TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
09 Aralık 2009, 13:07
ferhatdm adlı üyeden alıntı
bak bende apachi oldum arabaları kırıyorum artık
aman kardeşim dıkkat et arabalar pamuk şekeri değil onların kaportası var bızımse kaportamız kendımız
Reklamlar
-
09 Aralık 2009, 14:05
davids adlı üyeden alıntı
sen o apache yi ver bana,ben sana an 125 vereyim.üstüne parada da anlaşalım.benim vitesli bir motorum olsun.seninde kaliteli bir scooterın 500 cc motor alacaksan bunuda satmak zorunda kalmazsın.şehir içi içinde bundan iyisi zaten yok scooter olarak.en az iki senede masraf yapmazsın.herşeyi yeni değişti.kesinlikle çok temiz.kefilim motora.uyarsa görüşelim.
scootor a binince en az 250 cc maxi scootor olmalı.gerisi ufak kalıyor. + vitesli bir 150 cc motor scootor dan daha az yakıyor.km de 85 krş.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
10 Aralık 2009, 20:04
-
11 Aralık 2009, 12:18
günaydın apaciciler.hayırlı cumalar
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
11 Aralık 2009, 12:26
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
valla imrendım aga yokki bizim motorun başlığı pıonner ciler desem şimdi ne kadar koloncu var onlar cıkar
-
11 Aralık 2009, 12:37
eyvallah cümleten hayırlı cumalar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------
askon adlı üyeden alıntı
aman kardeşim dıkkat et arabalar pamuk şekeri değil onların kaportası var bızımse kaportamız kendımız
haklısın bizimde yüregimiz var
-
12 Aralık 2009, 11:27
GHOST RİDER
-
13 Aralık 2009, 20:31
iyi akşamlar tvc ciler.kazasız belasız sürüşler dilerim.havalara dikkat
GHOST RİDER
-
14 Aralık 2009, 00:18
[B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]
İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN
-
14 Aralık 2009, 10:29
Günaydınnnnnnnn
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
14 Aralık 2009, 10:38
apaçinin kalıtesını ve yakıttaki cimriliğini daha cok ınsana duyurmak için apaçi üreten yetkılılerın sponsorluğunda 20 gun turkıye turu yapacak 38 yaşlarında bu yaşı şart koşmalarının sebebi apaçinin yormadığını kanıtlamak olsa gerekdüzenleyecekler ve karşılığında sürücüye verdıklerı apaçiyi hedıye olarak verecekler güzel bır teklif değilmi arkadaşlar bencede guzel ama yok işte böyle teklıf yapacak sorun burda hepinize ıyı haftalar
-
14 Aralık 2009, 12:34
GHOST RİDER
-
14 Aralık 2009, 19:49
3 bin lira için kaç ay evinde uzak kalcan oda var
-
14 Aralık 2009, 20:02
günaydın arkadaşlar,yolunuz açık olsun.
abi kalite ve yakıtta cimrilik okey de bırak yirmi günü 2 saat durmadan üzerinde dursan motorun ağrımadık yerin kalmaz
inan bana.bir değil 10 tane apache verseler yine denemem benim canım kıymetli
ama sana tavsiye ederim geleceğin tvs cisi
aynen katılıyorum kardeşime
-
16 Aralık 2009, 23:11
Apache'niz UÇACAK !!!
Tvs Apache için performans egzozu yaptık. 2 parçadan oluşan egzozumuzun tüp kısmı komple paslanmaz kromdandır. İç sistemi büyük makinelerde kullanılan meşhur egzozlarla aynı sistemdir. Tok ve sağlam bi sesi olan egzoz çok yüksek devirlerde yırtıcı olabilir. Fabrika egzozundan çok daha hafiftir. Motoru rahatlatır. %100 yerli imalat olup, sağlam ve garantilidir. 2 parçalı yapısı sayesinde tüp kısmı ileride değiştirilebilir. Ve apache'nin son süratini 10-15 km. arttırır!
omerglr@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.
-
16 Aralık 2009, 23:21
omerglr adlı üyeden alıntı
Tvs Apache için performans egzozu yaptık. 2 parçadan oluşan egzozumuzun tüp kısmı komple paslanmaz kromdandır. İç sistemi büyük makinelerde kullanılan meşhur egzozlarla aynı sistemdir. Tok ve sağlam bi sesi olan egzoz çok yüksek devirlerde yırtıcı olabilir. Fabrika egzozundan çok daha hafiftir. Motoru rahatlatır. %100 yerli imalat olup, sağlam ve garantilidir. 2 parçalı yapısı sayesinde tüp kısmı ileride değiştirilebilir. Ve apache'nin son süratini 10-15 km. arttırır!
babacan sagol eksik olma, ama (10-15 km artırır) onun hakkını yapanlar belirlemiş zaten fazlası zarar azı karar
-
18 Aralık 2009, 16:23
omerglr adlı üyeden alıntı
fiyatı ne kadar
-
18 Aralık 2009, 16:55
ManyAak adlı üyeden alıntı
150 cc lik Suzuki motorları kullanan TVS nin en yeni tasarım ödüllü modeli olan apache modelinin teknik özellikleri için tıklayın
http://www.tvsturkiye.com
Apache modeline yakından bakmak için ise
http://www.tvsapache.com/
NOT:2.link ingilizcedir
Çok şahane bir motor arkadaşlar bendeki bianchi falconu verip bunu almak istiyorum.Sizce nasıl bir motor?Yardımcı olursanız sevinirim
saygılar...
en büyük eksiği titreme 15 dk motoru sürünce el ayak uyuşuyor ve zevk vermiyor ne kadar ayarlarsanız ayarlayın motor rolentide sabit saymıyor bence alınmaz......
yok aga 3.400 falan fiyatı verdiim linkte yazıo çok hoşuma gitti freni önemli deil benim için keewaya da bi baktım da güzel bi motor hem de 100km de 2 lt yakıyomuş ama ybr düşünmüyom açıkcası onu alcaama honda cbf 150 çıkcakmış eylülde onu beklerim daha iyi
saygılar...
en büyük eksiği titreme 15 dk motoru sürünce el ayak uyuşuyor ve zevk vermiyor ne kadar ayarlarsanız ayarlayın motor rolentide sabit saymıyor bence alınmaz......
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------
player77 adlı üyeden alıntı
bu motorda sadece servisinin problemli olabileceği kanısındayım.Diğer konularda YBR den aşağı kalmaz hatta fazlası olur...Biraz sitesini inceleyebilirsiniz.
ybr de balancer sistemi var sıfır titreme apacheyi 15 dk sürün titremeden el ayak uyuşuyor bence ybr daha iyi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
fraktal adlı üyeden alıntı
Arka lastik gözüktüğü gibi kalın değil ayrıca sitede 2001'de Suzuki ile ayrıldıkları yazıyor ancak tvs'nin netten reklamlarını seyrettim kaliteli işlerdi (reklamlar)...
arkadaşlar apache suzikinin deil tvs nin
-
18 Aralık 2009, 19:23
bjk 26 adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------
ybr de balancer sistemi var sıfır titreme apacheyi 15 dk sürün titremeden el ayak uyuşuyor bence ybr daha iyi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 ----------
arkadaşlar apache suzikinin deil tvs nin
ne kadar ekmek o kadar köfte
-
19 Aralık 2009, 12:58
arkadaşlar ben apache kullanıyorum,bende cok suphelıydım ama alınca ıyıkı almısım dedım.motor superrrrrrrrrr.kalkısta ne ybr kalıyor nede digerleri.ben 700 km yolu 65 ytl benzinle gıttım.servıste muglada cok ıyı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler