Apacheme çakarlı stop lambası taktım nasıl olmuş. Far kapalıyken frene basıldığında çakarlı far açıkken sürekli yanıp frene basıldığında daha güçlü çakarlı yanıyor.
Apacheme çakarlı stop lambası taktım nasıl olmuş. Far kapalıyken frene basıldığında çakarlı far açıkken sürekli yanıp frene basıldığında daha güçlü çakarlı yanıyor.
Apache ye yuvarlak ybr farı takılır mı? Eski kasa olduğundan (analog göstergeli) şık olacaktır. ama kablolar falan ne halde bilemiyorum. var mı deneyen, gören?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
kendi kendime cevap vereyim sitede arama yapmak yeterliymiş.
benimki 2008 model rtr olmayan apache. apache 150 diye biliniyor. motoru beyaz renkli. kasası biraz daha dolgun. ve titriyor. artık piyasası iyice de düştü. elimde kalır gibi. bende şekli şemali ile oynayacağım.
bakalım bu hafta içi cbf 150 gidonu deneyeceğim. biraz yükselsin diye. ustama götürdüm. o cbf gidonu olmaz hortumlar kablolar yetişmez dedi. 2-3 cm uzama payı olmadığına inanmıyorum. cbf gidonu 20 lira alıp kendim deneyeceğim. gidon olursa, oturma açım düzelecek (boy 183). ayna sıkıntık büyük ölçüde çözülür gibi geliyor. mevcut gidon çok cizik.
o olursa ybr farı denemesini de yaparım. ybr farı tahminen işçiliğini ben yapabilirsem 120 lira civarına patlayacak.
kanka krank kolu gördüm ben orjinal apachenin gecenlerde birininkini sökmüşlerdi.
kalınlıgı filan gayet iyi, sıkıntı cıkarmaz.
kapak olmadan takılmaz bence, hindistandan getirtsek şu kapak işini aslında,
yok mu kimsenin tanıdıgı filan.
sabri bi ara ebaydan de bakmıştık.
aslında bu apachenin hindistandaki forumuna takılmak lazım ama hintce bilmiyoruz. ingilizce de onlar bilmiyordur
sevabına bize gönderin postayla kargoyla bişeyle diye gönderseler aslında numunelik
bu tvs apache nin fan page den yazdım vatandaşlara yazın gecenlerde geri mesaj atmışlar
yazdıgım şeyde bizim türklerin resimlerini de paylaşın dedim
resim atın paylaşalım diye cevap atmışlar yarım yamalak ingilizce ile
attım paylaşmadı deyyuzlar
# motosikletle.blogspot
Bunuda dün akşam üzeri ben yapmaya çalıştım. Kısa zamanda yaptım malesef halı saha maçım vardı biraz kötü oldu ama elimde bir sürü malzeme var tekrar yaparım en kısa süerede.
Motor kardeşimin benim motorum rks 150 arada değişiyoruz :D Kafayıda o karbonla kapladı bu arada.
la sen benim facebooktaki arkadaşlarıma baksana. hepsi abuksabuk hintli cocuklar birkaçına dedimki, ben sana parayı gönderiyim daha sonra sen parçaları kargola.. lan adamlar kabul etmiyor kafayı yiycem. ben xbhpden bikaç cocukla görüşüyorum apache hakkında. en son bi cocuk baya yardımcı oldu. parça fiyatlarını gönderdi. duysan hayatta inanmazsın
TRANSALP XL700
sabri sen kanka cocukla muhabete devam et, istanbulu anlat kızlar ortaköy filan
cocugun aklını çel
sonra bakarsın mülteci olarak filan gelir parcaları da alırız o arada :D
...
parca fiyatları ne kadar ki?
adamların memleketinde kendi ham maddeleriyle üretiliyor ucuz olacak tabi
hindistanın resmi dili ingilizce ve hintçe. işlerine gelmemiştir cevap vermek
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
bu arada benim yengem hintli . ama abimle beraber ingiltere'de yaşıyorlar . dava biraz uzun sürer ama belki bi bağlantı kurabilirim
dürüst biri hata yaptığını farkederse ya hata yapmayı bırakır ya da dürüst olmayı..
hacı gecen yıl ben yurtta kalırken makram diye bi hintli vardı
şimdi geldi aklıma cocukla az dalga geçmedk cocugun face i var mı bi bakayım.
cocuk yazları gidiyor hindistana, gecen sene pişmaniye vermiştim cocuga 300 kere teşekkür etmişti
irtibat kurarsam o elaman getirebilirse getirir
yengenin hindistanda akrabası filan varsa kanka oradan buraya gönderseler bu parcaları
biz parasını filanda peşin veririz aslında
# motosikletle.blogspot
ben bir zamanlar cross motorumun silindirini büyüttürmüştüm size şunu söyleyebilirim 150 ile 180 arasındaki mesafe kapakta belirgin bir sorun çıkartacak kadar deyil zaten üstündeki silindiri bile etliyse 180 lik piston bulunursa rektefiye ile olur ben rektefiye ile büyüttürmüştüm rektefiyeci 250 ye denk geldi demişti çapının 200 den 250 hiç bir işlemde yapılmadı aynı kapak devam .gücü arttı ve başarılı olmuştu satarkende öyle satmıştım 10 000 km ben kullandım arazide zor şartlarda
muhtemelen vardır . benim isteyeceğim parçaların bi listesini yapın ben sordurayım abime hallederiz inşallah.
dürüst biri hata yaptığını farkederse ya hata yapmayı bırakır ya da dürüst olmayı..
beyler bu haftalarda motora sıkı giyinipte binin cuma sabahından beri hastanedeyim 14 15 tane litrelik serum yedim daha yeni eve geldim hadal daha kafam güzel gibiben kışlık mont ve askerlik yapanlar bilirler termal içlikle bindim halde geberiyordum aman dikkat
Geçmiş olsun, hala motorla çıplak dolaşan tipler var onlara bir şey olmuyor galiba, geçen gün birisi örgü hırka giymiş cup motorun koltuğun ucuna oturmuş koltuğun arkası havaya kalkmış soğuk ve yağmurda gidiyordu
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)