Dün akşam eve işten eve giderken yol üzerindeki bir eksozcuya sorayım dedim şu eksozu kestirme işini, o sırada bir tane şahin var ona bakıyor eksozcu:
Eksozcu: Biraz eksoza vurduktan sonra; Abi eksoz dolmuş, değişmesi lazım.
Şahin sahibi: Nasıl olur ya, 2 ay oldu değiştireli,
Ben orada anladımki bizim eksozcu kekliyecek adam bekliyor, neyse benim yanıma geldi;
Eksozcu: Abi enduroya üyemisin?
Ben: Yok kardeşim ne endurosu, bana bak motora bak öyle bir kılıktamıyız
Eksozcu: Eksoza baktı tamam burası katalizör , kesip bakarız dolmuşmu diye
Ben: Dolduğunu sanmıyorum, şimdiden kestireyim dediydim, o zaman yarın geleyim.
Nedyse ben başka eksozcu bakayım, varmı bildiğiniz fazla kazıkçı olmayan, malesef bu Bursa nın milletinin büyük çoğunluğu böyle kazıkçı oluyor.
Alıntı EmrE_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
atillapasa ben o kadar yazıyı boşuna mı yazdım billur mu geçtin benle
atilla paşa eski apachelerden dir sen bilmezsin
özlemişim forumu. eski dostlara selam.
emre alınma... maksat muhabbet olsun dedim...art niyet yok. çoğu arkadaş farkında zaten...
herkeze tekrar selam. fuar nezaman beyler.. yapın bi organizasyon hep beraber gezelim.. herşeyi benden beklemeyinn...
Arkadaşlar katalizör iptali yapılınca ne gibi değişiklik oluyor. Ses de rahatsız edici bir durum oluyor mu ve ya performansta ?
bu gerçek olabilirmi acaba
yada bu
motorun kaç beygir olduğu önemli değildir direksiyondaki eşşek olduktan sonra
Evet ercan olması gereken de bu zaten
Kat.benim gibi olanlar ateşleme sistemini gözden getirsinler
Birde benzinciyi degistirin
ben opetten alıyordum olsun patlayıp ugraşıcagıma böyle yaptım hiç patlıcak yeri kalmadı
Ercan bu gazla 200 basar herhalde
Kaynağını yapamadım çat pat götüren kaynak makinem tam anlamıyla bozuldu bir arkadaştan kaynak mak. alıcam öyle yapıcam artık deneme yarına kaldı ısıya dayanıklı boya aldım akşam boyayı atar sabaha kadar kurur...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)