TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
25 Aralık 2013, 20:28
rumelian adlı üyeden alıntı
Sıfırına bakacağım. ilk Tornacıda ucuz bir çözüm değil. Üstelik adam hata yaparsa yandık.. bundan sonra bakımlarını ben yapacağım. fiberli somun iyi fikir.
aklıma gelmemişti. Depodaki benzini tahliye etmek gerekir mi?
Tuzla yolları taştan, en iyi civatacılar orada. Gidon civataları da gevşiyor çünkü. sıkıyorum, 2000 km sonra gidona yüklenince hoop gidon oynuyor.
benim ihtiyar da bu:
http://i.imgur.com/x9abGa3.jpg
benzini boşaltman gerekmez zaten 1 tane cıvata var gidonu sökmüşken kauçukla desteklersen sıkışan yerleri titreşimde azalır biz tüfeklerin dürbünleri bozulmasın diye yaparız bunu
Reklamlar
-
25 Aralık 2013, 21:57
FSM köprüsünden geçen arkadaşlar dikkat! Burası kalabalık diye uyanıklık yapıp (örnek: ben
) geniş araç gişesinden geçince, HGS 2. sınıf araç diye 4,40 TL alıyor. motosiklet olmasına rağmen...
yav ne güzel biri egzoz takıyor diğeri xenon. benimki de habire problem bu ara.. ustacık yağ tapasını yalama yapmış. yağ damlatıyor. tornacıya yaptırmak veya tvs den o üçgen kapak ile tapayı orjinal almak arasında kararsızım. benim paralar hep tamire... kıskanıyorum o yüzden maşallah diyeyim nazarım deymesin :D
http://i.imgur.com/5QUJasR.jpg
bu arada vibrasyondan benzin deposunun vidaları gevşiyor. Hintli kardeşlerimiz civatayı uzatmayı öneriyor. ben locktite ile deneyeceğim. elim deymişken ayak peglerini normal civataya mı çevirsem de diyorum.
kardes bende fazladan var birtane.yalama olmustu disini buyutup yeni tapa taktim.istersen verebilirim sana
-
26 Aralık 2013, 00:02
mukureis adlı üyeden alıntı
kardes bende fazladan var birtane.yalama olmustu disini buyutup yeni tapa taktim.istersen verebilirim sana
Hangisinden var? Tapa mi? Valla makbule gecer.
-
26 Aralık 2013, 00:07
Hangisinden var? Tapa mi? Valla makbule gecer.
ucgen kapak varya onun disini 1/4 yaptim.bide yeni tapa yani orjinal gibi.sadece tapada miknatis yok.onuda alirsin sanayiden vardir miknatislilari sen tam olarak nerde calisiyon yada oturuyon
yani kapak arti tapa var
-
26 Aralık 2013, 00:19
ucgen kapak varya onun disini 1/4 yaptim.bide yeni tapa yani orjinal gibi.sadece tapada miknatis yok.onuda alirsin sanayiden vardir miknatislilari sen tam olarak nerde calisiyon yada oturuyon
yani kapak arti tapa var
Tuzlada calisiyorum ama istedigin yere gelirim. Harika haber. İstersen yarin bile bulusabiliriz.
-
26 Aralık 2013, 00:30
Tuzlada calisiyorum ama istedigin yere gelirim. Harika haber. İstersen yarin bile bulusabiliriz.
ben imeste calisiyorum.6 da paydos.ordan cengelkoye .aksam is cikisi umraniyede bulusabiliriz.veya isyerinede gelebilirsin.12.30 13 30 paydos saatinde veya sabah 10
cayinda musait olurum ben.benim tel 539 601 3533
-
26 Aralık 2013, 00:33
omerfari adlı üyeden alıntı
bu motorun önündeki beyaz tabela gibi şey bende de var. onu söküp atsam nolur ne işe yarıyor o?
-
26 Aralık 2013, 00:36
Tamam. ben yarin is cikisi umraniyeye gelirim. Benim saatlerim esnek. Seni ogle tatilinde ararim. Adim Cem bu arada.
ben imeste calisiyorum.6 da paydos.ordan cengelkoye .aksam is cikisi umraniyede bulusabiliriz.veya isyerinede gelebilirsin.12.30 13 30 paydos saatinde veya sabah 10
cayinda musait olurum ben.benim tel 539 601 3533
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:33 ----------
auth adlı üyeden alıntı
bu motorun önündeki beyaz tabela gibi şey bende de var. onu söküp atsam nolur ne işe yarıyor o?
Hindistanda motorunda onunde plaka var. Orasi plakalik. Sokup atabilirsin ama civatalari yeniden yerine tak. Paslanma yapar.
-
26 Aralık 2013, 00:37
Tamam. ben yarin is cikisi umraniyeye gelirim. Benim saatlerim esnek. Seni ogle tatilinde ararim. Adim Cem bu arada.
benim adimda muhammed.bende memnun oldum.hadi o zaman iyi aksamlar
-
26 Aralık 2013, 01:58
O plakalık yerine çakar yapma düşüncem var nasıl yaparım bilmem ama düşünüyorum beyaz yada mavi kırmızıda olur fikri olan varmı ? Arasıra açıp polisçilik yaparım reflektörlü yelekte var tamamdır
-
26 Aralık 2013, 10:03
Kaangngr adlı üyeden alıntı
O plakalık yerine çakar yapma düşüncem var nasıl yaparım bilmem ama düşünüyorum beyaz yada mavi kırmızıda olur fikri olan varmı ? Arasıra açıp polisçilik yaparım reflektörlü yelekte var tamamdır
Sen kurye'sin olum o işi geç :D Kurye takımlarıyla gezen ben değilim
-
26 Aralık 2013, 10:14
Kaangngr adlı üyeden alıntı
önce o üstüne örttüğün battaniyeyi sök sen
-
26 Aralık 2013, 13:05
-
26 Aralık 2013, 20:06
Twin adlı üyeden alıntı
Ne battaniyesi abi yorgan yorgan
Motorcu adam üşümez bikerem
apaçi yemini etmemiştir daha o bak bize doktorları dinlemeyip uludağa bile motorla çıkıyorum
-
26 Aralık 2013, 21:53
rumelian madem tuzladasin gezi oldumu beraber gideriz gezide varmiydin sen adın neydi tanisalim senle
-
26 Aralık 2013, 21:59
ERROR88 adlı üyeden alıntı
rumelian madem tuzladasin gezi oldumu beraber gideriz gezide varmiydin sen adın neydi tanisalim senle
ben bugun tanistim kartalda oturuyo kendisi.apachesi fena titriyo
-
26 Aralık 2013, 22:07
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Adim Cem. Gelecem bir sonraki geziye. Allah kismet ederse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
ben bugun tanistim kartalda oturuyo kendisi.apachesi fena titriyo
Muku sana ozel mesaj attim :
-
26 Aralık 2013, 22:41
Adim Cem. Gelecem bir sonraki geziye. Allah kismet ederse.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
Muku sana ozel mesaj attim
:
sen kapak oldumu ondan haber ver.2012 kapagi verdim sana ama bakmadik hic.2008 modele uydumu.yag kacirma filan yapiyomu simdi. normalde o tapa 200 bara kadar basinca dayaniyo.
sen gecen diz ortusu hediye etmisin siteden bi arkadasa.buda benim hediyem olsun sana
-
26 Aralık 2013, 23:20
Motoru par edince soyle kaba taslak bi baktim. Olur gibi duruyor. Parca ayni gibi. Ay basina dogru yag degisicem o ara sokucem. Zaten olmazsa benim kapagi getirirm sana. Bi bakariz. Tekra sagol kardesim.
-
26 Aralık 2013, 23:20
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)
Bu Konudaki Etiketler