TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
29 Ocak 2014, 20:22
ercan41 adlı üyeden alıntı
Kaynağını yapamadım çat pat götüren kaynak makinem tam anlamıyla bozuldu bir arkadaştan kaynak mak. alıcam öyle yapıcam artık deneme yarına kaldı ısıya dayanıklı boya aldım akşam boyayı atar sabaha kadar kurur...
Isıya dayanıklı boyayı eksoz sıcakken atmanız lazım biliyorsunuz dimi eksozu ısıtmak için ben sıcask hava tabancası kullanmıştım
Birde yarın deneme yaptığında sesi nekadar değişti performans nekadar arttı onuda bizimle paylaşırsan sevinirim,
Reklamlar
-
29 Ocak 2014, 23:30
Ön için 28 arkaya 32 basıyorum .Asıl değerler arka maşada yazıyor zincir tarafında
Teşekürler ercan
-
30 Ocak 2014, 01:02
selami abi katı iptal edince muayenede sıkıntı olur mu motosikletler egsoz testine giriyormu
-
30 Ocak 2014, 01:11
Arkadaşlar önceden mutlaka sorulmuştur ama açıkçası bu kadar sayfayı okumaya üşendim motora yeni başlıyorum bu arkadaşın yeni kasasından almak istiyorum. Aldıktan sonra bu motor ne ister ? Yeni başlayan birine sıkıntı yaratır mı(güç olarak değil kullanım, yolda bırakma vs. olarak) ? Bi kıpraşım problemi var diyorlar yeni kasada çözüldü mü o ? Lastiklerin değişmesi gerektiğini biliyorum ona ne önerirsiniz mesela? Benim aklıma bu kadar geldi apache nin ustası sizsiniz uyarıları, tavsiyeleri bekliyorum.
-
30 Ocak 2014, 01:12
drej73 adlı üyeden alıntı
Isıya dayanıklı boyayı eksoz sıcakken atmanız lazım biliyorsunuz dimi eksozu ısıtmak için ben sıcask hava tabancası kullanmıştım
Birde yarın deneme yaptığında sesi nekadar değişti performans nekadar arttı onuda bizimle paylaşırsan sevinirim,
Valla egzos sıcakken atıldıgını bilmiyordum boyayı attım 20 dk içinde kurudu taktım motora bindim geceydi ne alemde bilmiyorum ama kısa gözlemim ses yüzde 7-8 arttı gibi daha pot pot vuruyor .Devirlenmesi hızı deneyemedim
M.balibey adlı üyeden alıntı
selami abi katı iptal edince muayenede sıkıntı olur mu motosikletler egsoz testine giriyormu
Egzosdan çıkarttıgım borunun içini boşaltmak bi hayli zor ondan resimdeki boruyu kaynattım
Motosikletlere egzos muayenesi yapılmıyor bence o parçanın bişey süzeceğide yok
-
30 Ocak 2014, 02:39
M.balibey adlı üyeden alıntı
motora egsoz muayenesi yok korkamayın normal fenni muayene var
ama sen takmışsındır 600 rr akro veya yoşi işte o zaman sıkıntı
ama kat iptali adam anlamaz bile merak etmeyin
-
30 Ocak 2014, 03:35
bu kat iptali o kadar çok yayıldıki sayemizde artık motorlarada egsoz muayenesi gelecek
-
30 Ocak 2014, 10:45
[QUOTE=ercan41;3257189]Valla egzos sıcakken atıldıgını bilmiyordum boyayı attım 20 dk içinde kurudu taktım motora bindim geceydi ne alemde bilmiyorum ama kısa gözlemim ses yüzde 7-8 arttı gibi daha pot pot vuruyor .Devirlenmesi hızı deneyemedim
kardeş bir şey daha sorayım sana ısıya dayanıklı boyayı nereden aldın nekadara aldın marka ne dayanıklımı bunlarıda bizimle paylaşırmısın
-
30 Ocak 2014, 11:19
http://shop.wurth.com.tr/isiyta-daya...400-ml-ral9005[QUOTE=drej73;3257404]
Valla egzos sıcakken atıldıgını bilmiyordum boyayı attım 20 dk içinde kurudu taktım motora bindim geceydi ne alemde bilmiyorum ama kısa gözlemim ses yüzde 7-8 arttı gibi daha pot pot vuruyor .Devirlenmesi hızı deneyemedim
kardeş bir şey daha sorayım sana ısıya dayanıklı boyayı nereden aldın nekadara aldın marka ne dayanıklımı bunlarıda bizimle paylaşırmısın
ısıya dayanıklı en kaliteli boya würth dür dostum. diğerleri 800 derece 600 derece yazıyor ama inanma ısınınca atıyor. würth bizzat denenmiştir hiçbir sorun çıkarmadı. ayrıca egzosuda sıcakken yapmana gerek yok würth de. diğerlerinde varmı bilmiyorum.
-
30 Ocak 2014, 11:53
henkelin ısıya dayanıklı boyası da çok kaliteli. sanırım fiyatı da würthden daha uygundur. akçalıdan uzak dur
-
30 Ocak 2014, 12:25
ısıya dayanıklı en kaliteli boya würth dür dostum. diğerleri 800 derece 600 derece yazıyor ama inanma ısınınca atıyor. würth bizzat denenmiştir hiçbir sorun çıkarmadı. ayrıca egzosuda sıcakken yapmana gerek yok würth de. diğerlerinde varmı bilmiyorum.http://shop.wurth.com.tr/images/prod...rey-boya-r.png[/QUOTE]
peki bu boyayı nerden bulabilirim?
-
30 Ocak 2014, 13:30
ısıya dayanıklı en kaliteli boya würth dür dostum. diğerleri 800 derece 600 derece yazıyor ama inanma ısınınca atıyor. würth bizzat denenmiştir hiçbir sorun çıkarmadı. ayrıca egzosuda sıcakken yapmana gerek yok würth de. diğerlerinde varmı bilmiyorum.
http://shop.wurth.com.tr/images/prod...rey-boya-r.png
peki bu boyayı nerden bulabilirim?[/QUOTE]
sanayide würth satan yerlerden temin edebilirsin yoksa bile getirtirler. yada link paylaştım internetten sipariş edebilirsin.http://shop.wurth.com.tr/isiyta-daya...400-ml-ral9005
-
30 Ocak 2014, 13:47
Kaynağını yapamadım çat pat götüren kaynak makinem tam anlamıyla bozuldu bir arkadaştan kaynak mak. alıcam öyle yapıcam artık deneme yarına kaldı ısıya dayanıklı boya aldım akşam boyayı atar sabaha kadar kurur...
peki bu kesip sonra yerine kaynattığınız yeni borunun çapında farklılık olursa sıkıntı olur mu yoksa siz aynı çapta borumu buldunuz? egsozcularda bu çapta parça boru bulabilirmiyiz?
-
30 Ocak 2014, 15:05
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
-
30 Ocak 2014, 15:30
bencede pulsar iddialı bir rakip olabilir ama önce bir piyasaya çiksin kullanıcılarından bizzat öğreniriz + ve - lerini,
bulsar 200cc apache 150 cc ama bide bajaj'ın 150 ile karşılaştıralım apache'yi
-
30 Ocak 2014, 15:37
ara kasa 2011 2012 tvs si olan arkadaslar lastik almak isteyenler me 22 ön 3 17 arka 3.25 18 210 tl sahibinden comda almak isteyen bölge izmir ben dün aldım bugün geldi 2012 üretim lastikler 6 aydan sonra deidler ama , ihtiyacı olan varsa fiyat uygun.lastik konusu eskiden baya bi sıkıntıydı aklıma geldiniz bilgilendirmek istedim.hayırlı günler herkeze. bu arada elimde tri 780 tiger egsoz var boğazıyla beraber ilgilenen olursa
-
30 Ocak 2014, 16:15
tumasu adlı üyeden alıntı
ara kasa 2011 2012 tvs si olan arkadaslar lastik almak isteyenler me 22 ön 3 17 arka 3.25 18 210 tl sahibinden comda almak isteyen bölge izmir ben dün aldım bugün geldi 2012 üretim lastikler 6 aydan sonra deidler ama , ihtiyacı olan varsa fiyat uygun.lastik konusu eskiden baya bi sıkıntıydı aklıma geldiniz bilgilendirmek istedim.hayırlı günler herkeze. bu arada elimde tri 780 tiger egsoz var boğazıyla beraber ilgilenen olursa
bende dün 3.50-18 / 3.00-17 aldım inşallah pişman olmayacağım bi lastiktir egsoz için ne kadar düşünüyosunuz ?
-
30 Ocak 2014, 16:58
Arkadaşlar,
Fuar davetiyeleriniz geldi. Bana mail atan ve adresini bildiren arkadaşlarıma biletlerini kargo ile gönderiyorum.
bilginiz olsun
-
30 Ocak 2014, 17:22
Hceylann93 adlı üyeden alıntı
peki bu kesip sonra yerine kaynattığınız yeni borunun çapında farklılık olursa sıkıntı olur mu yoksa siz aynı çapta borumu buldunuz? egsozcularda bu çapta parça boru bulabilirmiyiz?
bir oto egzoscusuna gittim kestiğim yer 55mm di 51 lik bulabildim her iki tarafada uygun geldi..
[QUOTE=dolphin_star;3257424]http://shop.wurth.com.tr/isiyta-daya...400-ml-ral9005
http://shop.wurth.com.tr/images/prod...rey-boya-r.png
Boyayı almıştım bide würth arasam gölcükte işim var bizim bu gölcükte hiç bişey yok illa izmite gitmek lazım iyi bişey için
Arkadaşlar Katalitik her ne kadarda sağlam ve tıkamayacak gibide görünse motorun çekişi ve devirlenmesi değişti sesi çok az bişey arttı.Kestiğim yeni boruyu kaynattıgım yer fark edilmiyor bile inceden bakılırsa kaynak izi belli oluyor egzos boyasının aynı rengi boya oldu ısınınca
-
30 Ocak 2014, 17:32
fırsat bulur bulmaz bende yapıcam bu boşaltma işlemini çok merak ediyorum..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)
Bu Konudaki Etiketler