Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar arjantinliyi MOTORCU baba SECIYORUZ VALLA ELİNİN DEĞDİĞİ MOTOR HEM PIRIL PIRIL OLUYOR HEMDE HIZI 30 KM FARK ATIYOR HABERINIZ OLSUN
    abi ayıpsınnnn,haftanın bir günü motor temizlik günü yapmalı deniz kenarına gider motorları bir güzel yıkarız motorun üzerindeki kirler ağırlık yapıyor e haliyle süratini etkiliyor ama benim motorda öyle dert yok,her gün suya sokup çıkartıyorum

şöyle ilginç tvs resimleri gören yokmu aranızda arkadaşlar,şöyle gözümüz gönlümüz açılsa,ama jantları fosforlu olmasın kir tutuyor
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi ayıpsınnnn,haftanın bir günü motor temizlik günü yapmalı deniz kenarına gider motorları bir güzel yıkarız motorun üzerindeki kirler ağırlık yapıyor e haliyle süratini etkiliyor ama benim motorda öyle dert yok,her gün suya sokup çıkartıyorum

şöyle ilginç tvs resimleri gören yokmu aranızda arkadaşlar,şöyle gözümüz gönlümüz açılsa,ama jantları fosforlu olmasın kir tutuyor
    şu şekilde bir tvs var ama bu gözü pek açmaz

Ve anlamadığım şey şu polis motoru ve ayna yok
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı Şenonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu şekilde bir tvs var ama bu gözü pek açmaz

Ve anlamadığım şey şu polis motoru ve ayna yok
    kesin bu motorda ya antep tedir yada adana,oralarda da motorların aynasını söküyorlar ya,belki polislerde heveslenip aynaları sökmüşlerdir
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Motosikleti
    kesin bu motorda ya antep tedir yada adana,oralarda da motorların aynasını söküyorlar ya,belki polislerde heveslenip aynaları sökmüşlerdir
    Yok bu yurt dışıda bizim motorlarda bir garip yaw katalog çekimlerinde bile ayna takmamışlar ama ben bi kere bakımda aynaları söktüm harbi deli durdu motoruma ufak ayna bakıyorum orjinal aynalar gerçekten çok büyük

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    iyi akşamlar.2010 hayırlı ugurlu olsun arkadaşlar.

ferhatdm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache
    eyvallah kardeşim cümlemize hayırlı olsun inşaallah

vay aynasızlar vay

Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

vay aynasızlar vay
    yarıldım be abi

Alıntı karasahin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarıldım be abi

ben de senin pm e yarıldım bugün

Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ben de senin pm e yarıldım bugün
    içimden geçenleri yazdım abi sadece

Alıntı karasahin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    içimden geçenleri yazdım abi sadece
    pm i buraya kopyalayayım da arkadaşlar da okusun sonra ikimiz de sınırsız ban alırız

Motosikleti
    arkadaşlar ben benim apache ye performance egzoz takmak istiyorum ama işte üstündeki orjinal egzozu hiç bozmadan sökücem bana manifolttan gelen o ince boru kısmı lazım bire bir manifolt kısmı uyan hangi motor var biliyormusunuz

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    günaydın arkadaşlar.ya bahadır dı galiba bir servise sormalı bizim burda çok takan var değişik tarzda ekzoz sana burdan yazarım,güzel ses çıkıyor ama yakıtta biraz artış oldugunu söylüyor arkadaşlar.birde kendi ekzozu baya pahalı biliyorsun sakın kestirme derim,ileride belki tekrar kullanman icap edebilir.

Motosikleti
    günaydın arkadaşlar.ya bahadır dı galiba bir servise sormalı bizim burda çok takan var değişik tarzda ekzoz sana burdan yazarım,güzel ses çıkıyor ama yakıtta biraz artış oldugunu söylüyor arkadaşlar.birde kendi ekzozu baya pahalı biliyorsun sakın kestirme derim,ileride belki tekrar kullanman icap edebilir.
    evet hocam ya orjinali 350 lira zaten benimde derdim o işte orjinalini çıkartıp saklicam buna uyan bulabilirsem hemen alıp takıcam egzoz ama öyle araba egzozu felan değil harbi motor egzozu takıcam geçen youtube dan izledimde biri hyo 250 egzozu takmış çok tok bir sesi var çok hoşuma gitti

msn adresim : bahadir_senonar@hotmail.com

Motosikleti
    hyosung-st250r 2011
    slm orda kimse var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 ----------

benim motorun ön kafa grenajdan ses gelio nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim yakında benim apachenin fotolarını yüklicem arjantinli arkadaşın motor yanında sönük kalır

Motosikleti
    Alıntı apache_03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm orda kimse var mı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 ----------

benim motorun ön kafa grenajdan ses gelio nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim yakında benim apachenin fotolarını yüklicem arjantinli arkadaşın motor yanında sönük kalır
    var var hoşgeldin kardeş

Motosikleti
    hyosung-st250r 2011
    slm kimse varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

hş bulduk daha yeni katıldım güzel bi site senin moto kaç model

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------

arkadaşlar ben motor yagı olarak ne kullanıyorsunuz ben repsol kullanıyorum çok güzel siznde görüşlerinizi alabilrmiyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------

kimse kalmadı herhal

Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    Alıntı apache_03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm kimse varmı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:53 ----------

hş bulduk daha yeni katıldım güzel bi site senin moto kaç model

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------

arkadaşlar ben motor yagı olarak ne kullanıyorsunuz ben repsol kullanıyorum çok güzel siznde görüşlerinizi alabilrmiyim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------

kimse kalmadı herhal
    hoş heldin apache. vay benim motor sönük kalır he görelim senin çılgın türkü,bizde avunuruz o zaman.zaten benim motorda daha çok elektronik gelişmeler fazla.ve aydınlatma lambaları komple led.başka öyle jajalı bi durum yok anlican ama begeniliyor melet

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Arkadaşlar 2009'apache'lerde titreşim yok deniliyor doğrumudur!!

Motosikleti
    Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 2009'apache'lerde titreşim yok deniliyor doğrumudur!!
    2009 modellerde titreşim baya azaltılmış ama herzaman dediğimiz gibi titreşim rahatsız edicek boyutta değil zaten en azından altında bir makine olduğunu hissediyorsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler