Tahtaya vurda bişey olmasın darısı bizim başımıza...
selo apache hayırlı olsun.. yeşil sana ayrı yakışacak... cbf yaramazdı sana...
hava filtresin sonunda taktım bizim nalburdan 40 mmlik pprc su borularından kestirdim 10 cm yetiyor sonra o boruyu hava filtresi hortumuna soktum ve filtreyide kutunun içinde boruya montajladım baya basit bir uygulama maliyet 1 tl kelepçe parasışimdi kutunun kapağını taksam mı takmasam mı diye düşünüyorum
ilk olarak borudaki yapışkanı söküyoruz borunun girmesine engel oluyor
bu pprc borununiçeri girmiş hali hafif üzerini yağlarsanız kolay geçiyor uzunluk 10 cm yeter unutmadan boru taktıktan sonra filtreyi kutu içine sokun
şimdi filtreyi boruya oturtup kelepçesini sıkıyoruz dikkat edilmesi gereken nokta kelepçenin vidası yukarı gelsin ve fazlalığı sıkarken içeri doğru kıvırın
ve son olarak hava borusunun yapışkanı sökülen yerine siyah silikon sıkıyoruz
birde boru sağlam dursun diye kelepçe aldım fakat silikon kurumadığı için kelepçeyi takamadım
ince bir detay vercem cagatay. o filtreye giren beyaz boru, tam kelepcenın hızasında olmalı. eğerki filtrenin içine doğru çok girmişse filtrenin çektiği havanın sirkülasyonu verimli olmaz. yani çekilen hava içerde dolanarak karbüratöre gider. aksi durumda çekilen hava doğrudan gitmiş olur.
evet arkadaşlar yeni motorum yeşil yeşil apache iyidir iyi diğerleri pek tatmin etmedi beni
cagatay sadece borunun kırmızı kısmı filtreye girmeli. yani sadece kelepcenın tutacagı kadar kısım girse yeter. umarım anlatabilmişimdir
selami abi hayırlı olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------
hallettim abi şimdi onuyarında motora takarım kutuyu
buda borunun içeriden görünüşü çapı konusunda endişelerim var olmazsa egsozcuda boru kestiricem artık
buda borunun kelepçesi
Hahahahahaha
Dikkat edin ucu sivri biseye benziyor
merhaba arkadaşlar ben izmitten kaan 06 aralık tarihi ile 2011 model apache satın aldım. fakat benden önceki sahibi bunun egzozu kesmiş bunun için orjinal çıkma egzoz arıyorum. bütçem oldukça kısıtlı ehliyet kask mont oldukça masraf yaptım. başka bir çözüm bulabilir miyiz buna ? yada nerede nasıl halledebilirim. şimdiden teşekkür ederim
slm selo kardeş hayırlı olsun bundan önceki motorunda tvs apache miydi
yani diyeceğim o ki bende bu tvs konusunda yeniyim bendede kırmızı var bu motor iyimi memnunmusun bazen sattıp cbf mi alsam diyom ??
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)