Allah'ım o kadar heyecanlıyım ki :D Bugün araba pazarına gittik benim şuan ki motoru satıcaz da onun için. Ben hiç apache olacağını düşünmedim orada, nedense aklıma gelmedi. Neyse gittik, ben 15 dk sonra çok sıkıldım doğal olarak.
Gidelim diye tutturdum nişanlıma. Bu arada bir tane 2oo8 model tvs vardı. Her yanı çizik, kazalı 2.5oo istiyo. Burnu havalarda birisi, zaten 1.ooo liraya verse almam ondan motor dedim. Her neyse tam pazardan çıkarken bir apache gördüm. Aman tanrım gıcır gıcır, çiziği bile yok. Adam demesin mi 2.25o. Araba varmış bir tane onu alacakmış. Pazarlık ettik, 2.15o oldu. El sıkıştık. Yarın baktırcaz, bir problem yoksa direk noterdeyiz
Çok heyecanlıyımmmmmmmm.............
Bu arada o cumartesi günkü motoru hiç beğenmedim. Her tarafı çizikti. Aküsü bitik, ayak marşı ile çalışıyor. O da sorunluymuş, çalıştırmak dert. Direksiyon kilidi kırık o yapılacak falan, daha bir ton şey. Yine de 2.6oo den 2.5oo e indi. Tok satıcı oldu mu böyle oluyor işte maalesef...
Yarın haberleri veririmmmmmmmmmmmmm..
)))))))))))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:40 ----------
2oo8 lerde titreşim oluyor yani ?????? Öyle mi ????