında lastik conta kmden çok kullanılan yağ sıcaklık faktörü ve yılıda etkiler hiç kullanılmamış 0 km 2008 model bir apachede kaçırabilir bu contanın bir benzeri araçlardada bulunur şanzıman yağını tutmak için ayrıca bu contalar mutlaka kauçukcularda bulunur yada yaptırabilirsiniz ama 100 taneden aşağı yapmazlar
-
12 Mart 2014, 01:37
Performans Egzoz taktiracak arkadaslara tavsiyem ilk once gidin canli canli dinleyin sürün hosunuza giderse ondan sonra kendi motorunuza Takin. Benim hiç hoşuma gitmedi mesala 2ay sonra muane var performansla gidecem muaneye orijinalini taktirda gel demesini istiyorum şahsen tekrar diyorum mümkünse canlı canlı dinleyin... Selo abicim zaten elinden geleni yapiyor banada yardimi oldu sağolsun.
-
12 Mart 2014, 01:52
by_q adlı üyeden alıntı
Performans Egzoz taktiracak arkadaslara tavsiyem ilk once gidin canli canli dinleyin sürün hosunuza giderse ondan sonra kendi motorunuza Takin. Benim hiç hoşuma gitmedi mesala 2ay sonra muane var performansla gidecem muaneye orijinalini taktirda gel demesini istiyorum şahsen
tekrar diyorum mümkünse canlı canlı dinleyin... Selo abicim zaten elinden geleni yapiyor banada yardimi oldu sağolsun.
Valla bu civarda bendenbenden baska pache yok Anca youtubeden takip ediyoriz ama dur bakalim napicaz Benim kafama takilan uzun yolda kafa sisirirmi Birde bu ates atma olayi nasil oluyor orjinaldemi var.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler