nerde TVS ciler.yine arazi olmuşsunuz.tabi motorlarda tık yok sesiniz çıkmıyor .varmı değişik bir apache görsek nasıl olur. yarın yeni yaptıgım gösterge lambalarının resimlerini çekip sizlerle paylaşayım bakalım nasıl bulacaksınız. bu arada km 3350 oldu.benden satılık kelepir 3400 türk lirası. hepinize kazasız belasız hafta sonları dilerim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
iyi akşamlar apache ciler.kar geliyormuş aman dikkat.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
hooop gençler nerelerdesiniz bakim
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Vallaha ben 100 lerce kez 15 dk kullandım ama senın kadar şikayet etmedim Hatta gezilerde tekirdağ, silivri,kıyıköye gittim ama sen daha önceden goldwing filan kullanıyorsan ozaman apachenın tıtresımı senı bu kadar etkilemiş olabilir alın kardesım apache sorunsuz tamer abının ılk motoruda apacheydı saatı ıkıncıyıde apache aldı 160 kıt taktırdı. sorun olsa alırmıydı tıtresım var yok degıl el ayak uyusmuyo
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN ey cemaati Müslimin
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
=Szman!;1904060]tamer abi nasıl bir değişiklik bu :D[/QUOTE]
kardeş nasıl olsun seni sormalı görünmüyorsun çoktandır. motor eh işte can sıkıldıkça sağı solu oynuyoruz işte resimleri eklerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:55 ----------
[URL = http://img94.imageshack.us/i/hale062.jpg/] [IMG] [/ img] [/ URL http://img94.imageshack.us/img94/4149/hale062.jpg]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:19 ----------[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:23 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:40 ----------
idare eder dimi arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 ----------
şimdilik bukadar arkadaşlar sizleride bekleriz
Bekleme bizi gelmiyoz
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Arjantinli69 abim TVS Süpper ya.. Ben de TVS alınca yanına geleyim de tabi istersen benimkine de bişiler yapalım ;) Arkadaş olarak ekliorm..
şimdi 2500 e temiz bir 2007 ve ya 2008 bulursun ama daha üstü zor
sıfırı 4000-4150 plaka noter hariç ama temiz sorunsuz bir motor almanı tavsiye ederim
oyyyy 56 şavrole gibi olmuş beh ALLAH nazardan saklasın bak helalınden 3 bın verırdım ama işte içimde apaçi hevesi yok birader ama senın motorda heveslendırıyor tabiiii
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)