Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    Alıntı M.balibey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    apaçi yemini etmemiştir daha o bak bize doktorları dinlemeyip uludağa bile motorla çıkıyorum
    Çağatay abi pazar bursa osmangaziye gelmeyi düşünüyorum müsaitsen buluşup tanışalım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2012 apache rtr 150
    Alıntı Kaangngr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Battaniye yok elcikler yok çanta demirini bile söktüm sakalıda taktım fikir yokmu
    cakar fikrini soruyosan gecen gezide benim motorun onunde kare led seklinde vardi gormussundur belki.araya bide devre koyucan oldu bitti.yarisini mavi led yarisini kirmizi led yapican tam cakar olucak

Motosikleti
    TVS APACHE RTR 150
    arkadaşlar yeni kasa tvs nin selesi eski kasaya uyuyormu

Kaangngr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mukureis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cakar fikrini soruyosan gecen gezide benim motorun onunde kare led seklinde vardi gormussundur belki.araya bide devre koyucan oldu bitti.yarisini mavi led yarisini kirmizi led yapican tam cakar olucak
    Ufak istiyorum kare değilde plakanın olduğu gibi büyüklükte olsa güzel olur bida açma kapama tuşunu gidona koymak gerek polis amcaları görünce kapamak için

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    Alıntı rumelian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FSM köprüsünden geçen arkadaşlar dikkat! Burası kalabalık diye uyanıklık yapıp (örnek: ben ) geniş araç gişesinden geçince, HGS 2. sınıf araç diye 4,40 TL alıyor. motosiklet olmasına rağmen...

yav ne güzel biri egzoz takıyor diğeri xenon. benimki de habire problem bu ara.. ustacık yağ tapasını yalama yapmış. yağ damlatıyor. tornacıya yaptırmak veya tvs den o üçgen kapak ile tapayı orjinal almak arasında kararsızım. benim paralar hep tamire... kıskanıyorum o yüzden maşallah diyeyim nazarım deymesin :D

http://i.imgur.com/5QUJasR.jpg

bu arada vibrasyondan benzin deposunun vidaları gevşiyor. Hintli kardeşlerimiz civatayı uzatmayı öneriyor. ben locktite ile deneyeceğim. elim deymişken ayak peglerini normal civataya mı çevirsem de diyorum.
    kardeşim birincisi ustanı değiştir ikincisi düşük dereceli vida sabitleyici kullan. böyle bir problem çıkaran ustanın yanına bir daha gitmem (ben olsam).
    rumelian bunu beğendi.

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Çok alakasız olacak ama;

FZ6 ve Apache'nin bujileri aynı

NGK cr9ek

Bu da böyle bir anımdı
    ercan41 bunu beğendi.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    faceden takıp beyler tek tek cagırmayalım ısteyen gelebılır pazar gunu olan enkınlıge

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ercan41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çağatay abi pazar bursa osmangaziye gelmeyi düşünüyorum müsaitsen buluşup tanışalım...
    ah be Ercanım yarın yarın misafir işi var

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 16:46 ----------

Ercan yağmur çamur olmazsa pazartesi gelsen

---------- Post added at 18:26 ---------- Previous post was at 17:50 ----------

bu arada benim jet gelmiş şimdi hava filtresi siparişinde verdim umarım sonuç olumlu olurbuda md80in su geçirmez kabı

murat..can54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS rtr apache 2013
    slm arkadaşlar hayırlı akşamlar ben sakaryadan murat

---------- Post added at 19:19 ---------- Previous post was at 19:17 ----------

benim elimde salcano wolf 125 vardı sattım bugün 2013 model tvs apache aldım nasıl bi motordur sizce ??
    sbr bunu beğendi.

Motosikleti

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 16:46 ----------

Ercan yağmur çamur olmazsa pazartesi gelsen[COLOR="Silver"]
    Abi malesef pazartesi okulum var yarına ayarlamıştım olsun kısmet bir dahakine

Motosikleti
    cg 200 + chopper cg 150
    Alıntı murat..can54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

benim elimde salcano wolf 125 vardı sattım bugün 2013 model tvs apache aldım nasıl bi motordur sizce ??
    öğreneceksiiiiiiinnn

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache

Hayirli olsun kardeşim
    Aramiza hoşgeldin.....

Motosikleti
    Yamaha Mt-07 abs (2014)

Hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanirsin ins.

murat..can54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS rtr apache 2013
    teşekkürler arkadaşlar sağolun

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ercan41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi malesef pazartesi okulum var yarına ayarlamıştım olsun kısmet bir dahakine
    olmadı ben gelirim bir ara

Motosikleti
    İnş beklerim Bugunki kısa gezimden bi kare paylaşıyım motoruma birkez daha bağlandım Tvs almak isteyen arkadaşlar düşünmeden alabilirler
    Yoldaki genel hızım 115-125 arasıydı...Tekleme bogulma şişme hiç bişey olmadı bir ara son hız denedim kışın hiç ummadıgım sürati yaptı düzde çok şaşırdım 139 a geldi.Bursaya doğru giderken dik ve uzun bayırlarda 100 e kadar düştü .. Motor ısındıkça dahada iyi yürüyor Dizel gibi mübarek

Bursa/Gemlik
    seyyid47 bunu beğendi.

APALA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARMadillo
    yahu, abi, illa sıfır aldığım eski kasa daha 2000 deki tvs mi, sattırıp, bu yeni kasadan aldıracaksınız bana hee derdiniz ne anlamadım ki

arkadaşlar, birrde şunu sorayım yahu. bu elcik korumalardan alasım var. daha doğrusu, elcik koruma alasım var.
    Ancak fiyatlar aşırı pahalı. Uzun zamandır, motosiklete almadan önce bile bakıyordum bunlara.
    bu elcik korumalar ucuz. bizim motosiklete uyuyor mu bunlar? ya da önerebileceğiniz, bizim motosiklete uyan elcik koruma varmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

Linki vermeyi unutmuşum yahu
    http://www.suratmotor.com/urunler.as...nler&kat_id=30
    ercan41 bunu beğendi.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı APALA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu, abi, illa sıfır aldığım eski kasa daha 2000 deki tvs mi, sattırıp, bu yeni kasadan aldıracaksınız bana hee derdiniz ne anlamadım ki

arkadaşlar, birrde şunu sorayım yahu. bu elcik korumalardan alasım var. daha doğrusu, elcik koruma alasım var.
    Ancak fiyatlar aşırı pahalı. Uzun zamandır, motosiklete almadan önce bile bakıyordum bunlara.
    bu elcik korumalar ucuz. bizim motosiklete uyuyor mu bunlar? ya da önerebileceğiniz, bizim motosiklete uyan elcik koruma varmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

Linki vermeyi unutmuşum yahu
    http://www.suratmotor.com/urunler.as...nler&kat_id=30
    Bunlar birebir uyumlu degıl. YalnıZ çeşitli aparatlarla uydurulur. Sana yakınsa git sor surat motora.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Düz yolda 139 yapan apache ?, ammada sallamışsın be mübarek
    Birde istemsiz tekere gelme muhabbeti varya bu apachenin çok komik
    Benim apache son derece sağlıklı bir motor ama bunları yapmıyor, yapamıyor deha doğrusu

Motosikleti
    bende söylüyorum zaten şaşırdım diye hiç ummuyordum Normalde 132-133 de kalır orada arkadan mı rüzgar geldi ne olduysa 139 a geldi.10bin devir çeviriyordu. O istemsiz teker muhabbeti hiç bi şekilde olmuyor orada hem fikiriz ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler