Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    fatih çelikk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kanuni breton 125 +tvs apache rtr 150

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

27_588135406_n.jpg[/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Alıntı turkmen38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih bu keçe olayı nedir neden değiştirdin. amartisörlermi patlamıştı ?
    yok motor dıslısının oldugu yerde kece var fotodan anlarsınn bu sefer servısı az para aldı soktayımm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    turkmen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs apache rt150 (2012)
    Alıntı fatih çelikk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...03949470_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...33881126_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...32189963_n.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...74229717_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...88135406_n.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

yok motor dıslısının oldugu yerde kece var fotodan anlarsınn bu sefer servısı az para aldı soktayımm
    Sürekli aynı servise gidiyosan belki bu sefer güzellik yapmış olabilirler

Shark egzoz kullananlar kimler?

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum bildiğim kadarıyla apache'nin gidonu 2 parça racing motorlarda olduğu gibi. O şekilde olduğundan dolayı gidon yükseltmenin pek imkanı olduğunu düşünmüyorum ama belki bir yol çözüm buluna bilir. Bu konuda selami abi ve sabri abi daha doğru bilgiler vericektir mutlaka. Bende yarın arkadaşımın motorunu inceler olurda bir yol bulur mantık yürütür belki de şöyle bir şey yapsak olabilir diye bir plan gelir aklıma yazarım mutlaka. Cbf ybr gibi bir sistem olsaydı kolaydı o zaman hatta ihtiyaç bile duymazdınız.
    teşekkürler haber bekliyorum sizden

Motosikleti
    Sürekli aynı servise gidiyosan belki bu sefer güzellik yapmış olabilirler
    Olabilir . iscilikkkk falan almadilar yani sadece 2 kecenin parasini verdim
    ..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..

..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..

Motosikleti
    Tvs apache rt150 (2012)
    Alıntı Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam performansta fark ettiriyormuş sanırım Bende taktırmayı düşünüyorum ve bi kapalı bi açık hali var galiba alyan anahtarla susturucu sökülebiliyor. Uzun yolda çok rahatsız edermi benimde kafama takılan bu Kullanan arkadaşlar açılarsa memnun oluruz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

Olabilir . iscilikkkk falan almadilar yani sadece 2 kecenin parasini verdim
    Valla reis bizim burda serviste yok Eski toprak bi usta var ona gidiyorum diğerleri bi işten anladığı yok. hep kafama takılıyor yapabildimi yapamadımı diye Servis olsada bendende fazla para alsalar keşke :D

Motosikleti
    Hocam performansta fark ettiriyormuş sanırım Bende taktırmayı düşünüyorum ve bi kapalı bi açık hali var galiba alyan anahtarla susturucu sökülebiliyor. Uzun yolda çok rahatsız edermi benimde kafama takılan bu Kullanan arkadaşlar açılarsa memnun oluruz..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------

Valla reis bizim burda serviste yok Eski toprak bi usta var ona gidiyorum diğerleri bi işten anladığı yok. hep kafama takılıyor yapabildimi yapamadımı diye Servis olsada bendende fazla para alsalar keşke :D

Sankii servis varda ne oluyoo bu ustaa
    Hondaa servisinde calisiyomus istanbulda yani açıkçası bende pek memnun degilim servisten 3 aydir kece patlak diyorum o zincir den sicriyo diyo sonundaa sabah soktu rolantide calistii ve gordu sizintiyi sukur de sonunda inandi burdaa pek usta yok hepsi bes para etmez adamlar ilgi yok sana bole.hani mecbur olduğumuz dan gidiyoruz. .

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------

Alıntı Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen sabri abi selo abiye sor onlar detayli bilgi verir onlar bu isin profosyonel li ;-)

Motosikleti
    Tvs apache rt150 (2012)
    Sankii servis varda ne oluyoo bu ustaa
    Hondaa servisinde calisiyomus istanbulda yani açıkçası bende pek memnun degilim servisten 3 aydir kece patlak diyorum o zincir den sicriyo diyo sonundaa sabah soktu rolantide calistii ve gordu sizintiyi sukur de sonunda inandi burdaa pek usta yok hepsi bes para etmez adamlar ilgi yok sana bole.hani mecbur olduğumuz dan gidiyoruz. .
    hahaha Seninki daha kötüymüş benimki eski toprak anlıyor ama ben güvenemiyorum. Kaliteli motora binelim diyoruz servis ağımız hiç iyi değil, evet kaliteli motor bişey olmaz ama allah vermeye olsa burda mahsur kalırım emin ol Anlayan bilen kimse yok parçada yok. Her yer çan çin çon kaynıyor

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Aynen bende aynı dertten şikayetçiyim, ha servis yok olsada pek bişey değişmiycek zaten yani aynı ustalardan bırı bu markanın servisi olucak sonuç yine aynı. Adam gibi iş bilen usta yokmu var elbette ama buyuk makınalara bakıo .2011 yılında ronny150 scooterıma yağ ve hava filtresi değişimine 60 lira istemişti şimdi ben bu adama nasıl gideyim .zx6r değil çin malı scooter götürmüştüm 750 ml yağ 4 liralık filtre yani o gunden beri hep kendim yaptım herşeyini şimdi bu tvs yede elımden geldiği kadar kendım yapıcam yağdı filtreydı bunlar kolay işlerde buyuk sıkıntı çıkarsa mecbur gıdıcez

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Merhaba arkadaşlar, bugün motorun yağını değiştirdim fakat alttaki vidayı söktüm pul göremedim ben ve bu şekilde yerine taktım birde çok aşırı sıkmadım yalama falan olmasın diye , yoksa conta takacakmıydık ve gücümüzün yettiği kadar çokmu sıkacaktık ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

titreşimden düşermi gevşeyipte aklıma takıldı.

a.payza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (yeni kasa) Yeşil Renk
    Hepinize iyi akşamlar,
    Arkadaşlar bir sorum olacak motosikletin vites pedalı, fren pedalı, fren diski, egzozu paslanmasın diye ne yapıyorsunuz?
    Biraz araştırdım aslında armut piş ağzıma düş olmasın diye
    Ama yine de sizlere danışmak istedim
    Örn: egzoz paslanması durumunda kola ve bulaşık süngeri ile temizlik önerildiğini okudum
    Diğer paslanan yerlere de WD40 diye bir şey varmış sanırım pas sökücü ve koruyucu işlevi varmış ama fren diskine uygulanmaz deniyordu

Progressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma
    selamlar Apache ahalisi

bir kaç aydır motosikletimden uzak kaldım, inşallah kötü bişi yaşayan yoktur

nasipse ben de önümüzdeki aya cbr250r veya inazuma ile aranıza katılacağım tekrar

Motosikleti
    Tvs apache rt150 (2012)
    Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen bende aynı dertten şikayetçiyim, ha servis yok olsada pek bişey değişmiycek zaten yani aynı ustalardan bırı bu markanın servisi olucak sonuç yine aynı. Adam gibi iş bilen usta yokmu var elbette ama buyuk makınalara bakıo .2011 yılında ronny150 scooterıma yağ ve hava filtresi değişimine 60 lira istemişti şimdi ben bu adama nasıl gideyim .zx6r değil çin malı scooter götürmüştüm 750 ml yağ 4 liralık filtre yani o gunden beri hep kendim yaptım herşeyini şimdi bu tvs yede elımden geldiği kadar kendım yapıcam yağdı filtreydı bunlar kolay işlerde buyuk sıkıntı çıkarsa mecbur gıdıcez
    Evet o konudada sen haklısın Mevcut ustalara bi kaç eğitim verip servissin diyecekler. Ama şunu gördüm ben, gerçekten motoru seven ve motorla ilgilenmeyi keyif haline getirmiş ustalar paraya pek önem vermiyor. Ama nerde yeni iş kurmuş çıraklıktan yeni terfi etmiş ustalar var tuttumu öpüyorlar vallahi

Motosikleti
    Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaa valla burdaa filitree 10 lira yag 35 ipone 10 40 hani yag filitresi 5 lira benim usta hrr bakimfa yag filitresini degistiriyo 1 litre 100gr yag koyu surekli sordum yag filitresi cekiyomus mu ne dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

hahaha Seninki daha kötüymüş benimki eski toprak anlıyor ama ben güvenemiyorum. Kaliteli motora binelim diyoruz servis ağımız hiç iyi değil, evet kaliteli motor bişey olmaz ama allah vermeye olsa burda mahsur kalırım emin ol Anlayan bilen kimse yok parçada yok. Her yer çan çin çon kaynıyor
    Burdaa parca sikintisi yok sukur ama kazik 50 se 60 diee giriyo .d

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, bugün motorun yağını değiştirdim fakat alttaki vidayı söktüm pul göremedim ben ve bu şekilde yerine taktım birde çok aşırı sıkmadım yalama falan olmasın diye , yoksa conta takacakmıydık ve gücümüzün yettiği kadar çokmu sıkacaktık ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:46 ----------

titreşimden düşermi gevşeyipte aklıma takıldı.

Bence tum gucunle siksaydi n sakat etmessin bi arkadasinda dusmustu yolda lahabo ya die durmustu geldiginde yag tapasi nin olmadigini falan girmustu eski sayfalari okursan fark edersin 280 ile 400 arasi olmasi gerek

Motosikleti
    Tvs apache rt150 (2012)
    Yaa valla burdaa filitree 10 lira yag 35 ipone 10 40 hani yag filitresi 5 lira benim usta hrr bakimfa yag filitresini degistiriyo 1 litre 100gr yag koyu surekli sordum yag filitresi cekiyomus mu ne dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

Burdaa parca sikintisi yok sukur ama kazik 50 se 60 diee giriyo .d

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

Bence tum gucunle siksaydi n sakat etmessin bi arkadasinda dusmustu yolda lahabo ya die durmustu geldiginde yag tapasi nin olmadigini falan girmustu eski sayfalari okursan fark edersin 280 ile 400 arasi olmasi gerek
    Hocam yağı kaç km de değiştiriyorsun yag filtresinde her yag değişiminde değiştiriyormusun. Birde hava filtesi kaç km de değişmesi gerekir acaba ?

Motosikleti
    Hocam yağı kaç km de değiştiriyorsun yag filtresinde her yag değişiminde değiştiriyormusun. Birde hava filtesi kaç km de değişmesi gerekir acaba ?
    Valla normalde o Yag kaliteli 3 bi km sonra geldiyoo ama ben 2 bin km de bir değiştiriyorum yagi bosaltigin kararma olmuyo keceden dolayi yag eksiltiyodu .
    Ewett her bakimdaa yag filitre si değiştiriyorum ne olur ne olmaz tikanir falan hem degistermek daha ii
    Valla o sana bqgli bisey yasadigin ortam tozlu olup olmamasi ben 20 binde degistimm bugun fe temizledim.temizdi taktim yine

Motosikleti
    Tvs apache rt150 (2012)
    Valla normalde o Yag kaliteli 3 bi km sonra geldiyoo ama ben 2 bin km de bir değiştiriyorum yagi bosaltigin kararma olmuyo keceden dolayi yag eksiltiyodu .
    Ewett her bakimdaa yag filitre si değiştiriyorum ne olur ne olmaz tikanir falan hem degistermek daha ii
    Valla o sana bqgli bisey yasadigin ortam tozlu olup olmamasi ben 20 binde degistimm bugun fe temizledim.temizdi taktim yine
    Hmm anladım abi çok sağolasın. Ben hiç değiştirmemiştim yağ filtresini alalı 2000 km oldu bu kez yağı değiştirirken değiştiriyim olmazsa sıkıntı olmasın..

Motosikleti
    Hmm anladım abi çok sağolasın. Ben hiç değiştirmemiştim yağ filtresini alalı 2000 km oldu bu kez yağı değiştirirken değiştiriyim olmazsa sıkıntı olmasın..
    Hayirlisi kardeşim ama sen iyi yqg kullan ipone motul den sasma kardeşim benim gorusumm tabii yag filitreni degis her bakimda

enesbingl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache 2012 kasa
    şöyle yağ ve yağ filtresi değişimi gelen birisi varsa bilmeyenlerede yol göstermelik bir video çekebilirlerse çok güzel olur. işlerini zorlaştırmazsa çok güzel olur

Motosikleti
    Tvs apache rt150 (2012)
    Alıntı enesbingl adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şöyle yağ ve yağ filtresi değişimi gelen birisi varsa bilmeyenlerede yol göstermelik bir video çekebilirlerse çok güzel olur. işlerini zorlaştırmazsa çok güzel olur
    Fena olmaz aslında he Ben aldım alalı bi kere yağ değiştirdim. Video yada resimli bianlatım olursa kendimiz uygulayabiliriz. En azından çakma ustalardan kafamız rahat olur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler