tvs lerde vibrasyon varmı
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Hocam sen neyden bahsediyorsun ? apache ile toplamda 110 km yol yaptım hiç durmadan tam gaz motordan indiğimde hiçte bir yerim titremiyordu sen apacheyi hangi motorla karıştırıyorsun sanırım yanlış topictesin
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş seninkide o hesap apache ile ne alıp veremediğin var kaç gündür apachenin titreşimine takmışsın okadar kötü bir motor olsa istanbulda birton kurye var onlar kullanmazdı kuryeler herzaman en dayanıklı boyutuna göre en seri ve en az yakan motoru tercih edeler ama bilmem sen hangi dünyada yaşıyosun
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
tamam abi kısmet kime çıkarsa.valla büyük ikramiye çıksa TVS cilerin motorunu sıfırlicam hepsine hindistandan birer tane 180 lik hediye.ama duva lazım çıksın diye
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:21 ----------
kaç km kullandınız motoru bilmem ama ben 2008 le 6800 km yaptım.en uzunu 368 km idi.hız 100-120 km arası.100 km kadar normal.100 km den sonra zincir ekzoz başlıyor müzik çalmaya,anladınız.yoksa 100 km nin üzerine çıkma fazla titretmiyor motor ama ekzoz degiştirip ve zincir ararlarını sık kontrel edip güzel yaglarsanız fazla titreme yok. he şu da var bu 2009 da biraz daha titreşim azalmış biraz daha kalkışta atak.titreşim diyorsunuz 25-30000 tl lik bmw lerde bile var hemde bundan fazla titreşim inanmazsanız sorun size söylesinler.onlara sorun ca söyle cevap alırsınız güç = titreşim zevki orda
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
.titreşim diyorsunuz 25-30000 tl lik bmw lerde bile var hemde bundan fazla titreşim inanmazsanız sorun size söylesinler.onlara sorun ca söyle cevap alırsınız güç = titreşim zevki orda
Arjantinli abi çok doğru söylemiş
arjantnli dualarımız seninle 180 rtr unutma
ne demek hakancım nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyor apache
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:00 ----------
ama işin doğrusuda bu,gazı verince sanki altında 500 cc motor varmış gibi tork sesi alıyorsun .şu an da bence 150 cc ler içinde en torklu motor TVS gerisi boş,kulak asmayın derim.km 644 rezerve düştü motor tüp taktıracağım bu motora çok yakıyor arkadaşlar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
TAMER abi hani bana verecektin motörünü...Ağlarım amaabi yılbaşında ikramiye çıkarsa sana mötörü hediye edicem söz
Duyumlarıma göre Szman! nickli arkadaşımız çok güzel yağıyormuş...
Kendisine sesleniyorum! Teker videolarını bekliyoruzz
Szman! abiye duyurulur acil tek teker videosu emme apaçii ile
Apache iyi tekere gelen motor teker videolarının çok olması lazım esasında Eski motorum ne güzel az yakardı cebime zararı yoktu..
Titreşimden bahsediyorsunuz rahatsız edici düzeyde değil 1 sene kullandım apache 15000 KM yaptım , şimdi Kawasaki ER-5'ten inince aşırı titreşimli geliyor o yüzden titreşimsiz bir motordan inip Apacheye binerseniz rahatsız edici gelebilir.
oo bende büyük çantada var ,çanta sorun değilde tüp olayı sakat biraz patlar filan aman diyim başkaları taktırsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:09 ----------
şahincim sen kaçırmışın olayı ikramiye çıkarsa herkese 160 RTR benden,ama bilet almadım daha haberin olsun ama benim mötör sinan'a hediye illede siyah diyip duruyor.
teker olayı ayrı zaten hiç değinmiyeceğim ama bir ara bir video çekip bende buraya koysam dicem,sonra motorun fiyatı düşmesin he sizi gidi gazcılar
kardeş nasıl olsun seni sormalı görünmüyorsun çoktandır. motor eh işte can sıkıldıkça sağı solu oynuyoruz işte resimleri eklerim[COLOR="Silver"]
[/QUOTE]
iyi tamer abi sen nasılsın kış sezonu geldı ıkı tekerı bıraz ara verdım :( takılamıyorum fazla o yuzden işler yogun bu aralar en kısa zamanda gorusmek dılegıyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:20 ----------
şahin sen artcı olucan o teker dırek kalkıyo nedense
apache kafa kaldırmaya cok musaıt motor devri ver 6 bıne yavasdan yavasdan denemelerle gör nasıl atıyo ön havaya
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)