Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Alıntı BROICER adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hangisi ki o link var mı bakalım ama tiger olmasın beaa çok pahalı o
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...eferences=true
    bu kardeşim

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1347.html
    burada motorda nasıl durduğuna bakabilirsin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BROICER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 rtr150- 2016 cb500f
    sağolasın Emre tam benlik işlem olmuş önümüzde ki aya ben bunu listemin başına alayım motoru satmadan evvel şöyle bi güzel sesini dinlemeden vermiyim motoru

ronnytechno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 2013 Yeşil-Siyah
    Selam arkadaşlar şumuydu bumuydu derken bende dün gece 2013 sıfır yeşil bi apache alarak aranıza katıldım.Akşam saat 7 de bayiden motoru aldığımız için faturasını alamadık. Bayi maliyeye ötv yatırıp öyle fatura kesiceğileceğini söyledi ve p.tesi kargo yapçak bana evrakları ve plakayı falan çıkartıcam . Şu an polis durdurur sıkıntı çıkar diye gezemiyorum. Fatura geldikten sonra kullanmaya başlıcam Allah ın izniyle.İlk intiba 52 km ilçeden yol geldik akşam dı ve aydınlatması falan gayet hoşuma gitti. onun harıcınde performansı beklentilerimin üzerinde :D

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Alıntı ronnytechno adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar şumuydu bumuydu derken bende dün gece 2013 sıfır yeşil bi apache alarak aranıza katıldım.Akşam saat 7 de bayiden motoru aldığımız için faturasını alamadık. Bayi maliyeye ötv yatırıp öyle fatura kesiceğileceğini söyledi ve p.tesi kargo yapçak bana evrakları ve plakayı falan çıkartıcam . Şu an polis durdurur sıkıntı çıkar diye gezemiyorum. Fatura geldikten sonra kullanmaya başlıcam Allah ın izniyle.İlk intiba 52 km ilçeden yol geldik akşam dı ve aydınlatması falan gayet hoşuma gitti. onun harıcınde performansı beklentilerimin üzerinde :D
    hayırlı olsun kardeşim,hoş geldin apache ailesine kaça aldın ?

İzmirden apache sini satan yok mu? 2012 ve üstü temiz.

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzmirden apache sini satan yok mu? 2012 ve üstü temiz.
    İstanbulda olsan satardım

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Hayırlı olsun kazasız belasız, aramıza hoşgeldin
    Yeni Kasa Yeşil Siyah Apache candır

Motosikleti
    Alıntı EmrE_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kardeşim,hoş geldin apache ailesine kaça aldın ?
    Eyvallah arkadaşım saolasın. 5190 liraya aldım

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache

Kardeş hayirli olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmaya nasip etsin
    Bu arada rodaji unutma kitapcikta ne yapman gerektiği yazmakta aynen uygula pişman olmazsin
    rumelian bunu beğendi.

Motosikleti
    Eyvallah selo .kendim mekanik işiyle uğrasıyorum ve motor bölümü mezunuyum . eski motorumu da sıfır almıştım rodajını itina ile yaptım . ilgin için teşekürler .

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------

Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız, aramıza hoşgeldin
    Yeni Kasa Yeşil Siyah Apache candır
    teşekürler tsubasa :D
    Tsubasa bunu beğendi.

Hceylann93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE 150 RTR
    arkadaşlar bu yağ filtresini elle sökebilirmiyiz yağ filtresi sökme aparatının bi esprisi varmı ihtiyaç varmı yada?

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Hceylann93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu yağ filtresini elle sökebilirmiyiz yağ filtresi sökme aparatının bi esprisi varmı ihtiyaç varmı yada?
    apachede lokma takımın varsa filtre aparatına gerek yok kapağını 8 lokma ile açtın mı elinle alabilirsin filtreyi o aparat için bu tarz filtre olması gerek:
    http://marmara.all.biz/araba-yag-filtresi-g204297

Hceylann93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE 150 RTR
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apachede lokma takımın varsa filtre aparatına gerek yok kapağını 8 lokma ile açtın mı elinle alabilirsin filtreyi o aparat için bu tarz filtre olması gerek:
    http://marmara.all.biz/araba-yag-filtresi-g204297
    teşekkürler

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş hayirli olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmaya nasip etsin
    Bu arada rodaji unutma kitapcikta ne yapman gerektiği yazmakta aynen uygula pişman olmazsin
    Kardesim, seni arayamadim. cunku acikogrtim sinavlari var bu hafta sonu . Benimde bitiremedigim ikinci universite bolumum var. Motor yatista anlayacagin. Cuma gunu egzozcu ustanin dukkaninin onunden gectim. Baya yogundu icerisi. Yarin sinav donusu egzoz borusunu cekicleyecegim. Bakalim bende sizdeki gibi dolu bolum varmi?
    .
    Cuma gunu halen icinde castrol magnatec 10/40 yag olan (eski ustam #%#{^+!!!) motoruma son anda 10 liraya cimrilik ettigim icin Ipone fullforce katana 10/50 aldim. 1 litresi 42 tl. Esas niyet motul 300v idi. Bakalim isininca sanzimanin sapitmasi durumunu cozecek mi?
    .
    Son olarak burayada yazayim kendisini de arayacagim @Mukureis Allah razi olsun. Senden aldigim parca (yag bosaltma tapasi ve ucgen cercevesi) ise yaradi. Cok da sıkıstirdim. Damla sizma yok. Tesekkurler. Eski parcayi sakliyorum. Bir bulusmada sana verecegim.

Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    Arkadaşlar bende aranıza katılmayı düşünüyorum ama bütçe biraz düşük ikinci el bakıyorum. Bu ilandaki nasıldır? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41689125/detay

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı droctopus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende aranıza katılmayı düşünüyorum ama bütçe biraz düşük ikinci el bakıyorum. Bu ilandaki nasıldır? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41689125/detay
    merhabalar,
    bu paralara alınabilinecek en iyi motosiklettir fiyat/performans olarak bakıldıgında.
    alabiliyorsan yeni kasa al, yoksa eski kasa sıfır ikinci el filan her türlü memnun eder.

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Alıntı droctopus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fiyat normal.düşükte değil,yüksekte değil.küçük bi pazarlık var demiş. 3bine alırsan dadından yinmez ;)

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    Alıntı rumelian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardesim, seni arayamadim. cunku acikogrtim sinavlari var bu hafta sonu . Benimde bitiremedigim ikinci universite bolumum var. Motor yatista anlayacagin. Cuma gunu egzozcu ustanin dukkaninin onunden gectim. Baya yogundu icerisi. Yarin sinav donusu egzoz borusunu cekicleyecegim. Bakalim bende sizdeki gibi dolu bolum varmi?
    .
    Cuma gunu halen icinde castrol magnatec 10/40 yag olan (eski ustam #%#{^+!!!) motoruma son anda 10 liraya cimrilik ettigim icin Ipone fullforce katana 10/50 aldim. 1 litresi 42 tl. Esas niyet motul 300v idi. Bakalim isininca sanzimanin sapitmasi durumunu cozecek mi?
    .
    Son olarak burayada yazayim kendisini de arayacagim @Mukureis Allah razi olsun. Senden aldigim parca (yag bosaltma tapasi ve ucgen cercevesi) ise yaradi. Cok da sıkıstirdim. Damla sizma yok. Tesekkurler. Eski parcayi sakliyorum. Bir bulusmada sana verecegim.

yeri biliyorsan oraya git Ahmet i bul benim göonderdiğimi selamımı söyle
    hatta gitmeden beni ara bende onu ararım arkadaş yolluyorum işini hallet yabancı değil derim sana hertürlü yardımcı olur merak etme
    rumelian bunu beğendi.

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeri biliyorsan oraya git Ahmet i bul benim göonderdiğimi selamımı söyle
    hatta gitmeden beni ara bende onu ararım arkadaş yolluyorum işini hallet yabancı değil derim sana hertürlü yardımcı olur merak etme
    selami abi hepsinde mi o malzemeden var zannedersem adamlar karton tarzı bişeyin içine cam elyafı doldurmuşlar
    rumelian bunu beğendi.

dolphin_star - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 kırmızı
    Alıntı Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    izmir mi? yazmışsınız ama yeni kasanın fiyatına vurgumu yapıyosunuz anlamadım..
    hayır dostum motorlar alanyada. Motorların ikiside çok temiz ustanı al öyle gel o derece motorlar. yeşil olan hatta okadar yeniki kılcaz çizik bile yok daha onu demek istedim. ikiside yağmur çamur görmüyor kapalı garajda çekili

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler