Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    murat..can54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS rtr apache 2013
    slm mrb ercan hayırlı akşamlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    A.s Murat ...

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    galatasaraylı olarak görürsem taşlarım abidiz yerindeki silikon pedi nereden aldınız ben bir türlü bulamadım
    Motomax tan almıştım.
    M.balibey bunu beğendi.

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    Forum öldü

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    canlandırayım bari çinden gelen 115lik jet

yarında k&n filtreyi alıyorum pttden fakat şu küçük karter havalandırma filtrelerinden bulmam gerekiyor

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT

http://i41.tinypic.com/er0wed.jpg

yarında k&n filtreyi alıyorum pttden fakat şu küçük karter havalandırma filtrelerinden bulmam gerekiyor
    ercan sagolsun bana 115lik verdi ama hala takamadım ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:36 ----------

hava filtre kutusunu sökecek misin çağatay? montajı nasıl yapcaksın düşündünmü?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------

2014 motosiklet fuarının katılımcı listesinde TVS yi göremedim. TVS bu sene katılmıyor herhalde. BAJAJ ve HEROyu gördüm

Motosikleti
    Yamaha MT125
    Öncelikle merhabalar ismim Deva aranıza yeni katıldım uzun zamandır motor sevdam var fakat ailem pek sıcak bakmıyor bu duruma üniversite okuyor kalan zamanımda çalışıyorum 2013 model apache almak istiyorum fazlasıyla hem başlangıç motoru hemde uzun süreli kullanmak istiyorum çok beğeniyorum görünüş açısından.Yeni modellerde araştırdığıma göre eskilerine nazaran daha iyiymiş .Kredi gibi bi imkanım olursa ehliyetim çıkar çıkmaz almayı planlıyorum önerileriniz nelerdir ve motoru alır almaz lastik yağ değişimi dışında ne önerirsiniz ?
    İyi forumlar

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı Deva. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle merhabalar ismim Deva aranıza yeni katıldım uzun zamandır motor sevdam var fakat ailem pek sıcak bakmıyor bu duruma üniversite okuyor kalan zamanımda çalışıyorum 2013 model apache almak istiyorum fazlasıyla hem başlangıç motoru hemde uzun süreli kullanmak istiyorum çok beğeniyorum görünüş açısından.Yeni modellerde araştırdığıma göre eskilerine nazaran daha iyiymiş .Kredi gibi bi imkanım olursa ehliyetim çıkar çıkmaz almayı planlıyorum önerileriniz nelerdir ve motoru alır almaz lastik yağ değişimi dışında ne önerirsiniz ?
    İyi forumlar
    motoru alır almaz yag degısımı yapma imkanın varsa lastikleri değiştir. başka da birşeye ihtiyacın yok. kredi kartı ile de alabilirsin.hatta vade farksız 12 taksitle veriyorlar.kredi çekersen banka faiz koyacak o yüzden kredi çekme. kredi kartı al derim ben.

Motosikleti
    Yamaha MT125
    kredi kartının limiti 5.190 olması gerekmez mi ? öyle biliyordum da

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    motoru alacagın para kadar limitinin olması gerekli

ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250

Bir deneyinde açık hava filitresiyle oluyorsa şu jet bende filitre alıyım yine aklıma giriyor şu motora bişeyler yapmak bir daha bişey yapmam diyordum sonunda karbüratöre bişey olacak

Sabri abi tamda sorsammı diyordum ne oldu taktın mı diye ama vakit bulamadın demek uğraşıcak ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Bende motoru alırken peşin diye düşünmüştüm sonra satıcıyla konuşurken indirim yapamadı isterseniz karta çekiyim dedi böylelikle karta 48 lira ek para geldi 48 lira indirim almış gibi farzediyorum hemde nakit cebimde kaldı ...

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İyi forumlar
    Kask dizlik eldiven mont ekipmanlarına önce bütçe ayır daha sonra motoru düşün

Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ercan sagolsun bana 115lik verdi ama hala takamadım ya

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:36 ----------

hava filtre kutusunu sökecek misin çağatay? montajı nasıl yapcaksın düşündünmü?

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------

2014 motosiklet fuarının katılımcı listesinde TVS yi göremedim. TVS bu sene katılmıyor herhalde. BAJAJ ve HEROyu gördüm

Alıntı ercan41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir deneyinde açık hava filitresiyle oluyorsa şu jet bende filitre alıyım yine aklıma giriyor şu motora bişeyler yapmak bir daha bişey yapmam diyordum sonunda karbüratöre bişey olacak

Sabri abi tamda sorsammı diyordum ne oldu taktın mı diye ama vakit bulamadın demek uğraşıcak ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Bende motoru alırken peşin diye düşünmüştüm sonra satıcıyla konuşurken indirim yapamadı isterseniz karta çekiyim dedi böylelikle karta 48 lira ek para geldi 48 lira indirim almış gibi farzediyorum hemde nakit cebimde kaldı ...
    hava filtresini kutu içine bir dirsekle takıcam ve karter havalandırmasına küçük oil catch filtresi yada krank filtreside deniyor ondan takıcam

hava filtresini aldım birde küçük bizde krank filtresi olarak bilinen aslında oil catch aparatına takılan filtreyide aldım 20 tl dedi puşt 1 kuruş inmedi el mahkum aldık yarımcı olan Sabri abime çok teşekkürler

Motosikleti
    Yamaha MT125
    öğrenci oldugum icin kredi verceklerini sanmam kredi karti limitinide sanmiyorum o kadar yukseltsinler ama soracağım ķıyafetler en iyisi olmasada alabilceğim şekilde almayı düşünüyorum korumasız kullanmayı bende istemem açıkcası.
    ama en önemlisi ben bu demir atı istiyorum forumu elimden geldiğince takip ediyorum param oldukçada ekleme yapacağım dediğiniz gibi

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    hava filtresini aldım birde küçük bizde krank filtresi olarak bilinen aslında oil catch aparatına takılan filtreyide aldım 20 tl dedi puşt 1 kuruş inmedi el mahkum aldık yarımcı olan Sabri abime çok teşekkürler

http://i40.tinypic.com/2j2ai69.jpg

http://i39.tinypic.com/kc40h.jpg
    estagfurullah cagatay. filtreyi taktıktan sonra tekrar hava ayarı ve subap ayarı yap motora. daha çok etkisini gösterir.

Motosikleti
    Yamaha MT125
    bir sorum daha olucak genellikle vibrasyondan bahsedilmis 2013 modelde ise bu vibrasyon azaltılmış peki genellikle her birinde yaşanan başka bi sorun varmı?

Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    bir sorum daha olucak genellikle vibrasyondan bahsedilmis 2013 modelde ise bu vibrasyon azaltılmış peki genellikle her birinde yaşanan başka bi sorun varmı?
    her apache titrer. kimisi az kimisi çok.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    vibrasyon eski modellerle aynı çünkü motor aynı kasa aynı sadece bir iki plastik parça şekli farklı bir de far sadec vidaların arasına bir iki conta fazla takmışlar vibrasyonu azalttığını söylüyorlar sadece ama sonuç olarak commuterler arasındaki en yakışıklı motor apache bende apache aldığım için memnunum ama bu 150cc kısa sürede yetersiz geliyor bence 250cc ile başla bu işe ben şimdi satacağım öldüm fiyatına gidecek bence ikinci el al ucuza alırsın

Motosikleti
    Yamaha MT125
    bu yorumunuz açıkcası düşündürdü direk 250 degilde daha uygun bi 125 lik baslangic motoruyla baslamak gibi ama bu motor dediginiz gibi çok yakışıklı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)

Bu Konudaki Etiketler