TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Mart 2014, 15:30
kardeş benim sıkıntıma düşmeden anlamazsın niye ucuza sattığımı ihtiyacım varki demek acilen satıyorum bizde meraklı değiliz bukadar ucuza satmaya
Reklamlar
-
01 Mart 2014, 21:06
bir şey aklıma takıldı arkadaşlar sizler motorunuzu nasıl temizliyorsunuz direk hortum su mu yoksa elinize bi ıslak bez alıp siliyor musunuz ?
-
01 Mart 2014, 21:17
enesbingl adlı üyeden alıntı
bir şey aklıma takıldı arkadaşlar sizler motorunuzu nasıl temizliyorsunuz direk hortum su mu yoksa elinize bi ıslak bez alıp siliyor musunuz ?
Enes benzinlikte te yikiyorumm brn ewde olursumm hortumladaa yikiyorumm ama bezle silme dim hiç
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
-
01 Mart 2014, 21:20
fatih çelikk adlı üyeden alıntı
Enes benzinlikte te yikiyorumm brn ewde olursumm hortumladaa yikiyorumm ama bezle silme dim hiç
motora gelince sıkıntı olmaz demi bundan sonra suyla yıkayım bezle yavaş oluyor :D
-
01 Mart 2014, 21:31
motora gelince sıkıntı olmaz demi bundan sonra suyla yıkayım bezle yavaş oluyor :D
Eness tazigii sadecee on tekere fazlaa vurma gerisi sikinti cikarmaz motor sicakkenn tazik vurma bekle on dk falan
-
01 Mart 2014, 21:38
Eness tazigii sadecee on tekere fazlaa vurma gerisi sikinti cikarmaz motor sicakkenn tazik vurma bekle on dk falan
tamam sağ olasın artık bezle silmiyorum
-
01 Mart 2014, 22:59
En iyisi doldur kovaya cilalı oto şampuan sulandır köpürt köpürt en ince ayrıntısına kadar süngerle yıka sonra hortumla köpükleri arındır ardından birde bezle kurula sadece suyu ön km okuyucadan uzak tut
-
01 Mart 2014, 23:11
ercan41 adlı üyeden alıntı
En iyisi doldur kovaya cilalı oto şampuan sulandır köpürt köpürt en ince ayrıntısına kadar süngerle yıka sonra hortumla köpükleri arındır ardından birde bezle kurula
sadece suyu ön km okuyucadan uzak tut
yani ön tekeri elimle mi sileyim
-
01 Mart 2014, 23:39
ön jantı köpükle süngerle öyle serpmece bi sus tut okuyucuya pek getirtmemeye çalış bizim okuyucular narin diye biliyorum
-
01 Mart 2014, 23:54
ön jantı köpükle süngerle öyle serpmece bi sus tut okuyucuya pek getirtmemeye çalış bizim okuyucular narin diye biliyorum
haklısın olmadı yine bezle ön takımı daha ince ayrıntı silmek lazım kaza kurşununa gitmeyelim
-
01 Mart 2014, 23:55
yani ön tekeri elimle mi sileyim
Yaa ben sabahlari motor sogukk en benzilege girup 1 lira kopuk 1liara tazik bagajda bez var onlada kurutuyorum. Zaten genelde buralarda toz duman cok kirlineyoo fotolarda gordugunuz gibi...t
-
01 Mart 2014, 23:58
Yaa ben sabahlari motor sogukk en benzilege girup 1 lira kopuk 1liara tazik bagajda bez var onlada kurutuyorum. Zaten genelde buralarda toz duman cok kirlineyoo fotolarda gordugunuz gibi...
t
iyimiş 2 tl ye temiz iş
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır.
-
02 Mart 2014, 00:02
Ewet narin ama bende bisey olmadi.olsada bedeli 50 tl cikdi galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
iyimiş 2 tl ye temiz iş
Yaa bidee olee cok yikama taraftari değilim haftada bi defa yada on gunde bir yikarim.. paslanma oluyomuss cok yikanincaa. 2 tl ye temiz oluyoo kovaa la yikamak uzun suruyo ha daha temiz okuyo ama iste uğraş veriyo odaa
-
02 Mart 2014, 00:13
Ewet narin ama bende bisey olmadi.olsada bedeli 50 tl cikdi galiba
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:59 ----------
Yaa bidee olee cok yikama taraftari değilim haftada bi defa yada on gunde bir yikarim.. paslanma oluyomuss cok yikanincaa. 2 tl ye temiz oluyoo kovaa la yikamak uzun suruyo ha daha temiz okuyo ama iste uğraş veriyo odaa
paslanıncada 1lt kola sigaranın için deki kağıt tek çözümdür
-
02 Mart 2014, 00:50
sbr adlı üyeden alıntı
orjınalı ana jet 105lik cagatay. pilot jet ise 15.
abi orjinali biliyorum da adamlar rejetting yaptıklarında kaçlık kullanmışlar onu kast etmiştim
Senin jet olmamışmıydı
ilk günler iyiydi sonradan sizinki gibi oldu şimdi iğne segmanını yukarı alarak denicem birde karbüratörcü bulabilirsem oradan bütün jetleri değiştiricem
-
02 Mart 2014, 01:30
paslanıncada 1lt kola sigaranın için deki kağıt tek çözümdür
Bebde ole bi sorun yok cok sukur valla ama coj yikmaa kirlensin ii cee ..
-
02 Mart 2014, 01:35
Bebde ole bi sorun yok cok sukur valla ama coj yikmaa kirlensin ii cee ..
10 günde bir en temizi
-
02 Mart 2014, 02:17
10 günde bir en temizi
Karar senin kardeşim tekerin duz bassin
-
02 Mart 2014, 03:18
yıkamacıların şampuanları çok kötü aşırı kostik var plastik aksamda renk atması yapar boyalı yüzeylerdeki cilayıda çıkartır haberiniz olsun
-
02 Mart 2014, 19:39
bu gün gaziemirde bi araba yanaştı yanıma bendede apache var dedi o adam burda mı bişey soracam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler