TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Ocak 2014, 22:39
slm mrb ercan hayırlı akşamlar
Reklamlar
-
05 Ocak 2014, 00:26
-
05 Ocak 2014, 00:47
M.balibey adlı üyeden alıntı
galatasaraylı olarak görürsem taşlarım abi
diz yerindeki silikon pedi nereden aldınız ben bir türlü bulamadım
Motomax tan almıştım.
-
06 Ocak 2014, 00:28
Forum öldü
-
06 Ocak 2014, 02:40
canlandırayım bari çinden gelen 115lik jet
yarında k&n filtreyi alıyorum pttden fakat şu küçük karter havalandırma filtrelerinden bulmam gerekiyor
-
06 Ocak 2014, 11:38
http://i41.tinypic.com/er0wed.jpg
yarında k&n filtreyi alıyorum pttden fakat şu küçük karter havalandırma filtrelerinden bulmam gerekiyor
ercan sagolsun bana 115lik verdi ama hala takamadım ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:36 ----------
hava filtre kutusunu sökecek misin çağatay? montajı nasıl yapcaksın düşündünmü?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
2014 motosiklet fuarının katılımcı listesinde TVS yi göremedim. TVS bu sene katılmıyor herhalde. BAJAJ ve HEROyu gördüm
-
06 Ocak 2014, 11:48
Öncelikle merhabalar ismim Deva aranıza yeni katıldım uzun zamandır motor sevdam var fakat ailem pek sıcak bakmıyor bu duruma üniversite okuyor kalan zamanımda çalışıyorum 2013 model apache almak istiyorum fazlasıyla hem başlangıç motoru hemde uzun süreli kullanmak istiyorum çok beğeniyorum görünüş açısından.Yeni modellerde araştırdığıma göre eskilerine nazaran daha iyiymiş .Kredi gibi bi imkanım olursa ehliyetim çıkar çıkmaz almayı planlıyorum önerileriniz nelerdir ve motoru alır almaz lastik yağ değişimi dışında ne önerirsiniz ?
İyi forumlar
-
06 Ocak 2014, 11:54
Deva. adlı üyeden alıntı
Öncelikle merhabalar ismim Deva aranıza yeni katıldım uzun zamandır motor sevdam var fakat ailem pek sıcak bakmıyor bu duruma üniversite okuyor kalan zamanımda çalışıyorum 2013 model apache almak istiyorum fazlasıyla hem başlangıç motoru hemde uzun süreli kullanmak istiyorum çok beğeniyorum görünüş açısından.Yeni modellerde araştırdığıma göre eskilerine nazaran daha iyiymiş .Kredi gibi bi imkanım olursa ehliyetim çıkar çıkmaz almayı planlıyorum önerileriniz nelerdir ve motoru alır almaz lastik yağ değişimi dışında ne önerirsiniz ?
İyi forumlar
motoru alır almaz yag degısımı yapma imkanın varsa lastikleri değiştir. başka da birşeye ihtiyacın yok. kredi kartı ile de alabilirsin.hatta vade farksız 12 taksitle veriyorlar.kredi çekersen banka faiz koyacak o yüzden kredi çekme. kredi kartı al derim ben.
-
06 Ocak 2014, 12:06
kredi kartının limiti 5.190 olması gerekmez mi ? öyle biliyordum da
-
06 Ocak 2014, 12:10
Deva. adlı üyeden alıntı
motoru alacagın para kadar limitinin olması gerekli
-
06 Ocak 2014, 12:28
Bir deneyinde açık hava filitresiyle oluyorsa şu jet bende filitre alıyım yine aklıma giriyor şu motora bişeyler yapmak bir daha bişey yapmam diyordum sonunda karbüratöre bişey olacak
Sabri abi tamda sorsammı diyordum ne oldu taktın mı diye ama vakit bulamadın demek uğraşıcak ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
Deva. adlı üyeden alıntı
Bende motoru alırken peşin diye düşünmüştüm sonra satıcıyla konuşurken indirim yapamadı isterseniz karta çekiyim dedi böylelikle karta 48 lira ek para geldi 48 lira indirim almış gibi farzediyorum hemde nakit cebimde kaldı ...
-
06 Ocak 2014, 14:09
Deva. adlı üyeden alıntı
İyi forumlar
Kask dizlik eldiven mont ekipmanlarına önce bütçe ayır daha sonra motoru düşün
-
06 Ocak 2014, 15:46
sbr adlı üyeden alıntı
ercan sagolsun bana 115lik verdi ama hala takamadım ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:36 ----------
hava filtre kutusunu sökecek misin çağatay? montajı nasıl yapcaksın düşündünmü?
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:34 ----------
2014 motosiklet fuarının katılımcı listesinde TVS yi göremedim. TVS bu sene katılmıyor herhalde. BAJAJ ve HEROyu gördüm
ercan41 adlı üyeden alıntı
Bir deneyinde açık hava filitresiyle oluyorsa şu jet bende filitre alıyım
yine aklıma giriyor şu motora bişeyler yapmak bir daha bişey yapmam diyordum
sonunda karbüratöre bişey olacak
Sabri abi tamda sorsammı diyordum ne oldu taktın mı diye ama vakit bulamadın demek uğraşıcak ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
Bende motoru alırken peşin diye düşünmüştüm sonra satıcıyla konuşurken indirim yapamadı isterseniz karta çekiyim dedi böylelikle karta 48 lira ek para geldi 48 lira indirim almış gibi farzediyorum hemde nakit cebimde kaldı ...
hava filtresini kutu içine bir dirsekle takıcam ve karter havalandırmasına küçük oil catch filtresi yada krank filtreside deniyor ondan takıcam
-
06 Ocak 2014, 20:12
-
06 Ocak 2014, 20:56
öğrenci oldugum icin kredi verceklerini sanmam kredi karti limitinide sanmiyorum o kadar yukseltsinler ama soracağım ķıyafetler en iyisi olmasada alabilceğim şekilde almayı düşünüyorum korumasız kullanmayı bende istemem açıkcası.
ama en önemlisi ben bu demir atı istiyorum forumu elimden geldiğince takip ediyorum param oldukçada ekleme yapacağım dediğiniz gibi
-
06 Ocak 2014, 21:13
estagfurullah cagatay. filtreyi taktıktan sonra tekrar hava ayarı ve subap ayarı yap motora. daha çok etkisini gösterir.
-
06 Ocak 2014, 21:27
bir sorum daha olucak genellikle vibrasyondan bahsedilmis 2013 modelde ise bu vibrasyon azaltılmış peki genellikle her birinde yaşanan başka bi sorun varmı?
-
06 Ocak 2014, 21:39
Deva. adlı üyeden alıntı
bir sorum daha olucak genellikle vibrasyondan bahsedilmis 2013 modelde ise bu vibrasyon azaltılmış peki genellikle her birinde yaşanan başka bi sorun varmı?
her apache titrer. kimisi az kimisi çok.
-
06 Ocak 2014, 21:40
Deva. adlı üyeden alıntı
vibrasyon eski modellerle aynı çünkü motor aynı kasa aynı sadece bir iki plastik parça şekli farklı bir de far sadec vidaların arasına bir iki conta fazla takmışlar vibrasyonu azalttığını söylüyorlar sadece ama sonuç olarak commuterler arasındaki en yakışıklı motor apache bende apache aldığım için memnunum ama bu 150cc kısa sürede yetersiz geliyor bence 250cc ile başla bu işe ben şimdi satacağım öldüm fiyatına gidecek bence ikinci el al ucuza alırsın
-
06 Ocak 2014, 22:00
bu yorumunuz açıkcası düşündürdü direk 250 degilde daha uygun bi 125 lik baslangic motoruyla baslamak gibi ama bu motor dediginiz gibi çok yakışıklı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler