Bu egzozdan bende almayı düşünüyorum.Hocam egzoz susturuculu hali nasıl ses çok çıkıyormu rahatsız edicek şekildemi.Benim egzoz içi dagılmış.Ben Bu egzoz tümden satılıyor borusuyla birlikte alıcam
Bu egzozdan bende almayı düşünüyorum.Hocam egzoz susturuculu hali nasıl ses çok çıkıyormu rahatsız edicek şekildemi.Benim egzoz içi dagılmış.Ben Bu egzoz tümden satılıyor borusuyla birlikte alıcam
bu egsoz paylaşımı çok iyi oldu çok teşekkürler bende yaptırayım egsoz sesinden memnunum motorun ama malum 2011 model motor tahmin bile edemiyorum benimkinin egsozunun içini bizimkilerde tam işaretlediğiniz yerin üstünde böyle kapak gibi birşey var onu söküp ordan keseceğiz değil mi? benim motor ışıklarda boşta dururken rolanti bazen 2bini geçiyordu falan geziniyordu ama son zamanlardada yapmamaya başladı bundan olabilir mi sebebi?
Kadikoye giderken ara beni tarif edeyim yada bende gelirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Seninki daha çok karbüratörler alakalu diye düşünüyorum
Ayarsiz calisiyor gibi temizlettir duzelecektir büyük ihtimal.
A.peyza plastiklerden çok memnunum ben ya kimse beğenmiyor ama ben daha kaydirmayi beceremedim
motorun çalışmasında falan hiç sıkıntı yok sabahları bile tek marşta çalıştırıyordum burdada okuudum bir daha ayar tutturuamadık falan diye bundan korkuyorum bulunduğum il kayseri o yüzden apache yi bilen bile yoktur belki karbüratör temizlik derken biraz bahsedebilirmisiniz acaba?
birde ekstra olarak alırken motoru hiç bakmamıştım fakat hava filtresinin 4te1inden biraz daha az kısmı yırtılmış yok bundanda olabilir mi? biraz acemiyim ilk motorum sorular için kusura bakmayın
2.el aldıgını bilmiyordum ama benimkide 5000 e geldi acaba içi bu durumdamıdır sırf onu ögrenmek için açmak isterim ,ama motorun gidişatında daha bir değişiklik olmadı 10bin bakımına doğru bir el atarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------
Herkez resimlere boğdu bizi bende eksik kalmıyım salı günü gittiğimiz bolu gezisinden görüşlerim tvs ve cbf arasında kalanlara tavsiyem cbf e bulaşmayın bile yolda bir türlü ayak uydurupta bizle gelemiyor.
Cbf in bayır aşagı gördü son sürat 128 düzde 118 yaptı.
Ben düzde 133 yaptım ,
Işıklardan cbr la kalktık kaç sefer son sürate kadar denedik ben öndeydim hep...
son süratte cbr la aramızda fark yok ama 0 dan kalkıp uzarsak Tvs önde oluyor.Bilmiyorum belki cbr 2500 kmde benim motor 5200 de daha tam açılmamış olabilir cbr ama içlerinde en bıçkın baskın olan Tvs di...KAT iptalide yapsak artık 250 ye kafa tutarım artık
toplamda 386 km yol gittik Cbf 55 liralık benzin yaktı Cbr 50 lira yedi benim motorda 40 lira yaktı...
Valla dostum simdi buradan ne anlatsam boş senin bi servise gitmen lazim yakınlarda cevre iller de yokmu yetkili servis onların bakmasi daha iyi olur buradan bakmadan görmeden bisey diyemem
Ama kisaca sunlari kontrol ve değiştir
Buji
Buji piposu ve kablosu
Hava filtresi ve de benzincini
Karbüratör temizliği
Anlasilan senin yapacagin bisey değil
Komple sokulup içini temizleyip hava v.s ile
Diyaframi iğneyi kontrol edip temizleyip
Tekrar toplayip takarak temizliği yapmak gerekir
sen bana denk gelmemıssın daha
www.erkakurye.com
onu test ettık zaten kanka tvs yı ben kullandım bıde bılıyosun ama 100 den sonra delerım acımam yagım geldı kanka ıpone seklı sıkır sıkır olacak makına gergın nasıl ama bıde sey vardı deli fişek yok neydı zıpkın gıbı dahada aklıma gelmedı dur sahıbındene bakayım ergenlerın ılanlarına hehehe
www.erkakurye.com
bu zincir ayarı nasıl olmalı bende biraz bol gibi birde motoru öne doğru iterketen kıtır kıtır yapıyor
5200e yeni kasalardan alıcam ama kafamda soru işarrtleri var ilk motorum olucak ybr cbr değermi acaba onlara kıyasla
2.el almak istemiyorum yanları alrep gibi görünümü olanlar yeni kasa sanırım yesili düsünüyorum5200sitedeki fiyati
Arkadaşlar çok sevdiğim motorumu satıyorum cc yükseltmek için ilgilenenlere duyurulur.
Sahibinden Linki
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)