TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Ocak 2014, 22:20
BROICER adlı üyeden alıntı
hangisi ki o
link var mı bakalım ama tiger olmasın beaa çok pahalı o
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...eferences=true
bu kardeşim
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ligi-1347.html
burada motorda nasıl durduğuna bakabilirsin.
Reklamlar
-
24 Ocak 2014, 22:33
sağolasın Emre tam benlik işlem olmuş önümüzde ki aya ben bunu listemin başına alayım motoru satmadan evvel şöyle bi güzel sesini dinlemeden vermiyim motoru
-
25 Ocak 2014, 17:11
Selam arkadaşlar şumuydu bumuydu derken bende dün gece 2013 sıfır yeşil bi apache alarak aranıza katıldım.Akşam saat 7 de bayiden motoru aldığımız için faturasını alamadık. Bayi maliyeye ötv yatırıp öyle fatura kesiceğileceğini söyledi ve p.tesi kargo yapçak bana evrakları ve plakayı falan çıkartıcam . Şu an polis durdurur sıkıntı çıkar diye gezemiyorum. Fatura geldikten sonra kullanmaya başlıcam Allah ın izniyle.İlk intiba 52 km ilçeden yol geldik akşam dı ve aydınlatması falan gayet hoşuma gitti. onun harıcınde performansı beklentilerimin üzerinde :D
-
25 Ocak 2014, 17:18
ronnytechno adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar şumuydu bumuydu derken bende dün gece 2013 sıfır yeşil bi apache alarak aranıza katıldım.Akşam saat 7 de bayiden motoru aldığımız için faturasını alamadık. Bayi maliyeye ötv yatırıp öyle fatura kesiceğileceğini söyledi ve p.tesi kargo yapçak bana evrakları ve plakayı falan çıkartıcam . Şu an polis durdurur sıkıntı çıkar diye gezemiyorum. Fatura geldikten sonra kullanmaya başlıcam Allah ın izniyle.İlk intiba 52 km ilçeden yol geldik akşam dı ve aydınlatması falan gayet hoşuma gitti. onun harıcınde performansı beklentilerimin üzerinde :D
hayırlı olsun kardeşim,hoş geldin apache ailesine kaça aldın ?
-
25 Ocak 2014, 17:56
İzmirden apache sini satan yok mu? 2012 ve üstü temiz.
-
25 Ocak 2014, 19:39
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
İzmirden apache sini satan yok mu? 2012 ve üstü temiz.
İstanbulda olsan satardım
-
25 Ocak 2014, 20:03
Hayırlı olsun kazasız belasız, aramıza hoşgeldin
Yeni Kasa Yeşil Siyah Apache candır
-
25 Ocak 2014, 21:15
EmrE_09 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun kardeşim,hoş geldin apache ailesine
kaça aldın ?
Eyvallah arkadaşım saolasın. 5190 liraya aldım
-
25 Ocak 2014, 21:16
Kardeş hayirli olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmaya nasip etsin
Bu arada rodaji unutma kitapcikta ne yapman gerektiği yazmakta aynen uygula pişman olmazsin
-
25 Ocak 2014, 21:22
Eyvallah selo .kendim mekanik işiyle uğrasıyorum ve motor bölümü mezunuyum . eski motorumu da sıfır almıştım rodajını itina ile yaptım . ilgin için teşekürler .
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:19 ----------
Tsubasa adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun kazasız belasız, aramıza hoşgeldin
Yeni Kasa Yeşil Siyah Apache candır
teşekürler tsubasa :D
-
25 Ocak 2014, 22:39
arkadaşlar bu yağ filtresini elle sökebilirmiyiz yağ filtresi sökme aparatının bi esprisi varmı ihtiyaç varmı yada?
-
25 Ocak 2014, 23:11
Hceylann93 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu yağ filtresini elle sökebilirmiyiz yağ filtresi sökme aparatının bi esprisi varmı ihtiyaç varmı yada?
apachede lokma takımın varsa filtre aparatına gerek yok kapağını 8 lokma ile açtın mı elinle alabilirsin filtreyi o aparat için bu tarz filtre olması gerek:
http://marmara.all.biz/araba-yag-filtresi-g204297
-
25 Ocak 2014, 23:48
M.balibey adlı üyeden alıntı
teşekkürler
-
25 Ocak 2014, 23:52
selo9115 adlı üyeden alıntı
Kardeş hayirli olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmaya nasip etsin
Bu arada rodaji unutma kitapcikta ne yapman gerektiği yazmakta aynen uygula pişman olmazsin
Kardesim, seni arayamadim. cunku acikogrtim sinavlari var bu hafta sonu . Benimde bitiremedigim ikinci universite bolumum var. Motor yatista anlayacagin. Cuma gunu egzozcu ustanin dukkaninin onunden gectim. Baya yogundu icerisi. Yarin sinav donusu egzoz borusunu cekicleyecegim. Bakalim bende sizdeki gibi dolu bolum varmi?
.
Cuma gunu halen icinde castrol magnatec 10/40 yag olan (eski ustam #%#{^+!!!) motoruma son anda 10 liraya cimrilik ettigim icin Ipone fullforce katana 10/50 aldim. 1 litresi 42 tl. Esas niyet motul 300v idi. Bakalim isininca sanzimanin sapitmasi durumunu cozecek mi?
.
Son olarak burayada yazayim kendisini de arayacagim @Mukureis Allah razi olsun. Senden aldigim parca (yag bosaltma tapasi ve ucgen cercevesi) ise yaradi. Cok da sıkıstirdim. Damla sizma yok. Tesekkurler. Eski parcayi sakliyorum. Bir bulusmada sana verecegim.
-
26 Ocak 2014, 00:34
Arkadaşlar bende aranıza katılmayı düşünüyorum ama bütçe biraz düşük ikinci el bakıyorum. Bu ilandaki nasıldır? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41689125/detay
-
26 Ocak 2014, 00:39
droctopus adlı üyeden alıntı
merhabalar,
bu paralara alınabilinecek en iyi motosiklettir fiyat/performans olarak bakıldıgında.
alabiliyorsan yeni kasa al, yoksa eski kasa sıfır ikinci el filan her türlü memnun eder.
-
26 Ocak 2014, 01:10
droctopus adlı üyeden alıntı
fiyat normal.düşükte değil,yüksekte değil.küçük bi pazarlık var demiş. 3bine alırsan dadından yinmez ;)
-
26 Ocak 2014, 02:40
rumelian adlı üyeden alıntı
Kardesim, seni arayamadim. cunku acikogrtim sinavlari var bu hafta sonu . Benimde bitiremedigim ikinci universite bolumum var. Motor yatista anlayacagin. Cuma gunu egzozcu ustanin dukkaninin onunden gectim. Baya yogundu icerisi. Yarin sinav donusu egzoz borusunu cekicleyecegim. Bakalim bende sizdeki gibi dolu bolum varmi?
.
Cuma gunu halen icinde castrol magnatec 10/40 yag olan (eski ustam #%#{^+!!!) motoruma son anda 10 liraya cimrilik ettigim icin Ipone fullforce katana 10/50 aldim. 1 litresi 42 tl. Esas niyet motul 300v idi. Bakalim isininca sanzimanin sapitmasi durumunu cozecek mi?
.
Son olarak burayada yazayim kendisini de arayacagim @Mukureis Allah razi olsun. Senden aldigim parca (yag bosaltma tapasi ve ucgen cercevesi) ise yaradi. Cok da sıkıstirdim. Damla sizma yok. Tesekkurler. Eski parcayi sakliyorum. Bir bulusmada sana verecegim.
yeri biliyorsan oraya git Ahmet i bul benim göonderdiğimi selamımı söyle
hatta gitmeden beni ara bende onu ararım arkadaş yolluyorum işini hallet yabancı değil derim sana hertürlü yardımcı olur merak etme
-
26 Ocak 2014, 03:20
selo9115 adlı üyeden alıntı
yeri biliyorsan oraya git Ahmet i bul benim göonderdiğimi selamımı söyle
hatta gitmeden beni ara bende onu ararım arkadaş yolluyorum işini hallet yabancı değil derim sana hertürlü yardımcı olur merak etme
selami abi hepsinde mi o malzemeden var zannedersem adamlar karton tarzı bişeyin içine cam elyafı doldurmuşlar
-
26 Ocak 2014, 03:48
Uykusuzcorap adlı üyeden alıntı
izmir mi? yazmışsınız ama yeni kasanın fiyatına vurgumu yapıyosunuz anlamadım..
hayır dostum motorlar alanyada. Motorların ikiside çok temiz ustanı al öyle gel o derece motorlar. yeşil olan hatta okadar yeniki kılcaz çizik bile yok daha onu demek istedim. ikiside yağmur çamur görmüyor kapalı garajda çekili
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler