buda benim apache arkadaşlar 3 hafta falan oldu alalı foto atamamıştım : daha doğrusu direk foto atmayı şimdi çözdüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:40 ----------
[/COLOR]
adam yeni video paylaşmışta bunu iş çıkış saatinde nasıl uygulayacaksın ya dur kalk tarfik yada her yer tabakaneye yetişen ayılarla dolu
Cok birsey demiyorum. Trafik saatinde, Barkin abi ile Tuzla icmeler koprusunden baslayalim, e5 kadikoy sapagina kadar benle gelsin. Yola cikmadan fren hidroliklerimizi bosaltalim, kampana frenlerinde pedallarini sokelim. kim hayatta kalirsa
Buda benimki beyler
Arkadaşlar merhaba. Yeni kasa RTR 150 almayı düşünüyorum 1 hafta içerisinde sıfır. Pek çok anlamam ama motoru ilk dönemde nasıl kullanmamı önerirsiniz yani rodajı falan nasıl yapayım ? Tabi egzosda takmak istiyorum hangi egzosu önerirsiniz ve taksak fazla zararı var mı bu konular hakkında bilgilendirebilir misiniz lütfen teşekkürler Tabi bide renk önerebilirsiniz . Bilgili arkadaşlardan cevap bemliyorum
aynalardan memnunmusun,nerden,kaça aldın ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
rodajı ilk 1.000 km motoru çok zorlamadan,şehir içinde sürekli viteslerle oynayarak yap. bin km den sonrada geceleri çık zorla motoru,pokunuda çıkartma tabi ;) egsoz için bişey diyemicem ama onu rodajdan sonra taktır bence.motor bi düzene girsin,parçalar birbirine alışsın sonra takarsın
renk olarakta kimsenin tavsiyesine ihtiyacın yok,hangisi gözüne iyi geliyorsa onu al
Teşekkürler verdiğin bilgiler için dostum.
hocam yeni aldım bende motoru benzin gösdergesinde sorun var 250 kmdeyken fulledim depoyu suan 400de ama gösderge hala ful gösderiyo az yakdıgını biliyorum ama bukadarda az yakmaz depoya bakıyorum düşmüş seviyesi 3 lte yakın ama bilemiyorum sorunlumu acba
beyler eni 15 watt xenonlar çıkmış acaba h4ü var mıdır
http://www.aliexpress.com/item/high-...586521163.html
foto atmayı basarabilirsem aticam
görünüşünü biraz daha canlı nasıl yapabiliriz neon ışık falan taksak
Ya kardesler isikla ne probleminiz var anlamadim. Standart farlar uzunlari yakinca gayet yeterli. Tek yeterli olmayan stop (fren degil) farlari. Arkadan gelenler sizi gormuyor. Benimkisi led degil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Oha Beyler. Yeni trafik sigortam icin aldigim en dusuk teklif 286 tl !!! Axa sigorta. Yas 30 a2 ehliyet 1 senelik. Otomobil ehliyetim 10 seneden fazla.
Yakin zamanda İstanbul da sigorta yaptirmis olan var mi? Ne bu ya? Gecen sene ehliyetsiz, ilk motosikletim olmasina ragmen daha ucuza yaptirmistim..
A2 ehliyetim yok 5 senelik B ehliyetim var yaş 23 ve ilk motorlu aracım motosikletim HDI sigorta zorunlu trafik sigortası yaptırdım 150tl tuttu herkes 300-400 den aşşağı imkanı yok diyordu
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)