Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Rider95 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F
    Bu egzozdan bende almayı düşünüyorum.Hocam egzoz susturuculu hali nasıl ses çok çıkıyormu rahatsız edicek şekildemi.Benim egzoz içi dagılmış.Ben Bu egzoz tümden satılıyor borusuyla birlikte alıcam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Felis Leo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katalizörde ne menem şey acaba bence orası daha çok ön susturucu gibi bir şey
    euro3 için ne buldularsa tıkmışlar katalitik konvertör seramik olur aslında fotodaki etrafına karton sarılmış cam elyafı gibi

Hceylann93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE 150 RTR
    bu egsoz paylaşımı çok iyi oldu çok teşekkürler bende yaptırayım egsoz sesinden memnunum motorun ama malum 2011 model motor tahmin bile edemiyorum benimkinin egsozunun içini bizimkilerde tam işaretlediğiniz yerin üstünde böyle kapak gibi birşey var onu söküp ordan keseceğiz değil mi? benim motor ışıklarda boşta dururken rolanti bazen 2bini geçiyordu falan geziniyordu ama son zamanlardada yapmamaya başladı bundan olabilir mi sebebi?

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    Alıntı rumelian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sagol, cumartesi guzel olurdu ama Yarin Kadikoye gidiyorum yag alicam, canta bakacagim. İnternette baktim yumurtaci abdibey caddesi uzerindeymis galiba dogru mu? Yarin tamir bakim isini bitirebilirsem cumartesi yarim gun calisacagim. Pazarda sureyim su aleti. Yarin halledemezsem seni ararim. Cumartesi birlikte gideriz.

Kadikoye giderken ara beni tarif edeyim yada bende gelirim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------

Alıntı Hceylann93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu egsoz paylaşımı çok iyi oldu çok teşekkürler bende yaptırayım egsoz sesinden memnunum motorun ama malum 2011 model motor tahmin bile edemiyorum benimkinin egsozunun içini bizimkilerde tam işaretlediğiniz yerin üstünde böyle kapak gibi birşey var onu söküp ordan keseceğiz değil mi? benim motor ışıklarda boşta dururken rolanti bazen 2bini geçiyordu falan geziniyordu ama son zamanlardada yapmamaya başladı bundan olabilir mi sebebi?

Seninki daha çok karbüratörler alakalu diye düşünüyorum
    Ayarsiz calisiyor gibi temizlettir duzelecektir büyük ihtimal.

A.peyza plastiklerden çok memnunum ben ya kimse beğenmiyor ama ben daha kaydirmayi beceremedim

Hceylann93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 TVS APACHE 150 RTR
    motorun çalışmasında falan hiç sıkıntı yok sabahları bile tek marşta çalıştırıyordum burdada okuudum bir daha ayar tutturuamadık falan diye bundan korkuyorum bulunduğum il kayseri o yüzden apache yi bilen bile yoktur belki karbüratör temizlik derken biraz bahsedebilirmisiniz acaba?
    birde ekstra olarak alırken motoru hiç bakmamıştım fakat hava filtresinin 4te1inden biraz daha az kısmı yırtılmış yok bundanda olabilir mi? biraz acemiyim ilk motorum sorular için kusura bakmayın

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ercan biliyosun motoru sıfır almadım 5000 de
    zaten gidişinde bi anormallik hissetmiştim alt devirler ölü ve geç devirleniyordu
    zaten şhark egsoz alıp takacaktım ve söküp taktık birde ne görelim kat. dağılmış egsozcu ateşleme ile alakalı ve ya benzinden dolayı
    kat bu dağilmıştır dedi
    neyseki erken uyanmışım yoksa şişme yapar subablara vururdu al başına bela sonra

bu arada şhark egsoz on numara sesi çok güzel ve tok
    yani tigere 350-400 tl verilmez bence çok gereksiz
    haa şhark çok kafa ütülüyor derseniz susturucusu var onu takınca bildiğin tiger oluyor
    2.el aldıgını bilmiyordum ama benimkide 5000 e geldi acaba içi bu durumdamıdır sırf onu ögrenmek için açmak isterim ,ama motorun gidişatında daha bir değişiklik olmadı 10bin bakımına doğru bir el atarım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:53 ----------

Herkez resimlere boğdu bizi bende eksik kalmıyım salı günü gittiğimiz bolu gezisinden görüşlerim tvs ve cbf arasında kalanlara tavsiyem cbf e bulaşmayın bile yolda bir türlü ayak uydurupta bizle gelemiyor.

Cbf in bayır aşagı gördü son sürat 128 düzde 118 yaptı.
    Ben düzde 133 yaptım ,
    Işıklardan cbr la kalktık kaç sefer son sürate kadar denedik ben öndeydim hep...
    son süratte cbr la aramızda fark yok ama 0 dan kalkıp uzarsak Tvs önde oluyor.Bilmiyorum belki cbr 2500 kmde benim motor 5200 de daha tam açılmamış olabilir cbr ama içlerinde en bıçkın baskın olan Tvs di...KAT iptalide yapsak artık 250 ye kafa tutarım artık
    toplamda 386 km yol gittik Cbf 55 liralık benzin yaktı Cbr 50 lira yedi benim motorda 40 lira yaktı...

selo9115 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı Hceylann93 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Valla dostum simdi buradan ne anlatsam boş senin bi servise gitmen lazim yakınlarda cevre iller de yokmu yetkili servis onların bakmasi daha iyi olur buradan bakmadan görmeden bisey diyemem
    Ama kisaca sunlari kontrol ve değiştir
    Buji
    Buji piposu ve kablosu
    Hava filtresi ve de benzincini
    Karbüratör temizliği
    Anlasilan senin yapacagin bisey değil
    Komple sokulup içini temizleyip hava v.s ile
    Diyaframi iğneyi kontrol edip temizleyip

Tekrar toplayip takarak temizliği yapmak gerekir

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    sen bana denk gelmemıssın daha
    ercan41 ve sbr bunu beğendiler.
    www.erkakurye.com

Motosikleti
    Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen bana denk gelmemıssın daha

Knka sunu kabullen artik
    Kalkista apacheyi yiyemezsin

Ama ne var 100 km sen sonra uzar gidersin o da ayri
    sbr bunu beğendi.

Motosikleti
    onu test ettık zaten kanka tvs yı ben kullandım bıde bılıyosun ama 100 den sonra delerım acımam yagım geldı kanka ıpone seklı sıkır sıkır olacak makına gergın nasıl ama bıde sey vardı deli fişek yok neydı zıpkın gıbı dahada aklıma gelmedı dur sahıbındene bakayım ergenlerın ılanlarına hehehe
    M.balibey ve selo9115 bunu beğendiler.
    www.erkakurye.com

bu zincir ayarı nasıl olmalı bende biraz bol gibi birde motoru öne doğru iterketen kıtır kıtır yapıyor

EmrE_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    forumumuzu birazda biz süsleyelim sarışın hatunumla

selo9115, merze08 ve ronnytechno bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu zincir ayarı nasıl olmalı bende biraz bol gibi birde motoru öne doğru iterketen kıtır kıtır yapıyor
    cok gergın demek o gevset bıraz
    M.balibey bunu beğendi.
    www.erkakurye.com

5200e yeni kasalardan alıcam ama kafamda soru işarrtleri var ilk motorum olucak ybr cbr değermi acaba onlara kıyasla

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Alıntı BakPolisAmca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5200e yeni kasalardan alıcam ama kafamda soru işarrtleri var ilk motorum olucak ybr cbr değermi acaba onlara kıyasla
    eğer bütçen el veriyorsa yeni kasa,bütçeni zorluyorsa eski kasa. ama her türlü APACHEEEE değer dostum değer.alayına değer.bütçen cbr 125 i kaldırabiliyorsa o da tercihlerin içinde olabilir ama cbf ymiş,ybr ymiş geç onları...

2.el almak istemiyorum yanları alrep gibi görünümü olanlar yeni kasa sanırım yesili düsünüyorum5200sitedeki fiyati

Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Alıntı BakPolisAmca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2.el almak istemiyorum yanları alrep gibi görünümü olanlar yeni kasa sanırım yesili düsünüyorum5200sitedeki fiyati
    o kasada yeşilin,bu kasadada sarının hastasıyım hiç düşünmeden alabilirsin dostum,pişman olmazsın. aramıza hoş geldin şimdiden ;)

Alıntı ERROR88 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok gergın demek o gevset bıraz
    bir çizgi gevşeteyim o zaman teşekkür ederim erol abi

Motosikleti
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çağatay KITIR KITIR yapiyorsa gergin demektir inazumadan biliyorum bende bikere çok vermiştim kitir kitir yapiordu
    az biraz gevset düzelir bu şekilde binme ama zinciri dişlileri yersin ;)
    M.balibey bunu beğendi.

mehmet_gemli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apach - SYM Wolf - Bajaj Dominar 400 (2023)
    Arkadaşlar çok sevdiğim motorumu satıyorum cc yükseltmek için ilgilenenlere duyurulur.

Sahibinden Linki

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)

Bu Konudaki Etiketler